78 70 63 63 Døgnåbent
Hjem / Om Lavendla / Historie

Lavendla Begravelse blev startet i Danmark med et ønske om at gøre en forskel og være med til at løfte dette fag der tjener en så vigtig funktion for mange mennesker. Jeg ville skabe en anderledes virksomhed med fokus på kundeoplevelsen og den personlige afsked underbygget af moderne digitale hjælpemidler. Det fandt jeg i Lavendla i Sverige der siden 2014 har arbejdet på at udvikle og forfine denne kombination. Derfor stiftede jeg Lavendla i Danmark.

Din adresse i centrum

Planlæg en begravelse her på Lavendla.dk eller få hjælp fra os. Hvis du vil mødes personligt, er det ikke vores adresse, der er i centrum, men din.

Tider, der passer til din hverdag

Vores rådgivere opfordres til at tilbyde tidspunkter, der passer i din hverdag, hvilket langt fra altid er det samme som kontortid. Vi gør alt, hvad vi kan for at passe ind i netop dit livs puslespil.

Vores kundeløfte

Du er velkommen til at starte en dialog med en eller flere rådgivere. Når du har fundet den rigtige person for dig, sammensætter vi et tilbud i fællesskab.


Vores mål er at gøre det lettere for mennesker i sorg. At møde de pårørende på den måde der passer dem bedst er således en selvfølge. Om det er et fysisk møde, telefonisk eller online har ingen betydning for os.

Henriette Rendbæk Jønsson, Country Manager og grundlægger Lavendla Danmark

Kan vi hjælpe dig?

Kan vi hjælpe dig? Ring til os på 78 70 63 63, eller udfyld kontaktformularen, så kontakter vi dig.


Vores rådgivere

Hos Lavendla møder kunderne empatiske og tryghedsskabende begravelsesrådgivere.

Læs mere her >