81 82 75 60 Døgnåbent

Ring hele døgnet

Velkommen til Lavendla Begravelse Brejning

Har du brug for hjælp, så ring til os på 81 82 75 60 eller tag selv kontakt til en af vores dygtige, lokale begravelsesrådgivere (bedemand).

Rådgiverne hos Lavendla Bedemand Brejning

Lavendla Bedemand Brejning hjælper dig med begravelse, bisættelse og samtale

At miste en nærtstående kan være svært og udfordrende, og der er mange praktiske opgaver, som skal håndteres. Hos Lavendla Bedemand Brejning bestræber vi os på at gøre det svære lettere for dig, som har mistet eller måske er tæt på at miste. Vi stiller os til rådighed med hjælp til begravelse, bisættelse og samtale.

Hos os møder du medmenneskeligt nærvær og høj faglighed og vi gør meget ud af at lede dig trygt og nænsomt igennem processen.

 

Bedemand Brejning, begravelse, bisættelse

Lavendla Bedemand Brejning: Få støtte, råd og praktisk hjælp af Lavendlas engagerede begravelsesrådgivere Anja Headicar og Heidi Schmidt – gennem hele processen, lige fra første samtale og til begravelsen eller bisættelsen er afholdt. Hos os er du i trygge hænder gennem hele processen, og du bliver fast tilknyttet den samme bedemand. 

 

Det kan vi hjælpe dig med:

 • Begravelse og bisættelse: Vi planlægger og arrangerer begravelser og bisættelser, så det passer til din personlig præference og tro.
 • Rådgivning: Vores erfarne begravelsesrådgivere yder empatisk og professionel rådgivning om alle aspekter af begravelsen, herunder valg af kiste, urne og gravsted.
 • Administration af det formaliteter: Vi tager hånd om alle de nødvendige dokumenter og formelle tilladelser, så du ikke skal fokusere på det.
 • Personlig ceremoni: Vi hjælper dig med at skabe en betydningsfuld og personlig ceremoni, der afspejler afdøde og jeres familie.

 

Lavendla Bedemand Brejning kan også tilbyde hjælp til:

 • Min sidste vilje: Vi kommer til dig og sammen udfylder vi dine ønsker for din egen begravelse. På den måde hjælper du dine efterladte.
 • Samtale med pårørende og døende: Støtte og omsorg, hvis I som familie har brug en samtale, som måske føles svær.

 

Læs mere:

 

Her kan du se hvilke typer af begravelser og bisættelser, Lavendla Bedemand Brejning tilbyder og kan hjælpe dig med. Kistebegravelse, bisættelse, borgerlig begravelse, askespredning, skovbegravelse mv.

 

Kontakt os

Du velkommen til at kontakte Lavendla Bedemand Brejning på telefon eller over nettet. Vi vil lytte, rådgive og hjælpe dig.

Ring til os på 81 82 75 60 eller udfyld vores formular, så kontakter vi dig hurtigst muligt.

Om Lavendla Begravelse Brejning

På kortet kan du til inspiration se alle kirker og kapeller i dit område.

Det er vores vision at realisere det farvel, du ønsker. Mange års erfaring har lært os, at lydhørhed overfor jer pårørende, er det afgørende for at skabe de mest personlige afskedsceremonier. Derfor har vi bygget hele vores forretning op omkring jer som pårørende.

Vi er drevet af målet om at gøre det svære lettere, og vores værdier afspejler, hvem vi er, hvad vi gør, og også hvordan vi gør det undervejs.

Vores mål er at give dig præcis den støtte, du har brug for, når du planlægger en afsked.

Spørgsmål og svar

Hvordan kan Lavendla Bedemand Brejning hjælpe mig?

At miste en nærtstående kan være svært og udfordrende, og der er mange praktiske opgaver, som skal håndteres. Hos Lavendla Bedemand Brejning bestræber vi os på at gøre det svære lettere for dig, som har mistet.

Få støtte, råd og praktisk hjælp af Lavendla Bedemand Brejning´s engagerede begravelsesrådgivere, Anja Headicar og Heidi Schmidt – gennem hele processen, lige fra første samtale og til begravelsen eller bisættelsen er afholdt.

