Hjem / Cecilie Brandt
Bild på Cecilie Brandt

Cecilie Brandt

Psykolog og coach

5 gennemsnitlig. (6 anmeldelser) Vis anmeldelser

Tager møder på dansk og engelsk

Pris 45 min 900 kr, 60 min 1 200 kr og 90 min 1 500 kr

Aftal møde og rådgivning med mig

Baggrund

Mit navn er Cecilie Brandt. Jeg har over 3 års erfaring som psykolog og coach og tilbyder støtte og terapi til udfordringer, der fylder i dit liv. Jeg har erfaring med bl.a. selvværdsproblematikker, familieproblematikker, livskriser, tristhed, depression, personlig udvikling, karriereudvikling, udefinerbar uro og vaneændringer. 

Jeg gør meget ud af at møde dig med åbenhed og respekt for, at du er eksperten i dit liv. Det er vigtigt for mig at spore mig ind på, hvordan du oplever din situation - og hvordan du ser på dit liv. Et forløb hos mig bliver derfor også tilpasset til dig og din situation.

I terapien arbejder jeg bl.a. narrativt. Det vil sige, at vi arbejder med de fortællinger, du har om dig selv og dine oplevelser. Vi fokuserer f.eks. på at fremhæve dine muligheder, styrker og ressourcer for at skabe positive ændringer i dit liv. Jeg lægger stor vægt på, at du oplever positive ændringer fra session til session. Vi kommer derfor til at arbejde med konkrete værktøjer og teknikker, du kan tage i brug efter vores samtaler. På den måde kan du styrkes i at mestre dine udfordringer, få frigivet mere energi og få mere balance i din hverdag.

I 2017 blev jeg uddannet cand.psych. fra Aarhus Universitet, og i 2016 blev jeg certificeret Business Coach. Siden da, har jeg haft terapiforløb både privat og i virksomheder.

Motivering

Jeg blev psykolog, fordi jeg brænder for at hjælpe og støtte andre mennesker. Jeg synes, det er utrolig meningsfyldt at hjælpe folk med at opdage nye perspektiver, støtte dem i at tage nye skridt og leve det liv, de ønsker.

Det er svært at gå gennem livet uden at møde udfordringer. Men når du gør, er jeg en psykolog, som rigtig gerne vil hjælpe dig.

Mit bedste råd

Der er ingen udfordringer, der er for store eller små til, at du kan række ud til mig.

Anden uddannelse

Aarhus Universitet

Cand.psych.

2017

El-kholy Consult

Business Coach

2016

Aarhus Universitet

BSc i psykologi

2014

Book et møde

Udfyld dine oplysninger, vælg en tid (valgfrit) og fortsæt til betaling.