Hjem / Henriette Amby
Bild på Henriette Amby

Henriette Amby

5 gennemsnitlig. (2 anmeldelser) Vis anmeldelser

Pris 20 min 400kr., 45 min 900kr., 70 min 1,200kr. og 90 min 1,500kr.

Ring 78 70 63 63

Baggrund

Jeg har arbejdet med mennesker gennem hele mit arbejdsliv og har bl.a. haft roller som rådgiver, vejleder, projektleder, coach og mindfulness-underviser.

Indlevelse og tilstedeværelse i mødet med mennesker har gået hånd i hånd med fokus på den overordnede ramme og detailplanlægning.

Jeg har boet i byen det meste af mit liv, men er nu flyttet i skoven, hvor jeg finder roen i naturen og lader op.

Motivering

For mig giver rollen som begravelsesrådgiver bare rigtig god mening. Jeg vil gerne være med til at hjælpe og støtte mennesker i denne del af livet, hvor vi tager afsked med vores nære og kære. Jeg kan være der i de dage, hvor der er behov for, at nogen har overblik og styr på og kan sørge for, at afskeden bliver så god som mulig ud fra de ønsker og behov, der måtte være. Og måske kan jeg bidrage til, at pårørende opdager, at der er flere muligheder i måden at sige farvel på, end de var klar over.

Mit bedste råd

Brug endelig jeres begravelsesrådgiver i forhold til at få støtte til, at der er tid nok til at planlægge jeres afsked. Og til at få talt godt igennem, hvad der måske kan være med til at gøre jeres afsked til noget betydningsfuldt og nært for jer.

Baggrund

Et varmt velkommen til min profil! Jeg har 25 års erfaring i professionelle samtaler med mennesker, der har følt sig udfordret på forskellig vis. Jeg brænder for at fremme balance og trivsel i vores liv – både for den enkelte og på vores arbejdspladser. 

Jeg møder op med ro og nærvær til samtalerne og finder, at disse ingredienser i sig selv er helende og befordrende for en givende proces.

Jeg tilbyder

 • Individuel stress-behandling, fysisk eller online
 • Samarbejde med virksomheder i en fælles indsats for, at stressramte medarbejdere kan vende bæredygtigt tilbage til arbejdspladsen

 

Hvem henvender jeg mig til?

Jeg arbejder med alvorlig stress og med forebyggelse af stress. Du mærker stress-symptomer og har brug for hjælp til at stoppe op og tage dig af din situation. Du har sikkert været belastet eller overbelastet gennem længere tid. Måske vil du gerne forebygge, at du kommer længere ud – eller måske har du ramt kanten og har brug for støtte til at komme igennem stressen og ud på den anden side igen på en god måde. Og selvom alt måske lige nu er uoverskueligt, så er der muligvis inde bagved en lille åbning og nysgerrighed på en anden måde at leve på. 

Det kan også være, at du er leder på en arbejdsplads med en stressramt medarbejder og ønsker ex. samarbejde om at hjælpe medarbejderen varsomt og stærkt tilbage i arbejdet.

Hvad kan et stress-forløb evt. indeholde

 • Overblik over og spejling af din situation
 • Rådgivning og vejledning i forhold til at få skabt de bedste rammer for, at du kan komme dig ovenpå en periode med belastning eller overbelastning
 • Støtte og vejledning gennem en evt. restitutionsperiode – herunder hvordan du kan komme mere til stede i nuet og få bedre kontakt til kroppen og dens signaler til dig
 • Vejledning og coaching ift. indsigt i tanker og følelser samt at finde nye strategier, der kan bane vejen for et liv uden stress
 • Opdagelse af uventede gaver, der kan være i at blive nødt til at stoppe op og kigge på din situation og finde en mere holdbar vej for fremtiden
 • Støtte til at udarbejde en god plan for gradvis tilbagevenden til arbejdet, hvis du har været sygemeldt/delvis sygemeldt

 

Længde af samtaler og antal af samtaler

Du er meget velkommen til at booke en tid hos mig!

Du kan vælge at starte med en 20 minutters indledende samtale og blive nærmere afklaret om, hvorvidt et forløb hos mig er noget for dig.

Hvis du har været overbelastet gennem længere tid og måske læner dig op ad et stress-sammenbrud, kan det være godt at bestille lidt ekstra tid til de første egentlige stress-samtaler, hvor vi kommer til at afdække din situation, planlægge dit forløb og skabe gode rammer for dig for den næste tid. 

Hvor mange samtaler, du har behov for, afhænger af i hvilken grad, du er stressbelastet. Er du ikke så hårdt belastet, kan 4-5 samtaler måske være nok som forebyggende behandling. Er du blevet overbelastet og evt. gået ned med stress, kan det være, at der skal 10 samtaler eller mere til, før du er bæredygtigt tilbage.

Motivering

Jeg er efterhånden et modent menneske med masser af livserfaring og en livslang interesse for, hvordan vi lever livet og er til stede i livet. Og nu har jeg samlet min faglighed samt erfaringer og interesser i en indsats for at forebygge og afhjælpe alvorlig stress. Det har jeg, fordi foruroligende mange mennesker bliver berørt at stress i dag – tallene taler et tydeligt sprog. 

Jeg holder meget af mennesker og vil glæde mig til at møde dig og følge dig på en del af din rejse – rejsen tilbage til dit center og din iboende kraft. Det er så livsbekræftende at være vidne til, at mere lethed, glæde og kreativitet igen kommer til at flyde.

Mit bedste råd

 • Hvis du alt for længe har forsøgt at gøre mere af det samme for at komme ud af stress, vil jeg invitere dig til at stoppe op – for det er ikke vejen.
 • Trækker du vejret lige nu? Hvordan ved du, at du trækker vejret lige nu? I dét øjeblik, du mærker efter, om du trækker vejret, tænker du ikke – da er du til stede i nuet og med kroppen. Og du får en lille pause fra tankerne.
 • Hvor længe har du mon overhørt, hvad kroppen søger at fortælle dig om din tilstand – hvis du lytter til den nu, hvad kan du så komme i kontakt med?
 • Stopper du op nu, kan det blive et vigtigt positivt vendepunkt for måden du lever dit liv – og der er guld at finde i processen.
 • Du har en indre stemme, der hele tiden dømmer dig – men du har også en anden stemme, der leder dig på rette vej….når du får restitueret og kommer mere tilbage til dig selv igen, kan du bedre høre denne stemme, der leder dig - kroppens, hjertets og intuitionens stemme. Og så kan du begynde at tage beslutninger baseret på denne stemme og ikke på ”skal” og ”burde”.

“Worry pretends to be necessary but serves no useful purpose” ― Eckhart Tolle

Book et møde

Udfyld formularen. Jeg vil kontakte dig for at bekræfte tid og sted.