Hjem / Johanna Rikey Kristjansdottir
Bild på Johanna Rikey Kristjansdottir

Johanna Rikey Kristjansdottir

Begravelsesrådgiver

4.92 gennemsnitlig. (61 anmeldelser) Vis anmeldelser

Tager møder på dansk, islandsk, engelsk

Ring 78 70 63 63

Baggrund

Min professionelle baggrund stammer fra (tekstil-) design og interiør samt fra  servicebranchen, hvor jeg bl.a. har haft min egen virksomhed, med hotel i Island og Gæstgiveri på Lolland. Mit arbejdsliv har altid handlet om æstetik, kommunikation og samtaler ligesom planlægning med fokus på den enkeltes behov og smag har været i fokus. 

Jeg kommer fra Island, men har boet i Danmark i mange år. Jeg er opvokset i en lille fjord i øst Island omgivet af høje bjerge og havet. I et samfund, hvor alle kender alle, bliver det en del af ens hverdag at deltage i glæde og sorg hos hinanden.

Jeg interesserer mig for kunst, kultur og madlavning. I min fritid kan jeg bedst lide at være sammen med min familie og har et tæt forhold til dem.

 

Motivering

At blive begravelsesrådgiver handler for mig om at få lov til at være med til at skabe gode minder omkring den sidste rejse. Jeg har selv oplevet at miste flere af dem, jeg holder meget af, og jeg ved hvor stor betydning det har, at få en god og positiv afsked. Ligeledes ser jeg det som betydningsfuldt at kunne give både familie og venner mulighed for at deltage i forløbet ud fra deres ønsker. 

Jeg ved, at jeg med min etik og empati kan jeg være med til at sætte et personligt og positivt aftryk på det sidste farvel til ens kære. 

Mit bedste råd

Sammen står vi meget stærkere og der skal være plads til os alle, uanset hvad vi har med i vores “forskellige rejsetasker”.

Certifikater

Certifikater

Lavendla Academy

Lavendla Academy

Lavendla Academy

Aftal møde og rådgivning med mig

Udfyld formularen. Jeg vil kontakte dig for at bekræfte tid og sted.