 • Begravelse og bisættelse: Vi planlægger og arrangerer begravelser og bisættelser, så det passer til din personlig præference og tro.
 • Rådgivning: Vores erfarne begravelsesrådgivere yder empatisk og professionel rådgivning om alle aspekter af begravelsen, herunder valg af kiste, urne og gravsted.
 • Administration af det formaliteter: Vi tager hånd om alle de nødvendige dokumenter og formelle tilladelser, så du ikke skal fokusere på det.
 • Personlig ceremoni: Vi hjælper dig med at skabe en betydningsfuld og personlig ceremoni, der afspejler afdøde og jeres familie.
 • Min sidste vilje: Vi kommer til dig og sammen udfylder vi dine ønsker for din egen begravelse. På den måde hjælper du dine efterladte.
 • Samtale med pårørende og døende: Støtte og omsorg, hvis I som familie har brug en samtale, som måske føles svær.

Helt konkret hjælper vi dig med blandt andet:

Hvad koster en begravelse / bisættelse i Brejning?

Prisen for en begravelse eller bisættelse i Brejning kan variere afhængig af hvad I vælger, og hvad hvilke ønsker og behov I har, herunder valg af kiste, blomster, transport af kisten og meget mere.

Hos Lavendla Bedemand Brejning tilbyder vi begravelse fra 13.510 kr., bisættelse fra 11.510 kr., askespredning fra 9.720 kr. og bisættelse uden ceremoni fra 8.925 kr.

Du er altid velkommen til at ringe til os på 81 82 75 60 for mere detaljerede oplysninger.

Læs mere om de forskellige typer af begravelser og bisættelser, vi kan hjælpe dig med og se vores priseksempler:

Hvordan får jeg rådgivning fra Lavendla Bedemand Brejning?

Hos Lavendla Bedemand Brejning tilbyder vi fleksible rådgivningsmuligheder for at imødekomme dine behov. Vi kan mødes med dig i dit eget hjem, online eller på vores kontor. Det er op til dig at vælge den begravelsesrådgiver, du føler dig mest tryg ved.

For mere information, ring til os på 81 82 75 60

Hvad skal jeg medbringe til samtalen med begravelsesrådgiveren?

Ved det første møde med begravelsesrådgiveren er det vigtigt at medbringe afdødes CPR-nummer. Dette er nødvendigt for, at vi kan anmelde dødsfaldet på borger.dk og anmode om kremering eller jordfæstelse. Hvis afdøde har udfyldt et dokument med titlen “Min sidste vilje”, vil det også være nyttigt at tage dette med.

Hvor længe må der gå, før begravelsen skal finde sted?

Som udgangspunkt skal begravelsen finde sted inden for 1-2 uger efter dødsfaldet. Hvis dette ikke er muligt, er det muligt at ansøge om forlængelse. Det hjælper vi dig med hos Lavendla Bedemand Brejning. Ring til os på 81 82 75 60 for at drøfte dine muligheder.

Hvad er forskellen på en bisættelse og en begravelse?

Den primære forskel mellem en bisættelse og en begravelse er, hvad der sker med kroppen. Ved en bisættelse bliver kroppen kremeret, mens ved en begravelse bliver kroppen begravet. Hvis du har spørgsmål, er du velkommen til at ringe til Lavendla Bedemand Brejning på 81 82 75 60

Eller læs mere her: Begravelse eller bisættelse – hvad er forskellen?

Forskellige typer begravelser

Kistebegravelse eller bisættelse i urne, askespredning, borgerlig begravelse eller skovbegravelse. Der findes mange måder at blive begravet på i dag. Lavendla har erfaring med alle typer begravelser, og vi hjælper dig med at planlægge lige den begravelse, som du ønsker.

Få støtte og hjælp til det praktiske

Hos Lavendla Bedemand Brejning hjælper vi dig med alle de praktiske gøremål og støtter dig i de valg, som skal træffes undervejs.

Bedemand Brejning, begravelse, bisættelse


Få hjælp af begravelsesrådgivere Anja Headicar og Heidi Schmidt til blandt andet:

 

Hvor og hvordan skal begravelsen foregå?

Når I skal planlægge en begravelse/bisættelse, skal I tage stilling til, hvor og hvordan I ønsker, at ceremonien skal foregå, og hvilke behov og ønsker I har.

Hos Lavendla Bedemand Brejning kan vi tilbyde hjælp til alle typer af begravelser. Hvad enten I ønsker en traditionel begravelse, bisættelse eller en alternativ, borgerlig begravelse, så har vi erfaring med det og kan hjælpe jer. Er I optaget af at få en så bæredygtig og miljørigtig begravelse som muligt, er det også noget, vi har fokus på.

