Hjem / Smillah Søgård
Bild på Smillah Søgård

Smillah Søgård

Begravelsesrådgiver

5 gennemsnitlig. (4 anmeldelser) Vis anmeldelser

Tager møder på dansk

Aftal møde og rådgivning med mig

Baggrund

Hele mit liv har jeg spillet musik, og er uddannet klassisk fløjtenist fra Musikkonservatoriet, men da jeg i 2002 mistede min yngste datter, ændrede mit fløjtespil sig til at blive intuitivt, meditativt og ikke mindst helende. I dag bruger jeg den terapeutiske musik på bl.a. Aarhus Universitetshospital og på plejehjem. Her giver jeg ro til den døende og skaber en samhørighed mellem de pårørende og den døende med musikken. 

Og det er præcis det jeg brænder allermest for. At hjælpe i den sidste svære tid og efter.

Tidligere har jeg også arbejdet som gravermedhjælper + kirketjener og nu i mange år som kirkesanger, så jeg har en del erfaring mht begravelser og bisættelser. Der ud over er jeg uddannet healer og spirituel coach, og holder foredrag rundt i landet om min rejse gennem sorgen.

Motivering

Jeg arbejder med hjertet forrest, og brænder for at hjælpe mennesker i sorg. At skabe et særligt rum for de efterladte, og møde mennesker lige der, hvor de er, så vi sammen kan finde en vej at gå.

Mit bedste råd

Vær åben og ærlig omkring ønsker til ceremonien, så kan jeg bedst hjælpe.

Mærk efter i hjertet, hvad der er brug for. Det kan ikke gøres om. Sammen kan vi skabe en smuk og mindeværdig afsked.

"Du kan ikke forhindre sorgens fugle i at flyve hen over dit hoved. Men måske kan du forhindre dem i at stoppe op og bygge rede i dit hår." Kinesisk ordsprog

Book et møde

Udfyld formularen. Jeg vil kontakte dig for at bekræfte tid og sted.