Hjem / Anja Headicar
Bild på Anja Headicar

Anja Headicar

Begravelsesrådgiver

5 gennemsnitlig. (3 anmeldelser) Vis anmeldelser

Ring 78 70 63 63

Baggrund

Stort set hele mit arbejdsliv har drejet sig om at støtte mennesker i svære situationer - og det er denne erfaring, som er min primære motivation som begravelsesrådgiver for Lavendla. 

Jeg har i meget af mit arbejde haft ansvar for at planlægge og koordinere afholdelse af særlige begivenheder, der krævede roligt overblik med øje for alle detaljerne - ligesom der kræves ved en bisættelse eller begravelse.  

Jeg er uddannet cand.mag. i psykologi og kulturmøde-studier – og har siden taget en psykoterapeutisk uddannelse med afsluttende speciale i sorg og døden, som grundlæggende eksistentielle vilkår i livet. 

Jeg har boet mange år i London og taler flydende engelsk - men, jeg er opvokset på Fyn og er dermed godt lokalt forankret med ideer og perspektiver udefra. 

Motivering

En begravelse eller bisættelse er en meget vigtig livsbegivenhed, som har stor betydning for pårørende og de forskellige sorgprocesser, som er i gang. Jeg er derfor først og fremmest drevet af at hjælpe pårørende til at få skabt en dag, som er tryg, godt organiseret og et udtryk for jeres særlige ønsker.

Jeg kan være med i det helt enkle og klassiske, eller støtte jer i at gøre noget, som måske er lidt mere usædvanligt. Der er mange måder at gøre det på, men meningen med en bisættelse eller begravelse er altid, at markere og fejre det særlige liv, som jeres pårørende har levet. Jeg finder stor mening i at hjælpe jer med at gøre det sidste svære farvel lidt mindre svært, lidt lettere, og vigtigst til en mindeværdig oplevelse.

Aftal møde og rådgivning med mig

Udfyld formularen. Jeg vil kontakte dig for at bekræfte tid og sted.

Certifikater

Certifikater

Lavendla Academy

Lavendla Academy

Begravelsesrådgiver

Lavendla Academy