Hjem / Michael Miksa
Bild på Michael Miksa

Michael Miksa

Psykolog

5 gennemsnitlig. (5 anmeldelser) Vis anmeldelser

Tager møder på dansk og engelsk

Pris 45 min 1 500 kr, 60 min 1 600 kr og 90 min 2 300 kr

Aftal møde og rådgivning med mig

Baggrund

Som erfaren psykolog har jeg i mange år hjulpet mennesker i alle aldersgrupper med de forskellige problemer, man kan møde gennem livet. Uanset om du kæmper med stress, depression, angst, lavt selvværd, sorg, parforholdsproblemer eller noget helt andet som du måske også har svært ved at sætte ord på, er du altid velkommen til at kontakte mig for at høre hvordan jeg kan hjælpe dig.

Ved første samtale får du mulighed for at fortælle om dine problemer eller den specifikke vanskelighed som du er stødt på i livet. Derefter vil vi prøve at lægge en plan for hvad vi skal fokusere på og arbejde videre med i de eventuelt følgende samtaler. Planen er kun vejledende og derfor er der selvfølgelig altid mulighed for at vi kan skifte fokus undervejs efter behov, da livet jo er uforudsigeligt og sommetider kan der opstå nogle nye ting i livet, som det kan være rart at få vendt i vores samtaler.

Jeg ser det som min fornemmeste opgave at skabe et trygt og tillidsfuldt rum, hvor du kan tale åbent omkring de ting, som du kæmper med i livet. Sammen arbejder vi hen imod, at du opnår både mere klarhed omkring problemerne og vi finder mulige løsninger og værktøjer til at forbedre din situation.

Som universitetsuddannet psykolog arbejder jeg altid ud fra videnskabelige metoder. Jeg har specialiseret mig inden for bl.a. kognitiv terapi, metakognitiv terapi og mindfulness, der virker effektivt i forhold til bl.a. angst og depression, men jeg tager selvfølgelig udgangspunkt i din specifikke situation og skræddersyer altid samtalerne til dit behov.

Samtalerne foregår i min praksis på Nørregade i det gamle hyggelige Latinerkvarter (København K). Nem at komme til og fra via Nørreport Station, som ligger meget tæt på. Du er meget velkommen til at tage en pause fra byen og nyde en kop kaffe i den dejlige gårdhave eller på den hyggelige tagterrasse med udsigt over byens charmerende tårne. Hvis du kommer i bil kan du altid nemt finde parkering i P-huset lige ved Torvehallerne.

Husk du også altid har mulighed for at booke onlinesamtaler eller samtaler over telefonen hvis du eksempelvis ikke bor i København, befinder dig i udlandet eller måske bare foretrækker at tale med din psykolog online eller over telefonen

Motivering

Udover mit arbejde som psykolog har jeg også tidligere arbejdet med mennesker, rådgivning og vejledning i forskellige andre sammenhænge, bl.a. som lærer på en ungdomsskole, og jeg valgte at uddanne mig til psykolog, da jeg altid har interesseret mig meget for hvad der skal til for at skabe menneskelig udvikling og trivsel. I mødet med mine klienter er jeg altid empatisk, nærværende og lyttende, og jeg trives med at hjælpe mennesker på min vej godt videre med de forskellige problemer, som man kan møde i livet.

Mit bedste råd

Husk du altid har mulighed for at booke onlinesamtaler eller samtaler over telefonen hvis du eksempelvis ikke bor i København, befinder dig i udlandet eller måske bare foretrækker at tale med din psykolog online eller over telefonen.

 

Livet kan sommetider være hårdt og alle mennesker kan på forskellige tidspunkter i deres liv have brug for hjælp og støtte. Tøv derfor ikke med at række ud – enten til nogen omkring dig eller til mig. Jeg er vant til at tale med alle slags mennesker om det som er svært og vil altid gøre mit bedste for at hjælpe dig godt videre.

 

Du må endelig ikke holde dig tilbage med at række ud efter hjælp, fordi du måske har svært ved helt at forstå eller svært ved helt at sætte ord på, hvad du søger hjælp til. Jeg har mange års erfaring med at hjælpe mennesker med at få sat ord på det som er svært. Så du kommer bare som du er og sammen vil vi stille og roligt arbejde hen imod, at du opnår både mere klarhed omkring det som er svært og vi forsøger at finde mulige løsninger og værktøjer til at forbedre din situation.

Certifikater

Certifikater

Lavendla Academy

Lavendla Academy

Anden uddannelse

Københavns Universitet

Psykolog

Cand.Psych

Book et møde

Udfyld dine oplysninger, vælg en tid (valgfrit) og fortsæt til betaling.