Der findes mange måder at blive begravet på. Begravelse og bisættelse kan også være afhængig af tro og religion, og i Danmark kan det lade sig gøre at blive begravet efter de fleste trosretninger.

 

Her et udpluk af forskellige typer begravelser og bisættelser:

 • Kistebegravelse
 • Bisættelse
 • Askespredning
 • Skovbegravelse
 • Borgerlig begravelse
 • Bæredygtig begravelse

 

Læs mere: Forskellige typer af begravelse

 

 

Kirkelig begravelse i Brejning

Hvis I ønsker og vælger en kirkelig begravelse eller bisættelse, vil ceremonien foregå i en folkekirke i Brejning, og ceremonien foretages af en præst. Hvis afdøde har et nært forhold til en anden kirke, kan der ansøges om begravelse eller bisættelse udenfor sognet, hvor afdøde havde bopæl.

Du kan få hjælp og sparring af Lavendla Bedemand Brejning. Vores begravelsesrådgivere har god erfaring med forskellige kirker og hjælper dig med praktik omkring selve kirken, henvendelse til præsten, koordinering med kordegn, pyntning af kirken med blomster mv.

Når du har valgt en begravelse eller bisættelse i en kirke, foregår det efter de kristne begravelsesritualer, og selve ceremonien er oftest traditionelt bygget op i en bestemt rækkefølge med prædiken og tale, oplæsning fra biblen, salmer, sange og jordpåkastelse. Læs mere her om Kristen begravelse

 

Lad os hjælpe dig med:

 

 • Valg af kirke
 • Henvendelse til præsten
 • Praktisk koordinering med kordegn
 • Bestilling af blomster og pyntning af kirke

 

Valg af kirke

I Brejning er der én kirke for begravelse og bisættelse.

 • Brejning Kirke
  Chr Kellersvej 1A
  7080 Børkop

 

Brejning Kirke: Kirken er opført i 1100-tallet. Den blev bygget i datidens mode i den romanske byggestil. Dengang var der ikke tårn eller våbenhus tilknyttet kirken, og den var derfor betydeligt mindre, end den er i dag. Brejning Kirke ligger 160meter til fods fra det nærmeste busstop, og er således let at komme til med offentlig transport. Kommer man i bil, bør man køre via Brejningvej og Kærhusvej, hvor der er gode parkeringsmuligheder.

 

Borgerlig begravelse i Brejning

Ønsker du ikke en kirkelig begravelse kan Lavendla Bedemand Brejning tilbyde forskellige borgerlige begravelsesløsninger. Vi sætter en ære i at imødekomme jeres individuelle ønsker og sammen kan vi planlægge en helt særlig ceremoni, med mulighed for, at det bliver nærværende, personligt og helt unikt.

En borgerlig begravelse eller bisættelse adskiller sig fra en kirkelig ved, at ceremonien ikke finder sted i en kirke, men typisk i et kapel eller et andet sted. Det er kun fantasien, der sætter grænser for, hvor det ellers kan være.

Din begravelsesrådgiver hos Lavendla Bedemand Brejning giver gerne sparring og gode råd, hvis du har behov for det.

Ring til os på 81 82 75 60 eller udfyld vores formular, så kontakter vi dig.

Hvor kan en borgerlig begravelse foregå?

En borgerlig afskedsceremoni kan foregå i et kapel, i naturen, privat eller på restaurant.  Typiske steder kan være:

 • Kapel
 • Forsamlingshus
 • Skov
 • Strand
 • Hav
 • Privat hjemme
 • Restaurant

 

Læs mere om Borgerlig begravelse

Kirkegårde og begravelsespladser i Brejning

I Danmark er det tilladt for alle, uanset deres religiøse tilhørsforhold, at blive begravet på en dansk kirkegård. Det samme er gældende i Brejning.

Brejning Kirkegård: På kirkegården finder man alle de gængse gravtyper. Man kan få traditionelt gravsted for kister og urner, fællesgravsteder for kister og urner og anonyme urnegravsteder på fællesplænen. Brejning Kirkegård ligger i forlængelse af Brejning Kirke, og man kommer dertil på samme vis, som man kommer til kirken.

 

Ønsker du en kirkegård eller begravelsesplads med en anden religion eller trosretning, så få mere information ved at kontakte den religiøse organisation eller forening i Danmark eller tal med os om det hos Lavendla Bedemand Brejning.

Du kan også læse mere her:

 

Kontakt Lavendla Bedemand på telefon 81 82 75 60