78 70 63 63 Døgnåbent
Hjem / Om Lavendla / Arbejde hos os

Arbejde hos os

Glæden ved at gøre en forskel og hjælpe andre er en stor drivkraft for os og vores team. Vil du også være med til at gøre en svær tid lettere for dine medmennesker? Søg arbejde hos os.

Sammen når vi længere

Vi ønsker aldrig at stoppe med at vokse, hverken som individer eller som team. Ved at løfte hinanden kan vi nå så langt vi vil, når vi skaber værdi for kunden.

Sammen gør vi en forskel

Selv som ny begravelsesrådgiver får du ansvar og tillid fra os. Du styrer selv din tid og din hverdag, samtidig med at du får chancen for at gøre en forskel for andre. Hver dag.

Lokale karriere

Lavendla findes i hele Danmark, og dermed er der også karrieremuligheder i nærheden af dig, hvad enten du bor i en lille by eller i storbyen. Vi har brug for dig til at komme endnu tættere på vores kunder. Det er vores overbevisning, at vi sammen kan være det sikre punkt, der gør en forskel.

Udvikling

Vi har tillid til vores rådgivere og lægger gerne ansvaret i deres hænder. Gennem ansvar og frihed får dit engagement plads til at vokse. Dine personlige styrker skal være med til at drive Lavendla fremad. Du får de bedste forudsætninger for at kunne udvikle dig i din professionelle rolle.

Lavendla Academy

Mange ønsker at blive begravelsesrådgivere men ved ikke, hvordan de skal komme til faget. Er det det samme for dig? Så vil vi fortælle dig om vores Akademi. Lavendla Academy tilbyder en rådgiveruddannelse. Her vil du lære alt fra at administrere en begravelse til at møde mennesker i sorg.

Mød nogle af dine kollegaer

Henriette Rendbæk Jønsson

Leder og grundlægger Lavendla Danmark

Signe Klitgaard

Uddannelsesleder hos Lavendla Academy


Du er velkommen hos os!

Vi har flere spændende jobmuligheder til dig, der er nysgerrig på vores virksomhed. På vores jobside kan du møde flere af dine kommende kollegaer.

Christina Stjärnqvist

Skrevet af Christina Stjärnqvist

Christina Stjärnqvist er journalist og cand.comm med speciale i social- og sundhedskommunikation. Har skrevet for foreninger, organisationer og mediehuse indenfor området i over 20 år.