Hjem / Anna Malmgren
Bild på Anna Malmgren

Anna Malmgren

Cand.pæd. i pædagogisk psykologi. Samtale- og tidlig traumeterapi.

5 gennemsnitlig. (2 anmeldelser) Vis anmeldelser

Tager møder på dansk

Pris 20 min 600kr., 45 min 1,000kr., 70 min 1,200kr. og 90 min 1,500kr.

Aftal møde og rådgivning med mig

Baggrund

Her kan du læse mere om mig, og om hvad jeg kan hjælpe dig med.

Jeg hedder Anna Malmgren, og jeg er uddannet Cand. Pæd. i pædagogisk psykologi. 

 

Terapeutisk praksiserfaring

Jeg har haft terapeutiskpraksis siden 2016, hvor jeg ved siden af denne praksis, fungerede som daglig leder af et krisecenter. Jeg har derfor en solid erfaring i individuel terapi i forhold til livskriser, personlig udvikling, familie rådgivning, traumer og traumer opstået tidligt i livet (tidlig traumeterapi/spædbarnsterapi). 

Derudover har jeg en særlig faglig ekspertise i forhold til vold i nære relationer, som parforhold, kærestevold i mellem unge mennesker og om børn som vokser op i familier med vold. jeg har en indgående viden om de indgribende konsekvenser vold har på ofrene for volden, men også for vidne for vold. 

Jeg er en stor erfaring i at rådgive familier/pårørende, sagsbehandler, lærer, pædagoger, advokater omkring voldens komplekse konsekvenser.

I terapi hos mig, har jeg fokus på at hjælpe dig med at udforske komplekse problemstillinger, som har en begrænsende indflydelse på din livsudfoldelse. Min vigtigste mission for terapi er, at skabe et trygt og tillidsfuldt rum, hvor vi sammen kan arbejde mod dit velbefindende og personlige udvikling. 

Terapeutisk tilgang og metode:

Min tilgang og metode til terapi trækker på principper omkring, at vi i fællesskab samarbejder om at identificere negative eller begrænsende fortællinger, der kan have indflydelse på dit liv, og som har en indvirkning på dit handlerepertoire. Du er eksperten på dit eget liv, og jeg går med dig ind i processen om, at skabe din ønsket udvikling.

Min uddannelsesbaggrund

Udover min universitetsuddannelse har jeg løbende videreuddannet mig således, at jeg hele tiden kan tilbyde mine klienter en veldokumenteret og faglig kvalificeret terapi. 

Jeg har følgende efteruddannelser:

• Narrativ faglig supervisor 

• Spædbarnsterapeut/tidlig traumeterapeut (terapi med fokus på traume opstået i den før-sproglige periode. Terapien henvender sig til alle, børn   unge og voksne)

• Master i NLP (Neuro Lingvistisk Programmering) 

• Mentaliseringsbaseret terapi 

• Signs of Safety - arbejdet med udsatte børn og deres familier 

 

Jeg har ikke en aftale med sygesikringen, og derfor vil en henvendelse fra lægen ikke kunne bruges i forbindelse med samtaler med mig.

 

Motivering

Min motivation til at arbejde med terapi:

Vi mennesker skaber og fortæller historier om vores liv. Nogle gange bliver disse historier problematiske, og de kan begrænse os. I terapi arbejder vi sammen om at ændre disse negative narrativer, genopdage styrker og muligheder og opnå større frihed og mening i livet. 

 

Mit bedste råd

Mit bedste råd til dig, som ønsker at tale med nogen er

Ens netværk kan ofte være en stor støtte og hjælp, når noget i livet går os på. Men samtidig kan det være vanskeligt, at åbne op for sårbare sider, som kan påvirke vores nære relationer i en grad, hvor det kan være vanskeligt at holde fokus på, hvordan man selv har det. Hensyn, tabu, negativ omtale og manglende forståelse er nogle af de udfordringer, jeg har hørt i min praksis, som klienter bøvler med i forhold til pårørende. Derfor er det vigtigt at finde den helt rigtige terapeut, som kan hjælpe dig på vej i den retning, som du ønsker at gå. 

 

Alt usagt binder energi

Anden uddannelse

Aarhus universitet

Cand. Pæd. i pædagogisk psykologi

DISPUK

Narrativ faglig supervisor

Dansk spædbarnsinstitut

Spædbarnsterapeut/tidlig traumeterapeut

Psykoterapeut akademiet

Master i NLP

MBT- mentaliserings baseret terapi

Book et møde

Udfyld dine oplysninger, vælg en tid (valgfrit) og fortsæt til betaling.