Hjem / Karsten Hansen
Bild på Karsten Hansen

Karsten Hansen

Begravelsesrådgiver

4.5 gennemsnitlig. (2 anmeldelser) Vis anmeldelser

Tager møder på dansk, engelsk

Ring 78 70 63 63

Baggrund

Jeg har brugt meget fritid på at arbejde i menighedsråd og med forskellige tillidsposter og mange former for diakoni.

Jeg har ca. 30 års erfaring som IT konsulent, hvor jeg bl.a. har været projektansvarlig og stået for procesudvikling i tæt samarbejde med mange typer virksomheder. 

Motivering

Efter lang tid på det "traditionelle" arbejdsmarked nåede jeg et punkt, hvor jeg søgte mere "mening" - et passions-båret arbejde, hvor jeg kan have både hjernen og hjertet med. 

At hjælpe mennesker er for mig den væsentligste motivation. Jeg har i mit voksenliv været engageret i frivilligt arbejde - f.eks. på en anonym telefontjeneste for mennesker med "ondt i livet". Respekt i dialogen, rummelighed, kontakt, tillid og nærvær er for mig afgørende for den ordentlighed, jeg tilstræber altid at repræsentere. Jeg er en moden, autentisk og tålmodig person med indsigt i livet - også når det nogle gange er svært.

Sprog

Dansk, Engelsk

Mit bedste råd

Bed om hjælp, når det hele synes uoverskueligt, og alt føles umuligt. Spørg hellere en gang for meget end en gang for lidt. Vi kan som begravelsesrådgivere ikke bære sorgen, men blot være garanter for, at alt det praktiske håndteres trygt og sikkert - og efter afdødes og de efterladtes ønsker. Herved skabes rum til sorgen - og til at få talt om, hvordan afskeden kan gøres personlig og med tiden sætte sig som et smukt og mindeværdigt, sidste farvel.

Den lever frit, der kan dø || Karen Blixen, dansk forfatter (1885 - 1962)

Aftal møde og rådgivning med mig

Udfyld formularen. Jeg vil kontakte dig for at bekræfte tid og sted.

Certifikater

Certifikater

Lavendla Academy

Lavendla Academy

Begravelsesrådgiver