78 70 63 63 Døgnåbent
Hjem / Om Lavendla / Kontakt os

Kontakt os

Vi hjælper dig gerne

Ring eller skriv til os, så finder vi ud af det sammen.

Ofte stillede spørgsmål og svar

Hvad koster en begravelse?

Det er svært at sætte en generel pris på begravelser, da vi altid har et ønske om at gøre den enkelte begravelse eller bisættelse personlig. Som inspiration har vi lavet nogle vejledende priser.

Ved bisættelse – se 3 priseksempler her
Ved kistebegravelse – se 3 eksempler her
Uden ceremoni – se 3 eksempler her

Jeg har et spørgsmål til en faktura

Kontakt den begravelsesrådgiver, der har hjulpet dig. Betalingsfristen er som udgangspunkt 14 dage. For 595 kr. kan du få udsat betalingen 90 dage.

Hvilken rådgiver skal jeg tale med?

Du kan vælge den rådgiver, du synes passer til dig og din familie. Vores rådgiver kører gerne langt for at hjælpe dig. Se vores begravelsesrådgivere her

Er I lokale?

Vi har begravelsesrådgivere i hele landet, der hver især har et godt lokalkendskab. Spørg os, hvis du er i tvivl.

Kan jeg betale i afdrag?

Betalingsfristen er som udgangspunkt 14 dage. For 595 kr. kan du få udsat betalingen 90 dage. Kontakt os gerne, hvis du har en specifik forespørgsel.

Hvordan kommer jeg i kontakt med en bestemt rådgiver?

Når du ringer til os, kan du fortælle hvilken rådgiver, du ønsker at tale med. Så vil denne kontakte dig hurtigst muligt.
Se alle vores begravelsesrådgivere her

Er Lavendla en online-begravelsesforretning?

Nej. Lavendla benytter sig af digitale løsninger for at gøre alle processer så enkle og smidige som muligt. Lavendla vægter fysiske møder, tilgængelighed og nærværende kontakt. De fleste af vores møder og samtaler foregår i de pårørendes eget hjem. Det giver en god tryghed i en svær situation.

Hvad er begravelsesrådgiverens opgaver?

Begravelsesrådgiveren har mange opgaver. De koordinerer, rådgiver og udfører praktiske opgaver, alt sammen med øje for at alt forløber præcis, som I ønsker det. Begravelsesrådgiveren involverer sig i det, du har brug for. Derfor er der ofte mange ting´, vi hjælper med. Tilgængelighed. God service. Tryghed.

Hvorfor er begravelser så dyre?

Der er mange udgifter i forbindelse med en afskedsceremoni og de fleste af dem, kan man desværre ikke undvære og fjerne. Udgifter til transport af kiste er høje, og selve kisten er dyr, men i Lavendla prøver vi at finde gode og ofte alternative løsninger, der passer både til ønsker og økonomi.

Hvorfor hedder det begravelsesrådgiver og ikke bedemand?

I Lavendla kalder vi det begravelsesrådgiver for at synliggøre funktionen. Vi rådgiver og hjælper med at skabe helt unikke løsninger for begravelser og bisættelser – begravelsesrådgiveren er en tilgængelig sparringspartner i det omfang, man ønsker det.

Er det muligt at afholde en begravelse uden en præst?

Ja. Flere og flere vælger ceremoni uden præst. Det kaldes en borgerlig ceremoni eller borgerlig begravelse. Ønsker I en unik, borgerlig afskedsceremoni hjælper Lavendla med at planlægge og gennemføre det, præcis ud fra jeres unikke ønsker. Lavendla kan også tilbyde ceremoniledelse, hvis I ønsker hjælp til det.


Book et møde med os

Adresse:
Vesterbrogade 149
1620 København

CVR-nr.:
42625302

Telefon:
78 70 63 63

Mail:
[email protected]


Vores rådgivere