78 70 63 63 Døgnåbent
Hjem / Priser for begravelse

Priser for begravelse

En begravelse kan foregå på flere måder. Der kan være mange forskellige behov og ønsker, som skal opfyldes, og prisen på en begravelse følger naturligt de ønsker, man måtte have.

Vores begravelser

Begravelse

Ved en begravelse afsluttes ritualet ved graven på kirkegården, hvor kisten med afdøde nedsænkes i jorden.

fra 13.510,-

Bisættelse

Ved en bisættelse afsluttes ritualet i kirken eller kapellet, hvor familien bærer kisten ud til rustvognen, som kører til det lokale krematorium.

fra 11.510,-

Askespredning

Det er blevet mere almindeligt i dag at få sin aske spredt over havet. Vi hjælper gerne med planlægge det praktiske omkring askespredningen.

fra 9.720,-

Bisættelse uden ceremoni, fra 8.925 kr. Læs mere her

Søg begravelseshjælp? Læs mere her

Vi kan hjælpe dig

Ring til os på 78 70 63 63 eller udfyld vores formular, så kontakter vi dig hurtigst muligt.

Henriette Rendbæk Jønsson, Rådgiver

Planlægning af begravelse i tre punkter

1. Kontakt os

Du kan enten ringe til os eller udfylde vores kontaktformular nedenfor. Vores rådgivere er uddannet til at yde rådgivning og praktisk hjælp. Derudover lægger vi stor vægt på det medmenneskelige. Vores rådgivere sørger for, at alle interesser bliver hørt i planlægningsprocessen.

2. Begravelse og ceremoni

Lavendlas rådgivere er til stede igennem hele processen – også under begravelsen. Vi sikrer, at alting foregår som planlagt, så du ikke behøver at fokusere på alle de praktiske gøremål under ceremonien. Vores rådgivere er erfarne indenfor både kirkelig begravelse, borgerlig begravelse og begravelse fra andre trossamfund.

3. Efter begravelsen

Vores rådgivere kan hjælpe med at arrangere mindehøjtidelighed eller andre ceremonielle begivenheder efter selve begravelsen. Vi har gode lokale kontakter og kan hjælpe med valg af lokale og forplejning, såfremt du ønsker det. Lavendla tilbyder desuden at oprette en mindeside for den afdøde, hvor venner og familie kan mindes den afdøde sammen. Mindesiden kan også printes til en mindebog efterfølgende.

Vores rådgivere

Mød Lavendlas rådgivere og book en tid direkte hos dem.

Her er vi

Find din nærmeste rådgiver