Hjem / Lizl Rand
Bild på Lizl Rand

Lizl Rand

4.5 gennemsnitlig. (2 anmeldelser) Vis anmeldelser

Tager møder på dansk

Pris 20 min 400kr., 45 min 800kr., 70 min 1,000kr. og 90 min 1,200kr.

Ring 78 70 63 63

Baggrund

Jeg er medlem af Dansk Psykoterapeutforening. Som medlem lever jeg op til en række kriterier om uddannelse og erfaring for at få lov til at kalde mig psykoterapeut MPF. Denne titel er din garanti for, at jeg som terapeut har de kompetencer, der skal til for at give den rigtige hjælp og behandling. 

Jeg er uddannet i 2005 fra Psykoterapeutisk Institut, hvor jeg har taget den 4-årige uddannelse i oplevelsesorienteret psykoterapi på eksistentielt grundlag. 

Jeg er certificeret instruktør i psykisk førstehjælp fra Psykiatrifonden og har haft flere tusinde samtaler med kriseramte, psykisk syge og pårørende.

Udover mit virke som psykoterapeut har jeg lang bred erfaring i mediebranchen, da jeg også er uddannet journalist og har fungeret som chefredaktør på flere magasiner samt bestyrelsesmedlem i Aller Media A/S og del af topledelsen. 

Jeg har skrevet bestselleren “Kom stærk ud af din angst” (2012) og bogen til pårørende “Tæt på krise og sygdom” (2016).

Jeg sværger hverken til én guru eller én teori. Jeg er videns- og evidenssøgende og følger nysgerrigt med, så jeg hele tiden kan tilpasse og tilbyde de nyeste metoder og erfaringer. Mit mål er, at du oplever en positiv forskel ved at få indsigt og værktøjer, så du kan leve et harmonisk liv. Derfor benytter jeg mig særligt af følgende: metakognitiv terapi, narrativ terapi, kognitiv adfærdsterpi, ACT.

Motivering

Siden jeg kan huske, har jeg været drevet af nysgerrighed efter hvorfor og hvordan vi agerer i forhold til os selv og andre. Og hvordan vi opfatter tilværelsen og håndterer de bump, som vi alle møder på livets vej. Denne nysgerrighed har ført til, at jeg både er uddannet psykoterapeut og journalist og på den led altid har arbejdet fordomsfrit med mennesker.

Jeg har som ung selv oplevet at blive syg med stress og angst og kender derfor til på egen krop at opleve, at tæppet bliver hevet væk under én og være i frit fald og tror, at man er ved at blive skør eller alvorligt syg. Og derfor kan jeg både qua min egen oplevelse og gennem de mange tusinde samtaler, jeg efterhånden har haft med kriseramte mænd og kvinder, kaste håb ud til dig: det er muligt at få det bedre og at ens situation ændrer sig. 

Vi har alle sammen vores små og store hemmeligheder, som vi af en eller anden grund ikke ønsker eller tør dele med andre. Men det kan være forløsende at dele i et fortroligt rum – det ved jeg af erfaring – både privat og professionelt. 

Mit bedste råd

Terapi gennem telefon og online

Nogle tænker måske, at man ikke kan komme i dybden og arbejde målrettet gennem telefon eller online - men jo, det kan man. Og sommetider næsten endnu bedre, fordi der ikke er andre forstyrrende elementer og man så kan koncentrere sig om stemmen og ordene. 

Dertil oplever flere, at det er lettere og hurtigere, fordi der ikke skal afsættes tid på transport eller bruges energi ved at mødes. Mine sessioner via telefon/online er også meget fleksibel i forhold til tidspunkter og dage.

Udover samtalerne følger jeg op med mails/sms med gode råd og opsummering af fokuspunkter, så man har noget håndgribeligt at støtte sig til ved siden af samtalerne.

Det, vi fokuserer på vokser

Baggrund

Som psykoterapeut er jeg vant til at støtte mennesker i krise og sorg. Jeg har stor erfaring i at rådgive og hjælpe pårørende i en svær tid, så I kan få sagt farvel i overensstemmelse med afdødes ønsker. Jeg har desuden en lang karriere bag mig i mediebranchen, hvor jeg har navigeret både små og store projekter sikkert i havn.

Motivering

Der er tabu omkring døden og mange er måske bange for at forholde sig til det, som vi alle vil komme til at opleve. Derfor vil jeg gerne med mit virke som begravelsesrådgiver være med til at afmystificere vores fysiske farvel. Og inspirere til ikke at se døden som en adskillelse, men som en ny form for relation.

Mit bedste råd

Der er ikke en rigtig eller forkert måde at sørge på eller en rigtig eller en forkert måde at sige farvel på. Vi er forskellige, og vi kan i sorg svinge og være i tvivl. Derfor er det godt at søge sparring hos én, der ikke er følelsesmæssigt involveret. Her kan jeg som begravelsesrådgiver gøre en forskel og hjælpe med det praktiske.

Certifikater

Certifikater

Lavendla Academy

Lavendla Academy

Begravelsesrådgiver

Lavendla Academy

Lavendla Academy

Lavendla Academy

Book et møde

Udfyld dine oplysninger, vælg en tid (valgfrit) og fortsæt til betaling.