Hjem / Birgitte Agger Mote
Bild på Birgitte Agger Mote

Birgitte Agger Mote

Begravelsesrådgiver

5 gennemsnitlig. (64 anmeldelser) Vis anmeldelser

Tager møder på dansk og engelsk

Ring 78 70 63 63

Baggrund

Jeg har arbejdet med ”slutningen af livet” siden 2008. Jeg er uddannet psykoterapeut med speciale i sorg fra London, England, og har også arbejdet på hospice i en årrække. Senest har jeg uddannet mig til ”End-of-Life Doula”, hvilket betyder, at jeg også kan hjælpe, når døden skal foregå hjemme.

Udover at jeg med min baggrund derfor kan støtte og hjælpe jer emotionelt, er jeg også meget kreativ og har en baggrund som event-planner, hvilket er en fantastisk gave at have med som rådgiver. Jeg er et ”ja” menneske – og jeg vil gøre alt hvad jeg kan, for at vi sammen finder frem til lige nøjagtigt den ceremoni, der er den helt rigtige for jeres kære – og for jer selv. 

Jeg er flydende i engelsk da jeg har boet i Canada og England i mange år, og jeg kan derfor også støtte og hjælpe, hvis I har brug for en engelsktalende rådgiver. 

Motivering

Jeg valgte at blive begravelsesrådgiver hos Lavendla, fordi det så smukt binder en sløjfe på alle de ting, jeg også tilbyder i forbindelse med slutningen af livet.

Som sorgterapeut ved jeg, hvor vigtig – og hvor svær – tiden lige efter døden er indtruffet, kan være. Jeg er derfor stor fortaler for, at vi alle tager al den tid vi har brug for, til at få sagt et fint farvel, på den bedst tænkelige måde. Et farvel som I, de efterlevende, føler er det helt rigtige – og forhåbentlig også med øje for afdødes egne ønsker.

Det er svært at sige farvel, og jeg ser det som den fineste opgave at hjælpe alle i familien – børn, voksne og ældre, med at få sagt et farvel, der forhåbentlig også hjælper jer fremadrettet, hvor sorgen ofte bliver en følgesvend. 

Mit bedste råd

Tag al den tid I har brug for. Man kan ofte føle at begravelsen, og alle de mange beslutninger, skal foretages så hurtigt som muligt, men udover nogle ganske få ting, der skal på plads, så har I tid - Tid til at få sagt, og planlagt, et smukt, kærligt og mindeværdigt farvel.

“Whether one believes in a religion or not, and whether one believes in rebirth or not, there isn’t anyone who doesn’t appreciate kindness & compassion." – Dalai Lama

Certifikater

Certifikater

Lavendla Academy

Lavendla Academy

Begravelsesrådgiver

Lavendla Academy

Lavendla Academy

ceremonileder

Anden uddannelse

End of life doula

Aftal møde og rådgivning med mig

Udfyld formularen. Jeg vil kontakte dig for at bekræfte tid og sted.