78 70 63 63 Døgnåbent
Hjem / Priser for begravelse

Priser for begravelse

En begravelse kan foregå på flere måder. Der kan være mange forskellige behov og ønsker, som skal opfyldes, og prisen på en begravelse følger de ønsker, der måtte være.

Hvad koster en begravelse, og hvad er indeholdt i prisen?

Uanset om du vælger begravelse eller bisættelse, er det altid muligt, at gøre afskeden unik og personlig. Gennem små ting, der relaterer til mindet om afdøde, kan du gøre ceremonien til noget særligt. Lad os hjælpe med at rådgive dig om mulighederne og komme med ideer til, hvad der kan passe bedst til jer.

Tre eksempler på priser

Her finder du eksempler på vores mest typiske begravelser og bisættelser, og du kan se vores forslag til, hvordan det kan sammensættes. Prisen på begravelse afhænger blandt andet af de ønsker og behov, du måtte have.

Ud over priseksempel vil der være udgift til kremering (ca. 3.500 kr.), evt. leje af kapel, erhvervelse af gravsted, ekstra kørsler og hjemmeafhentning samt evt. aften- og weekendtillæg.

Begravelse

Ved en begravelse afsluttes ritualet ved graven på kirkegården, hvor kisten med afdøde nedsænkes i jorden. Prisen på begravelse starter typisk ved:

fra 13.510,-

Bisættelse

Ved en bisættelse afsluttes ritualet i kirken eller kapellet, hvor familien bærer kisten ud til rustvognen, som kører til det lokale krematorium.

fra 11.510,-

Askespredning

Det er blevet mere almindeligt i dag at få sin aske spredt over havet. Vi hjælper gerne med at planlægge det praktiske omkring askespredningen.

fra 9.720,-


Prisen på begravelse – når der ønskes en bisættelse uden ceremoni, fra 8.925 kr. Læs mere her

Vi kan hjælpe dig

Ring til os på 78 70 63 63 eller udfyld vores formular, så kontakter vi dig hurtigst muligt.

Henriette Rendbæk Jønsson, Rådgiver


Planlægning af begravelse

1. Kontakt os

Du kan enten ringe til os eller udfylde vores kontaktformular nedenfor. Vores rådgivere er uddannet til at yde rådgivning og praktisk hjælp. Derudover lægger vi stor vægt på det medmenneskelige. Vores rådgivere sørger for, at alle interesser bliver hørt i planlægningsprocessen.

2. Begravelse og ceremoni

Lavendlas rådgivere er til stede igennem hele processen – også under begravelsen. Vi sikrer, at alting foregår som planlagt, så du ikke behøver at fokusere på alle de praktiske gøremål under ceremonien. Vores rådgivere er erfarne indenfor både kirkelig begravelse, borgerlig begravelse og begravelse fra andre trossamfund.

3. Efter begravelsen

Vores rådgivere kan hjælpe med at arrangere mindehøjtidelighed eller andre ceremonielle begivenheder efter selve begravelsen. Vi har gode lokale kontakter og kan hjælpe med valg af lokale og forplejning, såfremt du ønsker det. Lavendla tilbyder desuden at oprette en mindeside for den afdøde, hvor venner og familie kan mindes den afdøde sammen. Mindesiden kan også printes til en mindebog efterfølgende.


Vores begravelsesrådgivere

Mød Lavendlas rådgivere og book en tid direkte hos dem. Med dem kan du drøfte ønsker, behov og prisen på begravelse.

Her er vi

Find din nærmeste rådgiver