Hjem / Om Lavendla

Det er vores mission at realisere den afsked, som du ønsker. Mange års erfaring har lært os at lydhørhed kommer først, ekspertise og gode råd derefter. Derfor har vi opbygget hele vores virksomhed omkring dig som kunde. Det er dine ønsker og forudsætninger, som ligger til grund for vores arbejde.

Vores rådgivere

Hos Lavendla møder kunderne servicemindede og professionelle rådgivere inden for begravelse.

Læs mere om vores rådgivere >

Vores historie

Siden starten i 2014 har vi stræbt efter at gøre det svære lettere for pårørende. Vi støtter dig gennem det praktiske, så du kan lægge energi i at få den afsked, du ønsker.

Læs mere om vores historie >

Kontakt os

Kundetilfredshed og service er Lavendlas stærkeste værdier.

Læs mere >

Lavendla Academy

Vores mest erfarne rådgivere uddanner fremtidens rådgivere. Til dig, der gerne vil gøre en forskel for andre – for alvor.

Læs mere >

Arbejde hos os

At arbejde hos Lavendla indebærer at arbejde for et firma, som hjælper mennesker. Dermed får dit job hos os en dybere mening.

Læs mere om at arbejde hos Lavendla >

Her er vi

Find din nærmeste rådgiver

Mød vores rådgivere


Vores ansvar

Du kan planlægge en begravelse her på hjemmesiden, men hvis du hellere vil tale eller mødes ansigt til ansigt har vi adgang til lokaler i hele Danmark.

Vores rådgivere findes i hele landet. De opfordres til at tilbyde tider, der passer bedst muligt ind i din hverdag, som ikke nødvendigvis flugter med almindelige kontortider. Mange kunder vil gerne mødes eller tale om aftenen, når børnene er lagt i seng, eller i weekenden, hvor hverdagen er sat på pause.

Vi ved, hvor turbulent og krævende det kan være at miste en pårørende. Derfor gør vi alt, hvad vi kan for at tilpasse os, så dit liv kan gå op. På den måde kan vi gøre det svære lidt lettere.

Vi kan hjælpe dig

Ring til os på 78 70 63 63 eller udfyld vores formular, så kontakter vi dig hurtigst muligt.

Rikke Løfqvist, Rådgiver