Hjem / Anja Hald
Bild på Anja Hald

Anja Hald

Begravelsesrådgiver

5 gennemsnitlig. (19 anmeldelser) Vis anmeldelser

Tager møder på dansk, engelsk

Ring 78 70 63 63

Baggrund

Jeg har en lang og bred arbejdserfaring med ledelse, innovation, forskning, forandringsprocesser og projekthåndtering. Samtidig har jeg altid været stærkt optaget af den menneskelige eksistens, og det at finde mening i livet også når livet byder på udfordringer og kriser. Det har ført til, at jeg bl.a. har videreuddannet mig indenfor meningspsykologien, Eksistentiel analyse og logoterapi af den østrigske professor Viktor Frankl.

Motivering

At arbejde som begravelsesrådgiver bringer alle mine kompetencer i spil. Det handler for mig om at kan se og fornemme mennesker og deres behov i en sorgproces, og samtidig at sikre en god styring og koordinering af afskedsceremonien.

Derudover er jeg en del af Lavendla, som både er transparent og har et højt fagligt og professionelt niveau, hvilket er afgørende værdier for mig i mit arbejdsliv.

Sprog

Dansk, Engelsk

Mit bedste råd

Når vi mister nogen, vi elsker, er det helt naturligt, at vi i starten er knust af sorg, og man skal selvfølgelig give sig selv lov til at græde og sørge. Med tiden kan vi, i stedet for at fokusere på, hvad vi har mistet, vælge at fokusere på, hvordan vi er blevet beriget af at have kendt det menneske. Alt det gode, vi har fået med fra det menneske, kan vi vælge at give videre i verden. Vi kan vælge at stille os et andet sted med vores sorg og tage livet på os uanset hvad.

Med andre ord, man kan træffe et aktivt valg og stille sig selv spørgsmålet: ’Hvordan vil jeg bære sorgen?’ Viktor Frankl har lært mig, at sætte fokus på, hvordan jeg er blevet beriget af den kærlighed, jeg har modtaget fra et menneske, som jeg har mistet. Frankl ville også sige, at sorgen har den mening, at den lader det, der ikke længere eksisterer, eksistere. Du kan se sorgen, som at du mærker den berøring, du har haft fra et andet menneske. 

"Kærligheden er på en eller anden måde det endelige og det højest menneskelivet kan svinge sig op til.", Viktor Frankl (Østrigsk professor 1905-1997)

Aftal møde og rådgivning med mig

Udfyld formularen. Jeg vil kontakte dig for at bekræfte tid og sted.

Certifikater

Certifikater

Lavendla Academy

Lavendla Academy

Begravelsesrådgiver