78 70 63 63 Døgnåbent
Hjem / Om Lavendla / Presse / Pressebilleder

Klik på billederne for at hente versioner i høj opløsning, højreklik derefter på billedet og vælg "Gem som". Du kan frit bruge Lavendlas pressebilleder.

Pressebilleder i Lavendla

Her kan du hente fotos fra Lavendla Begravelse i Danmark.

Henriette Rendbæk Jønsson
Grundlægger af Lavendla Danmark

Signe Klitgaard
Ansvarig for Lavendla Academy Danmark


Vores ansvar

Vores begravelsesrådgivere (bedemænd) findes i hele landet og kan tilbyde samtaler på de tidspunkter, der passer bedst muligt ind i din hverdag.

Lavendlas begravelserådgivere kommer gerne hjem til dig, så du ikke skal bruge tid og energi på transport. Det kan mange gange føles mere trygt og roligt, at afholde mødet i egne omgivelser.

Vi ved, hvor turbulent og krævende det kan være at miste en pårørende. Derfor gør vi alt, hvad vi kan for at tilpasse os netop din situation.

På den måde kan vi gøre det svære lidt lettere.


Om Lavendla Begravelse

I Lavendla Begravelse hjælper dig med at planlægge begravelse, når du skal afholde en kistebegravelse eller bisættelse.

Siden Lavendlas start i 2014 har vi stræbt efter at gøre det svære lettere for pårørende. Vi støtter dig gennem det praktiske, så du kan lægge din energi i at få den afsked, du ønsker.

Vi opbygget hele vores virksomhed omkring dig som pårørende, og ved at lydhørhed er afgørende for at kunne hjælpe dig med at planlægge en personlig og unik afsked. Det er dine ønsker og fortællinger, som ligger til grund for vores arbejde.