Hjem » Om Lavendla » Historie

Siden starten i 2014 stræber vi efter at gøre det Gøre det svære lettere for pårørende i sorg. Vi støtter dig gennem det praktiske, så du kan lægge energi på at få den afsked, du ønsker. Bliv mødt, hvor du vil mødes, i et personligt møde, telefonisk eller online. Ingen spørgsmål er for store eller små.

Din adresse i centrum

Planlæg en begravelse her på Lavendla.dk eller få hjælp fra os. Hvis du vil mødes personligt, er det ikke vores adresse, der er i centrum, men din.

Tider, der passer til din hverdag

Vores rådgivere opfordres til at tilbyde tidspunkter, der passer dig i din hverdag, hvilket langt fra altid er det samme som kontortid. Vi gør alt, hvad vi kan for at passe ind i netop dit livs puslespil.

Vores kundeløfte

Et første opkald med os er gratis. Du er velkommen til at starte en dialog med en eller flere rådgivere. Når du har fundet den rigtige person for dig, sammensætter vi et tilbud sammen.


Vores mål er at gøre det lettere for mennesker i sorg. At kunne møde pårørende på den måde, der passer dem bedst – i et møde, telefonisk eller online – er således en selvfølge.

Henriette Rendbæk Jønsson, Country Manager og grundlægger Lavendla Danmark

Kan vi hjælpe dig?

Kan vi hjælpe dig? Ring til os på 78 70 63 63, eller udfyld kontaktformularen, så kontakter vi dig.


Vores rådgivere

Henriette Rendbæk Jønsson og Signe Klitgaard.

Læs mere her >