Hjem / Thit Bøs Alkjær
Bild på Thit Bøs Alkjær

Thit Bøs Alkjær

5 gennemsnitlig. (2 anmeldelser) Vis anmeldelser

Ring 78 70 63 63

Baggrund

Jeg er oprindeligt uddannet advokatsekretær og har i mit arbejde med dødsboer mange gange set, hvor svært det kan være som pårørende med de mange ting, man skal tage stilling til i en i forvejen svær tid. Med mine mange års administrative erfaring kan jeg skabe ro omkring processen ved at holde overblikket og koordinere.

Jeg bor selv med min familie i landlige omgivelser i Køge, og dét er netop den ro og de smukke rammer, vi sammen skal sende din kære afsted med.

Motivering

At hjælpe mennesker i sorg er et ærefuldt arbejde, som falder mig givende og naturligt. Jeg lytter, guider og yder omsorg. Det er utrolig vigtigt, at man ved en afsked får opfyldt afdødes ønsker, men det er bestemt lige så vigtigt, også at opfylde sine egne. Vi har alle brug for én af læne os op ad indimellem, især når vi mister. Lad os sammen sende din kære afsted på en sidste, men smuk rejse.

Mit bedste råd

Vær åben og ærlig! Som pårørende er der meget at tænke på både emotionelt og praktisk. Vær ikke bange for at sætte ord på dine følelser, bede om hjælp eller sige fra. Er du åben og ærlig, får du arbejdet med dine tanker og følelser, og folk omkring dig kan nemmere hjælpe dig på den måde, som du får mest glæde af.

Aftal møde og rådgivning med mig

Udfyld formularen. Jeg vil kontakte dig for at bekræfte tid og sted.