Hjem / Pernille Simmelsgaard
Bild på Pernille Simmelsgaard

Pernille Simmelsgaard

Begravelsesrådgiver

4.67 gennemsnitlig. (3 anmeldelser) Vis anmeldelser

Tager møder på dansk, engelsk

Ring 78 70 63 63

Baggrund

Jeg har hele mit arbejdsliv beskæftiget mig med mennesker i forandring, og har en baggrund som projektleder og proceskonsulent. Jeg har altid været optaget af at støtte og hjælpe mennesker på deres vej, og har de sidste mange år arbejdet som coach og rådgiver, b.la. i forbindelse med livskriser og livsovergange.

Som person er jeg et naturmenneske og trives med at færdes i sø- og fjordlandet i min hverdag. Jeg går helhjertet ind i alt jeg gør og får tingene til at ske, samtidig med at jeg har fokus på nærvær, omsorg og omtanke.

Motivering

Det at være begravelsesrådgiver handler for mig om at skabe meningsfulde øjeblikke i en svær tid og situation. Jeg har selv mistet nære relationer, og ved hvor betydningsfuldt det kan være med gode minder omkring den sidste rejse.

Det ligger mig derfor på sinde at organisere de bedste rammer sammen med de pårørende, så der er plads og rum til at sige farvel på den måde der passer de enkelte. Jeg giver mig tid til at lytte til behov og ønsker, og med empati og overblik sørger jeg for en god proces og afskedsceremoni.

Sprog

Dansk, Engelsk

Mit bedste råd

Favn det nu som I står i, og alle de facetter der er i at miste. Det er en særlig tid, så giv jer selv og hinanden plads til at være med sorgen, hver især og sammen.

Aftal møde og rådgivning med mig

Udfyld formularen. Jeg vil kontakte dig for at bekræfte tid og sted.

Certifikater

Certifikater

Lavendla Academy

Lavendla Academy

Begravelsesrådgiver

Lavendla Academy