Hjem / Henriette Rendbæk Jønsson
Bild på Henriette Rendbæk Jønsson

Henriette Rendbæk Jønsson

Begravelsesrådgiver og Founder

5 gennemsnitlig. (10 anmeldelser) Vis anmeldelser

Ring 78 70 63 63

Baggrund

Jeg har altid arbejdet med mennesker. Jeg er uddannet lærer, coach, eventplanner og har en master i kommunikation og læring. omdrejningspunktet for mig har altid været min evne til at se ind bag ved facaden og forstå det fulde menneske. I mig møder man en person der ser lyst på tingene, har hjertevarme og som rummer alle. Jeg formår altid at holde hovedet koldt og vil gøre hvad som helst for at lykkes og få tingene til at gå op i en højere helhed. 

Ved siden af mit job i Lavendla er jeg også yogalærer. Jeg er på ingen måde fanatisk omkring yogaen, men jeg nyder dette pusterum og den balance og ro det giver. 

Motivering

Arbejdet som begravelsesrådgiver handler for mig om at være god til at forstå mennesker og deres behov og på den måde kunne skabe tillid i mødet. Jeg har mit fokus på de pårørende og på at gøre processen omkring afskeden så ukompliceret og fin som muligt. Jeg er som sagt meget løsningsorienteret, så uanset om I ønsker en hel traditionel begravelse eller en begravelse med anderledes og kreative løsninger, finder vi den rigtige vej.

Mit bedste råd

Spørg, tag imod råd og lyt til andres erfaringer, da der i den korte tid man har til planlægningen af en bisættelse / begravelse, ofte er så mange andre ting at tænke på.

Aftal møde og rådgivning med mig

Udfyld formularen. Jeg vil kontakte dig for at bekræfte tid og sted.

Certifikater

Certifikater

Lavendla Academy

Lavendla Academy

Begravelsesrådgiver