Hjem / Anja Headicar
Bild på Anja Headicar

Anja Headicar

5 gennemsnitlig. (6 anmeldelser) Vis anmeldelser

Pris 20 min 300kr., 45 min 500kr. og 70 min 700kr.

Aftal møde og rådgivning med mig

Baggrund

Stort set hele mit arbejdsliv har drejet sig om at støtte mennesker i svære situationer - og det er denne erfaring, som er min primære motivation som begravelsesrådgiver for Lavendla. 

Jeg har i meget af mit arbejde haft ansvar for at planlægge og koordinere afholdelse af særlige begivenheder, der krævede roligt overblik med øje for alle detaljerne - ligesom der kræves ved en bisættelse eller begravelse.  

Jeg har boet mange år i London og taler flydende engelsk - men, jeg er opvokset på Fyn og er dermed godt lokalt forankret med ideer og perspektiver udefra. 

Jeg er uddannet cand.mag. i psykologi og kulturmøde-studier – og har siden taget en psykoterapeutisk uddannelse med afsluttende speciale i sorg og døden, som grundlæggende eksistentielle vilkår i livet. 

Motivering

En begravelse eller bisættelse er en meget vigtig livsbegivenhed, som har stor betydning for pårørende og de forskellige sorgprocesser, som er i gang. Jeg er derfor først og fremmest drevet af at hjælpe pårørende til at få skabt en dag, som er tryg, godt organiseret og et udtryk for jeres særlige ønsker.

Jeg kan være med i det helt enkle og klassiske, eller støtte jer i at gøre noget, som måske er lidt mere usædvanligt. Der er mange måder at gøre det på, men meningen med en bisættelse eller begravelse er altid, at markere og fejre det særlige liv, som jeres pårørende har levet. Jeg finder stor mening i at hjælpe jer med at gøre det sidste svære farvel lidt mindre svært, lidt lettere, og vigtigst til en mindeværdig oplevelse.

Certifikater

Certifikater

Lavendla Academy

Lavendla Academy

Begravelsesrådgiver

Lavendla Academy

Baggrund

Jeg har arbejdet med sorg i forskellige sammenhænge over en årrække. Oprindeligt er uddannet cand. mag. i psykologi og kulturmødestudier, som siden er suppleret med en fireårig psykoterapeutisk uddannelse samt efteruddannelser i naturterapi og CFT. 

Jeg arbejder i øjeblikket med sorggrupper - og har praksis i Svendborg, hvor jeg har klinik centralt beliggende. 

Motivering

Jeg er først og fremmest motiveret for at gøre sorgen til en præmis for livet, som vi kan vokse ud af. Men jeg har også en personlig erfaring med tab og sorg, som driver mig i arbejdet med at finde en vej til at bruge sorgen konstruktivt i livet efter tab af vigtige mennesker. 

Mit bedste råd

Sorg er en naturlig reaktion på at miste - og derfor indebærer den svære følelser, som savn og længsel - måske fortrydelse og bitterhed. Hvis de svære følelser ikke letter i sig selv, kan sorgterapi være en rigtig god mulighed for at få sat gang i sorgens naturlige proces. For selvom det kan være svært at forstå, så rummer sorgen altid muligheder for at nyt liv - og nye perspektiver på det, som vi har mistet, kan vokse frem. 

Anden uddannelse

Roskilde Universitet

Cand. mag i psykologi og kultur- og sprogmødestudier

ID Academy

Psykoterapeut

Book et møde

Udfyld formularen. Jeg vil kontakte dig for at bekræfte tid og sted.