Din nærmeste rådgiver

Bedemand København

Ring hele døgnet

Døgnåbent 78 70 63 63

Velkommen til Lavendla, bedemand København

Lavendla Begravelse København give tryghed og overblik i hele begravelsesprocessen. Vores erfarne bedemand, eller begravelsesrådgivere som vi kalder det, kan arrangere begravelser i Storkøbenhavn uanset hvor og hjælpe med alle opgaver i forbindelse med begravelser og bisættelser. Vi står også klar til at besvare de mange spørgsmål der opstår i forbindelse med processen. 

Lavendla i København har øje for at planlægge en fin og personlig afsked. Vi kan hjælpe med alle de opgaver, en bedemand normalt hjælper med- og mere til! Vi lytter og bistår med rådgivning, sparring og praktiske gøremål, så I får sagt det farvel I ønsker helt ned til mindste detalje. 

Vi skaber trygge rammer. I får en personlig kontaktperson, så I altid møder et velkendt ansigt, som er godt inde i jeres situation og behov. 

Vi hjælper dig med at arrangere begravelser i København

Om Lavendla Begravelsesforretning København

Lavendla begravelsesforretning i København tager ansvar for alle detaljerne ved begravelsen. Vor bedemand fungerer som din kontakt igennem hele processen. Vi ved, hvor turbulent og krævende det kan være at miste en pårørende. Derfor gør vi alt, hvad vi kan, for at tilpasse os netop dine frie tidspunkter, så hverdagen kan gå op. På den måde kan vi gøre det svære lidt lettere.

Vores rådgivere findes i hele landet, og gør deres bedste for at tilbyde tider, der passer ind i din hverdag. Mange foretrækker at mødes eller at snakke om aftenen, når børnene er lagt i seng, eller i weekenden, hvor hverdagen er sat på pause. Ønsker du, at vi mødes fysisk, vil det foregå tæt på dig, da vores kunder altid er centrum for vores virke.

 

Forskellige typer begravelser

Begravelser varierer fra både religion og lokale traditioner. Lavendla har omfattende erfaring med alle typer begravelser, og vi arrangerer den type begravelse, du ønsker.

Begravelse i København

Lavendla Bedemand arrangerer kirkelige og borgerlige begravelser overalt i København, så I ikke står alene med planlægningen.

Læs mere Læs mindre

Kirkelig begravelse i København

Kirker i København

Der findes i dag over 70 kirker i København, som borgere kan blive begravet eller bisat fra. I Danmark har borgerne ret til at blive bisat eller begravet fra en af de kirker, som hører til det sogn, de bor i. Men man har også ret til at vælge en kirke, som man har et tilhørsforhold til- det kan for eksempel være en kirke, man er døbt, konfirmeret, gift i, eller som ligger i en by, man har boet i i mange år. Lavendla Bedemand København hjælper jer med at tage kontakt til den præst og kirke i København, hvor I ønsker at afholde begravelsen.

Lavendla Bedemand København, Trinitatis_Kirke_

Trinitatis Kirke

Trinitatis er en af Københavns mange historiske kirker, og den kan også benyttes af tilknyttede borger til begravelse i dag. Kirken blev bygget af Kong Christian den IV i 1930erne, som en særlig kirke til universitetspersonale, og den er en del af Trinitatis kirkekomplekset, der blandt andet også omfatter Rundetårn. Da kirken brændte i 1728, er meget af inventaret af nyere tid, men der er stadig mange antikke bevarede genstande som altersølvtøjet, barokaltertavlen og prædikestolen fra 1731. Kirken har plads til 450 personer (siddende og stående) ved begravelser og bisættelser, og begravelse finder sted efter aftale med præsten. Der er adgang til kirken for folk i kørestol, og gode transportforhold fra Nørreport Station og evt. aftalt parkering på kirkepladsen.

Helligåndskirken

Helligåndskirken ligger ved Amagertorv midt i København og blev opført mellem 1400 og 1450. Den blev hårdt medtaget efter den store brand i København i 1728 og blev herefter genopført af arkitekten J. C. Krieger. Helligåndskirken har plads til ca. 400 personer, og begravelser finder som regel sted mellem tirsdag og fredag fra kl. 10-11 og 13.30-14.30. De kan dog aftales fra gang til gang med præsten. Der er adgang for folk i kørestol, og kirken har nogle få p-pladser på kirkepladsen og kan ellers tilgås fra Nørreport Station.

Læs mere Læs mindre

Borgerlig begravelse i København

Lavendla Bedemand København hjælper pårørende med at arrangere begravelser og bisættelser efter ønske. Vi kan for eksempel hjælpe med at arrangere borgerlige ceremonier eller begravelser indenfor andre trosretninger. Vi kan hjælpe jer med at booke kapel, bestille organist og sanger og pynte kapellet efter jeres ønske.

 

 

Læs mere Læs mindre

Begravelsesplads i København

Begravelse på Assistens Kirkegård i København

Assistens Kirkegård er en af Danmarks mest kendte kirkegårde, som blev taget i brug efter en epidemi i 1760, der kostede mere end 23.000 mennesker livet. Beliggende midt på Nørrebro er den i dag både museumsområde, kirkegårdspark og lokal kirkegård med et kæmpe udvalg af urne- og kirkegravsteder, urnefællesgrave og askefællesgraven for de ukendte. Lavendla Bedemand København kan hjælpe med at træffe foranstaltninger omkring valg af gravplads, hvis pårørende og afdøde ønsker en begravelse i København fra Assistens Kirkegård.

Andre begravelsespladser i København

Lavendla Bedemand København, Assistens_Kirkegård_1 (1)

Der findes følgende øvrige begravelsespladser i København:

  • Vestre Kirkegård
  • Bispebjerg Kirkegård
  • Brønshøj Kirkegård
  • Sundby Kirkegård
Læs mere Læs mindre