Hjem / Mette Marie Salto
Bild på Mette Marie Salto

Mette Marie Salto

Master Coach

5 gennemsnitlig. (4 anmeldelser) Vis anmeldelser

Tager møder på dansk, engelsk og norsk

Pris 45 min 1 100kr, 60 min 1 500kr og 90 min 1 900kr

Aftal møde og rådgivning med mig

Baggrund

Som din coach møder jeg dig først og fremmest som menneske præcis der, hvor du er, med respekt, nysgerrighed og empati. 

Herefter arbejder vi med det som du gerne vil arbejde med og altid med afsæt i, at skabe en positiv forandring.

Jeg har lige så længe jeg kan huske, været optaget af hvordan vi lever et godt liv præget af balance, glæde og mening. Min erfaring er, at vi har svarene selv og at vi med støtte hurtigere kan finde dem og dermed opnå fornyet handlekraft og glæde. 

Ofte handler det om, at få stillet andre spørgsmål end vi er vandt til og at tale om det der er sårbart og vende det til handlekraft og dermed skabe noget nyt og bedre for os selv og dem vi holder af.

Som coach har jeg mange gange oplevet værdien af, at tale om de ting vi kan finde vanskelige eller længes efter, på en anden måde.  Det er det coaching som metode kan og grunden til, at jeg arbejder som coach i dag. 

Jeg er uddannet ledercoach og mastercoach fra Mindjuice Academy, hvis uddannelser er godkendt på det højeste niveau af ICF (International Coach Federation). Derudover har jeg en kandidatgrad fra universitet hvor jeg blandt andet har læst psykologi.

Oprindeligt har jeg en baggrund indenfor ledelse hvor jeg har arbejdet som leder indenfor det sociale område, i både offentlige og private virksomheder i +16 år. Her har samtalen altid været mit omdrejningspunkt og interessen for andre mennesker uanset baggrund, køn eller position.  

 

Motivering

En stor del af mit liv har jeg tænkt, at det var et tegn på, at der noget galt med mig, hvis jeg ikke selv kunne styre mine tanker og følelser. I dag ved jeg, at der er meget vi ikke er skabt til, at skulle ordne selv. Og at netop det, at kunne dele vores tanker og følelser er vejen til, at få det godt indeni og forstå os selv bedre. 

En god måde og undgå at negative og svære tanker fylder for meget, er ved at dele dem, slippe dem og erstatte dem med nye og mere konstruktive tanker og handlemåder.

Derfor har jeg det også allerbedst i mit liv, når jeg støtter andre i at opnå lige præcis det, der gør at de får det godt indeni og opnår det de længes efter.

Min erfaring er, at vi med de rette spørgsmål, støtte og nærvær, kan opnå langt mere i vores liv end vi tror. Jeg støtter dig i at gå efter det, der gør dit liv godt og meningsfyldt.

Jeg arbejder som coach fordi jeg kan se, at det virker. Jeg har nemlig masser af gange oplevet den store positive effekt det har, når vi taler om det vi tænker, mærker og føler og bevæger os i retning af det vi længes efter, fremfor kun at fokusere på det som forhindrer os. 

For mig selv har coaching betydet, at jeg er gået fra at gøre det jeg tænkte var ”det rigtige”, til at gøre mere af det, der gør mig glad. Vejen derhen kræver, at jeg arbejder med mig selv, træner nye måder at være på og finder ud hvad der egentlig betyder noget for mig. Den udvikling hjælper min coach mig med.

 

Mit bedste råd

Hvis du gerne vil have godt indeni, så tal om det du mærker, føler og tænker og få en større forståelse for hvordan det påvirker dit liv. På den måde kan du udvikle dig, blive mere bevidst og træffe andre valg fremover. 

Hvis du gerne vil opnå noget andet i dit liv, så hjælper det at se på det med nye og anderledes vinkler - det kan en professionel coach hjælpe dig med.

Identify your problems, but give your power and energy to solutions – Tony Robbins

Anden uddannelse

Mindjuice Academy

Mindjuice Ledercoach

Coachinguddannelse fra Mindjuice Academy, 2018. Herudover gennemført Mindjuice mentorcoachprogram, deltagelse i grunduddannelse samt ansvarlig for at coache elever.

Mindjuice Academy

Mindjuice Mastercoach

Mastercoachinguddannelse fra Mindjuice Academy, 2018

Mindjuice Academy

Mindjuice Speaker

Overbygningsuddannelse for Mindjuice coaches, 2019

Roskilde Universitetscenter

cand.scient.soc

Kandidatgrad fra Roskilde Universitetscenter tildelt på baggrund af følgende uddannelsesaktiviteter: den samfundsvidenskabelige basisuddannelse, forvaltning - linjen Socialvidenskab samt Psykologi

Professionshøjskolen Metropol

Diplom i ledelse

Diplom i ledelse, 2015. Indeholdende følgende fag: det personlige lederskab, professionelt lederskab, ledelse i dynamiske relationer, ledelse i lærings og kompetencerelationer, organisation og processer, organisation, styring og strategi, projektledelse, ledelse og coaching og innovationsledelse i offentlige organisationer

Anthony Robbins

Business Mastery

Business Mastery uddannelse ved Tony Robbins/ USA - herunder 1:1 results coaching af Tony Robbins uddannede coaches.

Book et møde

Udfyld dine oplysninger, vælg en tid (valgfrit) og fortsæt til betaling.