Hjem / Lizl Rand
Bild på Lizl Rand

Lizl Rand

Psykoterapeut MPF, coach, instruktør i psykisk førstehjælp

4.9 gennemsnitlig. (9 anmeldelser) Vis anmeldelser

Tager møder på dansk og engelsk

Pris 45 min 900 kr, 60 min 1 100 kr og 90 min 1 500 kr

Aftal møde og rådgivning med mig

Baggrund

Uro, nervøsitet, bekymringer, problemer i parforholdet, hedeture, humørsvingninger, mindre overskud, behov for at være alene, følelse af stress, angst, depression… Hvis du kender til dette, så kan jeg hjælpe dig.

Mange oplever gennem livet kriser, der kan vise sig som stress, sorg, angst, triste tanker, søvnproblemer, overtænkning og fysisk ubehag. Og heldigvis er der meget, man kan gøre for at få det bedre. 

Trænger du til at finde ro i sindet og håndtere livets udfordringer bedre? Eller har du udfordringer i dit parforhold og ønsker hjælp til hvordan I kan få en bedre kommunikation? Som din terapeut er jeg her for at lytte, forstå og støtte dig (og evt. din partner) og give dig værktøjer til at øge dit velvære og mentale styrke. Med mine mange års professionelle erfaring og empati skaber jeg et trygt og tillidsfuldt rum, hvor du kan udforske dine følelser og tanker.

Sammen vil vi identificere og arbejde med de mønstre, der holder dig tilbage, så du kan opnå de ønskede forandringer i dit liv. Jeg tilpasser terapien til dine individuelle behov og mål, og sammen skaber vi en skræddersyet plan for din personlige udvikling.

Gennem terapeutiske teknikker og redskaber lærer du at håndtere stress, angst og andre udfordringer med større selvtillid og indre styrke. Mit fokus er ikke kun på at lindre symptomer, men også på at fremme langvarige og meningsfulde forandringer i dit liv.

Uanset om du kæmper med relationelle problemer, selvudvikling eller traumer, er jeg her for at guide dig. Investér i dig selv og din mentale sundhed i dag, så du kan få et liv fyldt med balance, glæde og mening. Tag det første skridt ved at kontakte mig for en fortrolig samtale. 🌱💫

Jeg er medlem af Dansk Psykoterapeutforening. Som medlem lever jeg op til en række kriterier om uddannelse og erfaring for at få lov til at kalde mig psykoterapeut MPF. Denne titel er din garanti for, at jeg som terapeut har de kompetencer, der skal til for at give den rigtige hjælp og behandling. 

Jeg er uddannet i 2005 fra Psykoterapeutisk Institut, hvor jeg har taget den 4-årige uddannelse i oplevelsesorienteret psykoterapi på eksistentielt grundlag. 

Jeg er certificeret instruktør i psykisk førstehjælp fra Psykiatrifonden og har haft flere tusinde samtaler med kriseramte, psykisk syge og pårørende.

Udover mit virke som psykoterapeut har jeg lang bred erfaring i mediebranchen, da jeg også er uddannet journalist og har fungeret som chefredaktør på flere magasiner samt bestyrelsesmedlem i Aller Media A/S og del af topledelsen. 

Jeg har skrevet bestselleren “Kom stærk ud af din angst” (2012) og bogen til pårørende “Tæt på krise og sygdom” (2016).

Jeg sværger hverken til én guru eller én teori. Jeg er videns- og evidenssøgende og følger nysgerrigt med, så jeg hele tiden kan tilpasse og tilbyde de nyeste metoder og erfaringer. Mit mål er, at du oplever en positiv forskel ved at få indsigt og værktøjer, så du kan leve et harmonisk liv. 

Jeg kan ikke tage imod henvisning fra sundhedsforsikring eller henvisning fra læge.

Motivering

Siden jeg kan huske, har jeg været drevet af nysgerrighed efter hvorfor og hvordan vi agerer i forhold til os selv og andre. Og hvordan vi opfatter tilværelsen og håndterer de bump, som vi alle møder på livets vej. Denne nysgerrighed har ført til, at jeg både er uddannet psykoterapeut og journalist og på den led altid har arbejdet fordomsfrit med mennesker.

Jeg har som ung selv oplevet at blive syg med stress og angst og kender derfor til på egen krop at opleve, at tæppet bliver hevet væk under én og være i frit fald og tror, at man er ved at blive skør eller alvorligt syg. Og derfor kan jeg både qua min egen oplevelse og gennem de mange tusinde samtaler, jeg efterhånden har haft med kriseramte mænd og kvinder, kaste håb ud til dig: det er muligt at få det bedre og at ens situation ændrer sig. 

Vi har alle sammen vores små og store hemmeligheder, som vi af en eller anden grund ikke ønsker eller tør dele med andre. Men det kan være forløsende at dele i et fortroligt rum – det ved jeg af erfaring – både privat og professionelt. 

Skriv til mig på [email protected] - så finder vi en tid. 

Mit bedste råd

Terapi gennem telefon og online

Nogle tænker måske, at man ikke kan komme i dybden og arbejde målrettet gennem telefon eller online - men jo, det kan man. Og sommetider næsten endnu bedre, fordi der ikke er andre forstyrrende elementer og man så kan koncentrere sig om stemmen og ordene. 

Dertil oplever flere, at det er lettere og hurtigere, fordi der ikke skal afsættes tid på transport eller bruges energi ved at mødes. Mine sessioner via telefon/online er også meget fleksibel i forhold til tidspunkter og dage.

Udover samtalerne følger jeg op med mails/sms med gode råd og opsummering af fokuspunkter, så man har noget håndgribeligt at støtte sig til ved siden af samtalerne.

Skriv til mig på [email protected] - så finder vi en tid. 

Det, vi fokuserer på vokser

Anden uddannelse

Psykoterapeutisk Institut

Psykoterapeut

2005

Danmarks Medie- og Journalisthøjskole DMJX

Journalist

1998

Aller Media A/S

Toplederuddannelse

2011

Psykiatrifonden

Instruktør i psykisk førstehjælp

2015

Book et møde

Udfyld dine oplysninger, vælg en tid (valgfrit) og fortsæt til betaling.