Hjem / Bente Ghita Hansen
Bild på Bente Ghita Hansen

Bente Ghita Hansen

MPF Psykoterapeut

5 gennemsnitlig. (9 anmeldelser) Vis anmeldelser

Tager møder på dansk

Pris 45 min 1 100 kr, 60 min 1 300 kr og 90 min 1 600 kr

Aftal møde og rådgivning med mig

Baggrund

Velkommen til dig.

Mit navn er Bente og jeg vil rigtig gerne hjælpe dig med dine udfordringer. 

Med 13 års erfaring som MPF psykoterapeut og overbyggende uddannelser i familie opstilling ( ISFO), chok/-traume (Ulla Rung Weeke), seksualitet/ (Neel Fasting) og neuroaffektiv udviklingspsykologi (Marianne Bentzen), har jeg en stor "værktøjskasse" til rådighed, således jeg kan tilpasse terapien så den matcher dig og dine behov. 

For at kunne give dig garanti for en professionel behandling deltager jeg løbende på kurser og uddannelser. 

Du er eksperten i dit liv, men jeg vil gerne hjælpe dig med de udfordringer du har lige nu.

Som terapeut ved jeg at svarene på det der er svært lige nu findes i dig. Hos mig bor skyld og skam uden for døren. Intet er for skamfuldt, mærkeligt, pinligt til det må være her.

Vi går sammen på en nysgerrig, opdagelsesrejse i dit indre landskab, så du kan blive klogere på dig selv, dine handlemønstre og dine relationer.

Igennem spørgsmål, små øvelser, meditation, traumearbejde finder vi nye stier i dit indre landskab, der giver dig nye kompetencer til at træffe de rette valg for dig.

Etik:

Jeg er medlem af Dansk Psykoterapeut forening og ID-psykoterapeutforeningen. Faglige fællesskab hvor vi holder os opdateret med kurser og nyeste viden. .Jeg overholder etiske regler fra psykoterapeutforeningen og modtager løbende supervision. 

Motivering

Hvis du spørger mig, hvad værdigrundlaget for mig selv og mit virke er, kan det beskrives med et enkelt ord:

LIVSKVALITET

Det er mit store ønske, at de mennesker, jeg hjælper i mine psykoterapiforløb, får redskaberne til at genfinde deres livskvalitet, så de kan stå i deres unikke kraft og lys – både fysisk og mentalt.

Gennem de sidste 25 år har jeg arbejdet med mennesker. Jeg har en solid platform at tage afsæt i med en baggrund som leder, underviser, selvstændig, personlig træner, ernærings- og livsstilscoach samt som massør.

Jeg er stødt på mange udfordringer i mit liv både personligt og arbejdsmæssigt, og nogle af dem har handlet om frygten for min egen styrke og kraft.

Min egen bevidste selvudvikling startede, da jeg var 33 år, og jeg søger til stadighed at finde nye veje ind i mit indre landskab. Det har personligt givet mig en langt større livskvalitet samt redskaberne til at udleve mine potentialer.

Min interesse i det enkelte menneske og det potentiale, som vi alle rummer, når vi tør erkende vores skyggesider, er til stadighed drivkraften for mig. Gennem denne udvikling finder vi vej til sjælens autentiske jeg, således at vi kan leve vores personlige lys og kraft ud.

SKAL JEG OGSÅ HJÆLP DIG MED AT FINDE DIN LIVSKVALITET?

Mit bedste råd

  • Vær autentisk og vær dig. Jo mere autentisk du lever dit liv jo mindre af din gode livsenergi bruger du på at holde alt det væk der ikke må ses.
  • Omgiv dig med gode relationer der giver dig energi og glæde i dit liv.
  • Bliver du stresset, presset eller begynder din angst at få taget i dig, så træk VEJRET langsomt helt ned i maven. Det er den mest effektive måde at få kontakt med dig selv igen på.
  • I sidste uge havde jeg en klient som var hos mig anden gang. Han siger til mig, nu har jeg gået i 3 måneder og taget mod til mig, for at kunne henvende mig til dig. I løbet af de to gange jeg har været her har jeg allerede fået det meget bedre. Jeg skulle aldrig have ventet så længe med at tage kontakt.
  • Når du rækker ud efter hjælp er det en investering i dig, din livskvalitet, dine drømme og dine relationer. Jeg ved fra mine klienter det kan være svært at tage skridtet til at få kontaktet mig.
  • Når du tager beslutningen er jeg klar til at hjælpe dig

Anden uddannelse

ID Academy

ID Psykoterapeut

2013

IDPF regi

‘Psykoterapi, Bevidsthed og Seksualitet’ - et 2 årigt videruddannelses forløb med Neel Fasting og Ruth Skovgaard

2018

IDFP regi

‘Neuroaffektiv Psykoterapi’ Marianne Bentzen

2020

ISFO

ISFO - Efteruddannelse i Familieopstilling for Psykoterapeuter

2019

Skole for psykosomatik

Traumeterapeut Ulla Rung Weeke

2020

Skole for psykosomatik

Overbyggende Traumeuddannelse

2024

Book et møde

Udfyld dine oplysninger, vælg en tid (valgfrit) og fortsæt til betaling.