Hjem / Emily Wittnebel
Bild på Emily Wittnebel

Emily Wittnebel

Psykolog (Odense)

5 gennemsnitlig. (3 anmeldelser) Vis anmeldelser

Tager møder på dansk og engelsk

Pris 45 min 1 200 kr, 60 min 1 500 kr og 90 min 0 kr

Aftal møde og rådgivning med mig

Baggrund

Mit navn er Emily Wittnebel - velkommen til min profil!

Jeg er uddannet psykolog fra Syddansk Universitet i 2022 og er medlem af Dansk Psykolog Forening. Jeg har arbejdet med samtaleterapi som selvstændig psykolog siden jeg blev uddannet og med praksis i Odense midtby. Jeg tager desværre ikke imod lægehenvisninger. 

Jeg arbejder med udgangspunkt i Acceptance and Commitment Therapy (ACT), som er en gren af kognitiv adfærdsterapi. Formålet med denne tilgang er at hjælpe dig med at acceptere livets uundgåelige ubehag for at skabe et rigt og meningsfuldt liv, i overensstemmelse med dine personlige værdier. Til trods for min teoretiske tilgang, tilpasser jeg altid terapien dine behov og ikke omvendt. 

Hos mig er rummet dit. Måske har du brug for at:

- dele dine tanker, følelser eller oplevelser

- blive klogere på hvad der forårsager dine udfordringer

- introduceres for konkrete redskaber til at hjælpe dig videre fra dit udgangspunkt

En af de vigtigste forudsætninger for et godt terapeutisk forløb er, at du føler dig tryg. Jeg lægger særligt vægt på, at du er eksperten i dine oplevelser, følelser og tanker. Derfor tilrettelægger og arbejder vi ud fra lige netop dine behov og målsætninger. Undervejs evaluerer og tilpasser vi forløbet, så terapien giver mening for dig. 

Hvis du er i tvivl om jeg er den rigtige psykolog for dig, er du velkommen til at booke en 20 minutters forsamtale, så du kan få svar på dine eventuelle spørgsmål og blive klogere på om jeg kunne være det rigtige match for dig.

Motivering

Da jeg ikke blev optaget på psykologi i Danmark, tog jeg beslutningen om at flytte til England for at læse min bachelor. Dette har jeg aldrig fortrudt, da jeg ikke kan forestille mig et mere meningsfuldt arbejde end at hjælpe og støtte mennesker igennem livets udfordringer og arbejde hen imod et meningsfuldt liv. 

Mit bedste råd

Lige meget hvad dit udgangspunkt er, så er det aldrig for sent at søge hjælp, og ingen problemstilling er for stor eller lille til at gå i terapi med.

Certifikater

Certifikater

Lavendla Academy

Lavendla Academy

Cand.Psych, Odense, DK

2021

Lavendla Academy

Lavendla Academy

BA i Psykologi, Bath, UK

2020

Lavendla Academy

Lavendla Academy

Speculars Psykologiske Grundkursus

2016

Book et møde

Udfyld dine oplysninger, vælg en tid (valgfrit) og fortsæt til betaling.