Hjem / Anne Visby
Bild på Anne Visby

Anne Visby

Begravelsesrådgiver

Tager møder på dansk og engelsk

Ring 78 70 63 63

Baggrund

Kunst og design, natur og mennesker og meningen med det hele har optaget mig hele mit liv. Jeg kender til tab og sorg, og jeg kender til skønheden i de mindste dagligdags ting. Jeg glæder mig inderligt over livets mangfoldighed i de utallige cyklusser, store som små.
 

Fagligt har jeg bevæget mig gennem mange forskellige områder såsom tekstil- og indretningsdesign, service og ledelse, undervisning samt personlig rådgivning og healing.
 

Jeg har altid været god til at lytte og observere og til at tænke i helheder, når begivenheder skal have de bedste og mest meningsfulde rammer.
 

Jeg tager mig af alle de ting, det kan være svært at overskue, når sorgen banker på, og hos mig er der rum til at tale, og også til bare at tie og være med det, der er.

Motivering

Jeg vil gerne gøre en forskel for mennesker. Det gør jeg bedst der, hvor livet kradser hul på overfladen, og vi kommer ind i de dybere lag af tilværelsen, hvor store spørgsmål  og uvante følelser trænger sig på. Hvor der måske og med tiden kan findes mening og betydning i selv de sværeste tildragelser.
 

Når jeg med empati og åbenhed tager hånd om alt det praktiske, vi sammen finder frem til skal ske, er jeg med til at holde det rum åbent, som sorgen og minderne skal udfylde.
 

Mit håb er, at det vil gøre en forskel.

Mit bedste råd

Det er vigtigt at tage sig tid til sorgen og minderne. Og at huske at fejre det liv, der er levet.

Spørg gerne, og spørg gerne igen. Jeg vil gøre mit allerbedste for at skabe rammerne for den fineste afskedsstund.

Aftal møde og rådgivning med mig

Udfyld formularen. Jeg vil kontakte dig for at bekræfte tid og sted.