78 70 63 63 Døgnåbent
Hjem / Opret Mindeside

Et minde for livet

Opret mindeside

På mindesiden hylder vi det levede liv og deler personlige minder med hinanden. Her finder du også annoncer, tilmelding til mindehøjtideligheder, blomster og meget mere.

Lad minderne leve videre

Mindesiden vil ikke kun været et smukt samlingssted for den nærmeste familie. Det er et sted, hvor man kan dele information, og et sted, hvor alle kan udtrykke deres kondolencer og dele fine, sjove og rørende oplevelser fra tiden der var. Mindestedet er en gratis service, vi tilbyder alle vores kunder, der arrangerer begravelser sammen med Lavendla. Du bestemmer selv, om du vil vise mindesiden offentligt på lavendla.dk eller holde den privat via et link. Det er også muligt at sende ceremonien live direkte på mindesiden.


Dødsannonce og program

Dødsannonce og program for begravelsen har en naturlig plads på mindesiden. Her kan du nemt dele annoncer med venner og familie eller vælge at printe den.

Gave-indsamling

Du vælger selv, hvilken mindefond du vil hædre. Pårørende og venner kan nemt betale deres gave via hukommelsessiden og modtage et gavekort til deres e-mail. Du får efterfølgende en oversigt over alle gaverne.

Tilmelding til mindehøjtideligheden

Vi tager imod tilmeldinger til mindehøjtideligheden. De gæster, som ønsker at deltage, ringer til os eller tilmelder sig igennem mindesiden.


Mindesiderne gør afskeden mere personlig, da man her kan genopleve minder fra hele det levede liv. Det bliver både et sted hvor familien kan kommunikere og et sted hvor pårørende og venner kan vise sin omtanke og support. Jeg anbefaler altid familien at skabe en mindeside.

Henriette Rendbæk Jønsson, Begravelsesrådgiver og grundere af Lavendla Danmark

Mindesider og annoncer

På mindesiderne hylder vi det levede liv og deler personlige minder med hinanden. Her finder du også annoncer, tilmelding til mindehøjtideligheder, live-transmission af ceremonien, blomster og meget mere.

Vis mindeside
Vis mindeside
Vis mindeside
Vis mindeside
Vis mindeside
Vis mindeside

Slideshow

På mindesiden opretter vi automatisk et diasshow, når antallet af uploadede billeder er 5 eller mere. Diasshowet er et værdsat indslag i mindestunden og sætter gang i mange mindeværdige samtaler.

Mindebog

Mindesiden bliver en fin base, hvorfra du kan skabe en mindebog. Få hjælp fra din rådgiver med at lave bogen, så du kan forevige ceremonien og gemme alle de personlige hilsner og billeder fra familie og venner.

Blomster til begravelsen

Pårørende og venner, der ønsker at bestille blomster til begravelsen, kan nemt bestille direkte til kirken eller kapellet via mindesiden. Vi sørger for at hjælpe dig.

Opret en gratis mindeside –

Sådan gør du

  1. Din personlige rådgiver hos Lavendla opretter mindesiden og hjælper dig med at designe den ud fra dine behov. Tal derfor med din kontaktperson hos os, så hjælper vi dig. Bemærk venligst, at kun Lavendlas kunder tilbydes denne service.
  2. Du vælger selv, hvorvidt du ønsker, om mindesiden skal være synlig for alle på Lavendla.dk, eller om du vil dele linket til siden med udvalgte personer.
  3. Det kræver ingenting for at komme i gang med en mindeside. Men vi anbefaler, at du vælger et billede af den afdøde, samt et baggrundsbillede til mindesiden.
  4. Overvej også, hvilken mindefond du vil gøre opmærksom på på mindesiden, og informer din rådgiver om dette.
  5. Derudover kan du overveje, om du ønsker, at Lavendla skal modtage tilmeldinger til mindehøjtideligheden, om du ønsker livestreaming af ceremonien, og om du ønsker en personligt designet mindebog.


Christina Stjärnqvist

Skrevet af Christina Stjärnqvist

Christina Stjärnqvist er journalist og cand.comm med speciale i social- og sundhedskommunikation. Har skrevet for foreninger, organisationer og mediehuse indenfor området i over 20 år.