Hjem / Rikke Glad Kirstein
Bild på Rikke Glad Kirstein

Rikke Glad Kirstein

Begravelsesrådgiver

5 gennemsnitlig. (7 anmeldelser) Vis anmeldelser

Aftal møde og rådgivning med mig

Baggrund

Som menneske er jeg rolig og i øjenhøjde. Jeg har selv oplevet at miste flere af de mennesker som var mig allernærmest, og kender derfor til vigtigheden i at skabe et rum hvor sårbarheden kan finde ro, og hvor mange følelser og måder at vise sorg skal kunne rummes. 

Jeg har en baggrund inden for kommunikation og formidling, samt event- og projektledelse. Med min store passion for æstetik og øje for detaljen, forstår jeg vigtigheden i de små ting som kan rumme stor betydning og mening i nogle af livets svære øjeblikke. 

Som begravelsesrådgiver bruger jeg disse kompetencer til at sikre, at kommunikationen foregår både professionelt og med empati, og til at sikre tryghed omkring planlægningen af ceremonien så alt det praktiske ikke fylder midt i sorgen.

 

Motivering

Mit håb som begravelsesrådgiver er, at kunne gøre en reel forskel for dig og din familie midt i en svær tid. At hjælpe jer med alt det praktiske og allervigtigst, at få skabt et varigt og fint minde om jeres kære, som I kan tænke tilbage på med varme.

Mit arbejde som rådgiver sker altid i tæt dialog med jer for at sikre, at ceremonien kommer til at afspejle det menneske som skal mindes, og jeg sørger for at involvere alle, både børn og voksne, hvis I ønsker det. 

Empati og aktiv lytning er grundlaget for mine rådgivningsmetoder og jeg går gerne den ekstra mil for at skabe lige netop det, I ønsker. Der er ikke nogen facitliste på en begravelsesceremoni, og jeg vil gøre mit yderste for at hjælpe jer med at skabe det minde, som bedst hylder det liv, som er levet.

Book et møde

Udfyld formularen. Jeg vil kontakte dig for at bekræfte tid og sted.