Hjem / Sandra Khallad
Bild på Sandra Khallad

Sandra Khallad

Begravelsesrådgiver

5 gennemsnitlig. (2 anmeldelser) Vis anmeldelser

Tager møder på dansk

Ring 78 70 63 63

Baggrund

Jeg har altid haft en særlig interesse for mennesket og livet. Vi lever alle vores helt eget unikke liv og vi tager alle afsted herfra på en unik måde. Jeg har også selv, som pårørende oplevet døden på mange forskellige måder. Jeg har oplevet, når et liv sluttede pludseligt og barskt, når en ung valgte livet fra og når en gammel lukkede sine øjne. 

 

Igennem mit arbejde som socialrådgiver, har jeg fået opbygget en bred erfaring med at samarbejde med mennesker som har forskelligartede og store udfordringer i livet med en anerkende, empatisk og åben tilgang. Jeg er også meget opmærksom på at sikre en positiv og åben dialog med de mennesker, som jeg samarbejder med og jeg gør meget ud af at være rolig, tryg og gennemsigtig i mine relationer. 

 

Jeg bruger alle mine erfaringer til at give jer en autentisk og tryg rådgivning i en sorgfuld periode.

Motivering

Min motivation for at være begravelsesrådgiver er, at jeg selv har planlagt flere begravelser og har ikke følt mig mødt og vejledt. Jeg ønsker derfor, at bidrage til at vejlede og hjælpe jer med at planlægge lige præcis den afsked som I ønsker. 

Nogle gange, så ved man ikke, hvad man ønsker, men så finder vi en vej sammen. Når man er i sorg, så ved jeg, at det at planlægge en bisættelse/begravelse kan være en stor og uoverskuelig opgave. Jeg vil derfor gøre mit ypperste, for at være med Jer i hele processen.

Mit bedste råd

Ring altid én gang for meget- Der er ingen spørgsmål som ikke må stilles- heller ikke flere gange.

Det er vigtigt at fejre det levede liv. 

Certifikater

Certifikater

Lavendla Academy

Lavendla Academy

Begravelsesrådgiverkursus

Aftal møde og rådgivning med mig

Udfyld formularen. Jeg vil kontakte dig for at bekræfte tid og sted.