Hjem / Priser for begravelser

Priser for begravelser

En begravelse kan foregå meget forskelligt. Der kan mange forskellige behov og ønsker, som skal opfyldes, og prisen på en begravelse følger naturligt de ønsker, man måtte have.

Vores begravelser

Begravelse

Ved en begravelse afsluttes ritualet ved graven på kirkegården, hvor kisten med afdøde nedsænkes i jorden.

fra 10.815,-

Bisættelse

Ved en bisættelse afsluttes ritualet i kirken eller kapellet, hvor familien bærer kisten ud til rustvognen, som kører til det lokale krematorium.

fra 10.815,-

Askespredning

Det er blevet mere almindeligt i dag at få sin aske spredt over havet. Vi hjælper gerne med planlægge det praktiske omkring askespredningen.

fra 8.925,-

Bisættelse uden ceremoni, fra 8.925,- Læs mere her.

Søg begravelseshjælp? Læs mere her.

Vi kan hjælpe dig

Ring til os på 78 70 63 63 eller udfyld vores formular, så kontakter vi dig hurtigst muligt.

Henriette Rendbæk Jønsson, Rådgiver

Planlægning af begravelse i tre punkter

1. Kontakt os

Du kan enten ringe til os eller udfylde vores kontaktformular nedenfor. Vores rådgivere er uddannet til at yde rådgivning og praktisk hjælp. Derudover lægger vi stor vægt på det medmenneskelige. Vores rådgivere sørger for at alle interesser bliver hørt i planlægningsprocessen.

2. Begravelse og ceremoni

Lavendlas rådgivere er til stede igennem hele processen – også under begravelsen. Vi sikrer, at alting foregår som planlagt, så du ikke behøver at fokusere på alle de praktiske gøremål under ceremonien. Vores rådgivere er erfarne indenfor både kirkelige begravelse, borgerlige begravelse og begravelser fra andre trossamfund.

3. Efter begravelsen

Vores rådgivere kan hjælpe med at arrangere mindehøjtidelighed eller andre ceremonielle begivenheder efter selve begravelsen. Vi har gode lokale kontakter og kan hjælpe med valg af lokale og forplejning, såfremt du ønsker det. Lavendla tilbyder desuden at oprette end mindeside for den afdøde, hvor venner og familie kan mindes den afdøde sammen. Mindesiden kan også printes til en mindebog efterfølgende.

Vores rådgivere

Mød Lavendlas rådgivere og book en tid direkte hos dem.

Her er vi

Find din nærmeste rådgiver