78 70 63 63 Døgnåbent
Hjem / Om Lavendla / Bæredygtighed for os

Om os

Bæredygtighed

Vi ønsker at bidrage til bæredygtighed og en bæredygtig udvikling af branchen. Det gør vi i vores ydelser, vores ansvarlige anvendelse af ressourcer, vores bidrag til udvikling og måden hvorpå vi guider til mere bæredygtige valg.

Vi ser på bæredygtighed ud fra dimensionerne; Den miljømæssige, sociale eller økonomiske bæredygtighed.

Miljømæssigt

Det er en selvfølge for os at tage ansvar for miljøet og tænke mest muligt bæredygtighed ind i hverdagen. Vi er stadig ved at kortlægge vejen frem. Sammen med vores rådgivere og dig som kunde kan vi gøre en stor forskel.

Socialt

Vores grundværdier er professionalisme, positivitet og hjertevarme. Vi skaber rum for fleksibilitet, sparring og videndeling for vores rådgivere, udvikling af samfundet og forståelse for den enkelte kunde.

Økonomisk

En bæredygtig økonomi er forudsætningen for en bæredygtig miljømæssig og social agenda. Også her kræves der ansvar. Vi tager ansvar for bæredygtighed og en bæredygtig udvikling i branchen.

For os er det en selvfølge at være en drivkraft i spørgsmålet om bæredygtighed. Vi tror ikke, at nogen er perfekte. Men det vigtige er, at vi aktivt tager initiativer i den rigtige retning, som gør en reel forskel.

Henriette Rendbæk Jønsson, Country Manager og grundlægger Lavendla Danmark

Miljømæssig bæredygtighed

Digitalisering – Vi er grundlæggende digitale og dermed ressourcebesparende og papirløse i vores daglig arbejde.

Fleksibilitet – Vi arrangerer møder ud fra kundens behov. For nogle er et fysisk møde at foretrække, for andre en telefonsamtale eller et onlinemøde.

Få kontorer – Kontorer er en stor miljøsynder, der kræver meget energi. Vi synes ikke, at kontorer i sig selv er vigtige – for os er rådgiveren i centrum. Derfor har vi meget få kontorer og i stedet mødelokaler, som vi deler med andre.

Fælles transport – Ikke at eje sine egne rustvogne er et aktivt valg for Lavendla. Transport er den største enkeltbelastning, vi har på miljøet. Derfor er det en selvfølge, at dele biler med andre i branchen for at mindske påvirkningen.

Bæredygtigt sortiment – Vi vælger kun danskproducerede produkter, bæredygtige blomster, genbrugspapir til programmer. Vores udvidede samarbejde med Tommerup Heilskov er et stort skridt i den retning.

Kistan Saga i miljøvenlig biokomposit. Lavet af halvt så mange træer som en almindelig kiste. Læs mere om Saga.

Kan vi hjælpe dig?

Kan vi hjælpe dig? Ring til os på 78 70 63 63, eller udfyld kontaktformularen, så kontakter vi dig.


Signe Klitgaard uddannelseleder,

Social bæredygtighed

CSR – Vores rådgivere er Lavendla. Og vi tror på at fleksibilitet og sammenhæng mellem privat- og arbejdsliv skaber de bedste arbejdsforhold.

Diversitet: Vi værdsætter diversitet og forskellighed. Vores værdier, digitale profil og fokus på kundeoplevelsen tiltrækker bredere ansøgerfelt i forhold til køn, alder, faggrupper, etnicitet mm. Lavendla er på forkant med en helt ny branchekategori med selvstændige, modige og kompetente rådgivere.

Ligestilling – l dag der 50 % kvinder i bestyrelsen, og 43 % kvinder i ledelsesgruppen.

Udvikling – Vi gør meget ud af faglig og social udvikling. Vi holder løbende faglige workshops, kurser og sociale arrangementer. Der er også diverse forum for sparring og udveksling af erfaring og gode råd.


Glæden ved at gøre en forskel og hjælpe andre er en stor drivkraft for os og vores team. Vil du også være med og gøre en svær tid lidt nemmere for et medmenneske?

Bliv fremtidens begravelsesrådgiver!


Økonomisk bæredygtighed

Kunderejsen – Kundens oplevelse er afgørende for os. Vores rådgivning er baseret på tillid, åbenhed og nærvær. Der er transparens i det vi gør, og målet er at minimere ressourcer og omkostninger i forhold til den enkelte kundes behov.

Udvikling af branchen – Vi bidrager til udvikling af branchen ved at uddele stipendier til studerende, der vil være med til at udvikle området for bæredygtighed.

Lavendla Academy – Vi har et ønske om at være med til at professionalisere faget og stille krav til det faglige og personlige niveau, man kan forvente som kunde. Det gør vi ved at tilbyde en skræddersyet uddannelse til begravelsesrådgiver.

Lokalt samarbejder – Vores rådgivere arbejder det meste af deres tid selvstændigt og lokalt. Vi støtter op om lokalsamfundet og bruger lokale samarbejdspartnere for at styrke de lokale bånd og bidrage til bæredygtighed.

Bedemand møde
Lavendla Academy er hjertet i vores forretning, hvor vi sikrer vores kompetence. Læs mere om Academy.