78 70 63 63 Døgnåbent
Hjem / Om Lavendla / Lavendlas legat for bæredygtighed 2023

Lavendlas legat for bæredygtighed 2023

7 000 DKK till bæredygtighedsprojekt

Vi kan ikke understrege nok, hvor vigtige bæredygtige og klimavenlige virksomheder er for at nå de høje emissionsmål på nationalt plan og EU-plan. Lavendla vil naturligvis gerne være en del af udviklingen og bidrage på alle måder, vi kan. Som en del af arbejdet med at blive mere klimavenlige annoncerer vi et Legat på DKK 7.000, som vedrører et essay eller forskning i bæredygtighed og reduceret klimapåvirkning.

Vi modtager gerne ansøgninger vedrørende dette legat fra alle, der skriver deres afslutningsprojekt på et dansk universitet eller lignende, både på bachelor-, kandidat- og forskningsniveau. Arbejdet behøver ikke at være specifikt rettet mod begravelsesbranchen, selvom vi naturligvis vil læse sådanne projekter med stor interesse.

Modtageren af legatet offentliggøres senest den 31. januar 2023

Sådan søger du

Send din ansøgning her.

Ansøgningsfrist

Vi modtager din ansøgning senest 31. dec 2023.

Vi gør det svære lettere

Et af livets svære udfordringer er, at miste en vi elsker. I det øjeblik det sker, har vi ofte brug for nogen til at tage os i hånden og føre os fremad. En der hjælper os med at skabe struktur. En der altid er klar til at besvare alle vores spørgsmål.

Hos Lavendla arbejder vi for at være netop denne ”nogen”. Vores mål er at være bureauet, der gør det svære lettere. Det betyder bl.a. at vi tilbyder mange forskellige måder at planlægge og arrangere begravelser på. Vi hjælper dig på den måde, det passer dig, i et personligt møde eller over telefonen. Du har selvfølgelig altid støtte fra din personlige rådgiver.

Lavendlas legat 2023

Lavendla engagerar sig i fremtiden og belønner studerende og forskere som aktivt bidrager med insigt og ideér om branchens og samfundets udvikling mod det bedre. Netop nu modtager vi ansøgninger til begge vores legater á 7 000DKK.

Aktuella legater

Bæredygtighed