78 70 63 63 Døgnåbent
Hjem / Om Lavendla / Historie

Lavendla Begravelse i Danmark er startet med et ønske om at gøre en forskel og skabe en anderledes virksomhed med fokus på de pårørende og den personlige afsked.

Din adresse i centrum

Planlæg en begravelse med hjælp fra os. Vi kommer gerne hjem til dig, så du ikke skal bruge tid og energi på transport.

Vi kan også mødes hos os eller et neutralt sted – det er også muligt at planlægge sammen over telefon eller online.

Tider, der passer til din hverdag

Vores begravelsesrådgivere (bedemænd) findes i hele landet og kan tilbyde samtaler på de tidspunkter, der passer bedst muligt ind i din hverdag.

Vi gør alt, hvad vi kan for at tilpasse os netop din situation.

Vores kundeløfte


Du er velkommen til at kontakte en eller flere af vores begravelsesrådgivere.

Når du har fundet den rigtige person for dig, sammensætter vi et tilbud i fællesskab – med fokus på dine ønsker og behov.

Lavendla – begravelse, bisættelse og samtale

Vi har opbygget hele vores virksomhed omkring dig som pårørende, og vi ved at lydhørhed er afgørende for at kunne hjælpe dig med at planlægge en personlig og unik afsked. Det er dine ønsker og fortællinger, som ligger til grund for vores arbejde.
Siden Lavendlas start i 2014 har vi stræbt efter at gøre det svære lettere for pårørende. Vi støtter dig gennem det praktiske, så du kan lægge din energi i at få den afsked, du ønsker.


Lavendlas engagerede begravelsesrådgivere giver støtte, råd og praktisk hjælp gennem hele processen lige fra første samtale og til begravelsen eller bisættelsen er afholdt.


Mød vores begravelsesrådgivere


Vores mål er at gøre det svære lettere for mennesker i sorg. At møde de pårørende med medmenneskeligt nærvær og høj faglighed. Du kan ringe til os hele døgnet, og vores begravelsesrådgivere kan holde møde hjemme hos dig eller hvor end du måtte ønske det

.Henriette Rendbæk Jønsson, Rådgiver og grundlægger

Vores ansvar

Vores begravelsesrådgivere (bedemænd) findes i hele landet og kan tilbyde samtaler på de tidspunkter, der passer bedst muligt ind i din hverdag.

Lavendlas begravelserådgivere kommer gerne hjem til dig, så du ikke skal bruge tid og energi på transport. Det kan mange gange føles mere trygt og roligt, at afholde mødet i egne omgivelser.

Vi ved, hvor turbulent og krævende det kan være at miste en pårørende. Derfor gør vi alt, hvad vi kan for at tilpasse os netop din situation.

På den måde kan vi gøre det svære lidt lettere.Kan vi hjælpe dig?

Kan vi hjælpe dig? Ring til os på 78 70 63 63, eller udfyld kontaktformularen, så kontakter vi dig.


Vores rådgivere

Hos Lavendla møder de pårørende empatiske og tryghedsskabende begravelsesrådgivere.

Læs mere her >

Her er vi

Find din nærmeste rådgiver