Hjem / Inger Bjeverskov
Bild på Inger Bjeverskov

Inger Bjeverskov

Psykoterapeut MPF & Stressterapeut

5 gennemsnitlig. (4 anmeldelser) Vis anmeldelser

Tager møder på dansk

Pris 45 min 900 kr, 60 min 1 100 kr og 90 min 1 500 kr

Aftal møde og rådgivning med mig

Baggrund

Hej!

Jeg hedder Inger, er 48 år, gift og har 2 børn fra 2006 og 2013.

Jeg uddannet psykoterapeut MPF samt stressterapeut. Terapi hos mig tager afsæt i et eksistentialistisk, psykodynamisk og mindfulness-baseret synspunkt. Jeg tilbyder et rum med afsæt i dine følelser, oplevelser, drømme, udfordringer, sorger og glæder, og hvordan livet ser ud for dig. Terapi hos mig, vil give dig en læring om dig selv og hvor jeg på bedste vis, hjælper og støtter dig igennem dine udviklingsprocesser i terapien, så du kan blive den bedste udgave af dig selv.

Jeg har en baggrund fra det private erhvervsliv, hvor jeg beskæftiget mig med personaleledelse, trivselssamtaler, ledersparring, tabt arbejdsevne, sygemeldte og stress problematikker. 

Dertil kommer mit arbejde som psykoterapeut indenfor det sundhedspsykologiske område, hvor jeg i flere år har beskæftiget mig med mennesker som har psykiske udfordringer, sociale udfordringer, er kriseramte eller på anden vis har stået et sted i deres liv, hvor der har været brug for terapeutisk støtte.

Derudover, tæller min erfaring og baggrund også familierådgivning, hjemme i familier samt til forældre med børn & unge i mistrivsel, samt pårørende arbejde, både gruppeforløb og pårørendesamtaler for mennesker med psykisk sygdom tæt inde på livet. Hvilket betyder at jeg har god indsigt i psykiske diagnoser som ADHD, skizofreni, ADD, borderline personlighedsforstyrrelse samt angst og depression.

Jeg har desuden undervisningserfaring indenfor stress, angst, depression og mindfulness.

Mindfulness og meditation er ofte noget jeg inddrager i mit terapeutiske arbejde. Mindfulness og meditation er effektive redskaber til at forbedre mentalt fokus og opnå indre ro, balance og nærvær. Forskning viser, at regelmæssig meditation både kan styrke koncentrationen, reducere stress, give en bedre nattesøvn og et bedre humør. Indenfor kort tid, hvis du mediterer regelmæssigt, vil du bl.a. opleve, at du kan kontrollere dit tankemylder og opnår ro og balance, fordi dit nervesystem bliver beroliget gennem meditationen.

Jeg videreuddanner mig løbende, så jeg hele tiden er opdateret på ny viden.

Pr. 1. maj 2024 tilbyder jeg også terapi i min praksis i Greve.

Motivering

Jeg har altid været nysgerrig på mennesker og optaget af, hvorfor nogle mennesker kan være mere udfordret end andre. At stille sig til rådighed som terapeut, samt hjælpe og støtte de forandringsprocesser et menneske gennemgår, er det som driver mig i min hverdag som psykoterapeut. Jeg ser alle mennesker som unikke, der har krav på at blive mødt som det menneske, det er. Jeg møder dig med anerkendelse, empati, nærvær, omsorg og respekt.

Mit bedste råd

  • Nogle mennesker kan føle sig overvældet eller ængstelige når de skal søge professionel hjælp. Derfor er online- og telefonisk terapi fleksibelt og trygt, da du kan sidde hjemme
  • Mange terapeuter tilbyder 15-20 min. for-samtale, prøv det af for at mærke om der er god kemi mellem dig og din terapeut - du skal føle dig tryg i mødet med din terapeut 
  • Prioritér dig selv, din søvn og husk selvomsorg
  • Vær til stede i nuet, og opnå større bevidsthed og nærvær
  • Brug mindfulness og meditation i din dagligdag. Regelmæssig meditation styrker koncentrationen, reducerer stress, giver bedre nattesøvn og et bedre humør.

Anden uddannelse

KGI - Københavns Gestalt Institut

Exam. Psykoterapeut

2016

MedicaPro Stresscenter

Lægeexam. Stressterapeut

2021

RM Academy, København

Cert. Hypnoterapeut & NLP Practitioner

2012

Deva Akademiet, Slagelse

Cert. Familieopstillings Facilitator

2018

Headspace Roskilde & Greve

Ungerådgiver

Frivillig arbejde 2017

BEDRE PSYKIATRI, København, Greve & Solrød

Psykoterapeut MPF

Frivilligt arbejde 2015-2019

Mandecentret, København

Rådgiver

Frivilligt arbejde 2007

Book et møde

Udfyld dine oplysninger, vælg en tid (valgfrit) og fortsæt til betaling.