Hjem / Pernille Simmelsgaard
Bild på Pernille Simmelsgaard

Pernille Simmelsgaard

4.9 gennemsnitlig. (17 anmeldelser) Vis anmeldelser

Tager møder på dansk og engelsk

Pris 45 min 900kr, 60 min 1 200kr og 90 min 1 500kr

Aftal møde og rådgivning med mig

Baggrund

Jeg har hele mit arbejdsliv beskæftiget mig med mennesker i forandring, og har en baggrund som projektleder og proceskonsulent. Jeg har altid været optaget af at støtte og hjælpe mennesker på deres vej, og har de sidste mange år arbejdet som coach og rådgiver, b.la. i forbindelse med livskriser og livsovergange.

Som person er jeg et naturmenneske og trives med at færdes i sø- og fjordlandet i min hverdag. Jeg går helhjertet ind i alt jeg gør og får tingene til at ske, samtidig med at jeg har fokus på nærvær, omsorg og omtanke.

Motivering

Det at være begravelsesrådgiver handler for mig om at skabe meningsfulde øjeblikke i en svær tid og situation. Jeg har selv mistet nære relationer, og ved hvor betydningsfuldt det kan være med gode minder omkring den sidste rejse.

Det ligger mig derfor på sinde at organisere de bedste rammer sammen med de pårørende, så der er plads og rum til at sige farvel på den måde der passer de enkelte. Jeg giver mig tid til at lytte til behov og ønsker, og med empati og overblik sørger jeg for en god proces og afskedsceremoni.

Mit bedste råd

Favn det nu som I står i, og alle de facetter der er i at miste. Det er en særlig tid, så giv jer selv og hinanden plads til at være med sorgen, hver især og sammen.

Certifikater

Certifikater

Lavendla Academy

Lavendla Academy

Begravelsesrådgiver

Lavendla Academy

Lavendla Academy

Lavendla Academy

Ceremonileder

Lavendla Academy

Baggrund

Som ICF Certificeret NLP Master Coach, og certificeret Leadership Coach, Forandringsleder og indiansk Council Guide, hjælper jeg mennesker i forandring og transformation, med udgangspunkt i hjertets lederskab og mod, en helhedsorienteret tilgang og bæredygtig regenerativ udvikling. 

Jeg har så længe jeg kan huske interesseret mig for mennesket i udvikling, og filosoffernes store spørgsmål om livet. Jeg er et nysgerrigt og søgende menneske, som besidder høj empati og indlevelsesevne, samtidig med at jeg har en stærk intuition og ser situationer og sammenhænge klart og bevidst. 

Min tilgang er baseret på 25 års uddannelse, træning og arbejde med udviklingsprocesser, personlig og spirituel udvikling, og den Indianske Visdomstraditions bæredygtige tilgang, principper og metoder. Jeg har specialiseret mig indenfor eksistentielle, læringsbaserede og mindfulde metoder, og det at kunne hjælpe, støtte, inspirere og vejlede i svære situationer, livsvalg, livsovergange, store forandringer og akutte eller langvarige kriser.

Derudover har jeg en lang baggrund i arbejdet med virksomheder, foreninger og grupper, ift. lederskab og organisationsudvikling, teamspirit og teamudvikling, klar kommunikation, samt bevidsthed på egne og andres kompetencer, bidrag og potentiale.

Oprindelig har jeg en baggrund som leder, og proces- og udviklingskonsulent, i TDC og Danske Bank, og er uddannet Cand.merc. i Kommunikation.

Motivering

Det at hjælpe andre på deres vej med coaching, samtaleterapi og Indiansk visdom som redskaber, er min måde at gøre en forskel i verden på, og sætte lys på det som er livgivende og bæredygtigt, for den enkelte og for helheden.

Med fokus på indre lederskab, selvmestring, compassion, intuition og nærvær, møder jeg dig menneske til menneske. I det som du står i, dine gaver og udfordringer, der hvor livet slår knuder, det du drømmer om og der hvor du gerne vil hen. 

Jeg hjælper dig med at løfte og udvide dit perspektiv, se dig selv og dit liv mere klart, og at forstå dig selv og din rolle i livet bedre, dit bidrag, dine styrker og dit formål. Vi tager udgangspunkt i det som er og der hvor du er i dit liv lige nu, og undersøger hvad der skal til for at du genfinder dig selv, dine rødder og dine næste skridt.

Når livet rammer, ser jeg det som min vigtigste opgave at hjælpe dig til at stå stærkt i dig selv, med fødderne godt plantet på jorden, hjertet og sindet åbent, og forbindelsen til dig selv og verden intakt. Jeg er den du kan støtte dig til, mens du finder dine ben at stå på igen, dit livsvidne og din guide.

Mit bedste råd

Autenticitet er at være ærlig med sig selv, stå ved den vi er, og eje vores unikke talent og potentiale. Vi har alle en rolle at spille i livets store hjul, og vores bidrag til verden gør en forskel.

Al forandring starter indefra, og tager den tid der skal til. Når vi kender os selv, kan vi tage bevidste og konkrete skridt i den rigtige retning, for os selv og for helheden. 

Find dine mennesker og dit fællesskab og pas godt på dem. Vi har alle brug for steder at høre til og føle os trygge.

And the day came when the risk to remain tight in a bud was more painful than the risk it took to blossom ― Anais Nin

Anden uddannelse

Pete Andersen

NLP Master Coach

ICF Certificeret

PS4 House of Leadership

Leadership Coach

Certificeret

Ehama Institute

Council Guide

Certificeret guide & udviklingskonsulent

Dancehammers, New Mexico

Black Lodge

Regenerativ Forandringsleder

TDC

Proceskonsulent

Intern certificering

TDC

Projektleder

Intern uddannelse

Book et møde

Udfyld formularen. Jeg vil kontakte dig for at bekræfte tid og sted.