35 15 61 00 Døgnåbent

Ring hele døgnet

 • 35 15 61 00
 • Hedemarksvej 15, Albertslund (kun ved bestilt tid, ingen drop in)

Velkommen til Lavendla Begravelse Albertslund

Har du brug for hjælp, så ring til os på 35 15 61 00 eller tag selv kontakt til en af vores dygtige, lokale begravelsesrådgivere (bedemand).

Velkommen til Lavendla Bedemand Albertslund

Vi er en lokalkendt og professionel bedemand i Albertslund, som kan hjælpe jer med at arrangere en personlig og mindeværdig begravelse. Vi forstår vigtigheden af, at det sidste farvel skal være unikt og afspejle den person, afdøde var. Vi lytter til jeres families ønsker og forsøger at efterkomme ned i mindste detalje. 

Bedemand møde Albertslund

Om Lavendla Begravelse Albertslund

På kortet kan du til inspiration se alle kirker og kapeller i dit område.

Det er vores vision at realisere det farvel, du ønsker. Mange års erfaring har lært os, at lydhørhed overfor jer pårørende, er det afgørende for at skabe de mest personlige afskedsceremonier. Derfor har vi bygget hele vores forretning op omkring jer som pårørende.

Vi er drevet af målet om at gøre det svære lettere, og vores værdier afspejler, hvem vi er, hvad vi gør, og også hvordan vi gør det undervejs.

Vores mål er at give dig præcis den støtte, du har brug for, når du planlægger en afsked.

Spørgsmål og svar

Hvordan kan Lavendla Bedemand i Albertslund hjælpe mig?

At miste en nærtstående kan være svært og udfordrende, og der er mange praktiske opgaver, som skal håndteres. Hos Lavendla Bedemand Odense bestræber vi os på at gøre det svære lettere for dig, som har mistet.

Få støtte, råd og praktisk hjælp af Lavendla Bedemand gennem hele processen, lige fra første samtale og til begravelsen eller bisættelsen er afholdt.

 • Begravelse og bisættelse: Vi planlægger og arrangerer begravelser og bisættelser, så det passer til din personlig præference og tro.
 • Rådgivning: Vores erfarne begravelsesrådgivere yder empatisk og professionel rådgivning om alle aspekter af begravelsen, herunder valg af kiste, urne og gravsted.
 • Administration af formaliteter: Vi tager hånd om alle de nødvendige dokumenter og formelle tilladelser, så du ikke skal fokusere på det.
 • Personlig ceremoni: Vi hjælper dig med at skabe en betydningsfuld og personlig ceremoni, der afspejler afdøde og jeres familie.
 • Min sidste vilje: Vi kommer til dig og sammen udfylder vi dine ønsker for din egen begravelse. På den måde hjælper du dine efterladte.
 • Samtale med pårørende og døende: Støtte og omsorg, hvis I som familie har brug for en samtale, som måske føles svær.

 

Konkret hjælper vi dig med blandt andet:

Hvordan kan jeg få rådgivning fra Lavendla?

Lavendlas rådgivere tilpasser sig dine behov for rådgivning. F.eks kan mødet afholdes i dit eget hjem, online eller på et af Lavendlas kontorer. Du har mulighed for selv at vælge den af Lavendlas begravelsesrådgivere, du ønsker.

Hvad koster en begravelse eller bisættelse i Albertslund?

Prisen for en begravelse eller bisættelse kan variere afhængig af hvad I vælger, og hvilke ønsker og behov I har, herunder valg af kiste, blomster, transport af kisten og meget mere.

Prisen på en bisættelse ligger fra 11.940 kr, med begravelseshjælp.

Prisen på en begravelse ligger fra ca. 14.135 kr, med begravelseshjælp.

Du er altid velkommen til at ringe til os på 35 15 61 00 for mere detaljerede oplysninger.

 

Hvad skal jeg medbringe til samtalen med begravelsesrådgiveren?

Ved det første møde med begravelsesrådgiveren er det vigtigt at medbringe afdødes CPR-nummer. Dette er nødvendigt for, at vi kan anmelde dødsfaldet på borger.dk og anmode om kremering eller jordfæstelse. Hvis afdøde har udfyldt et dokument med titlen “Min sidste vilje”, vil det også være nyttigt at tage dette med.

Medbring:

 • Afdødes CPR.nr.
 • Evt. Min sidste vilje

Hvor længe må der gå, før begravelsen skal finde sted?

Som udgangspunkt skal begravelsen/bisættelsen være afholdt 1-2 uger efter dødsfaldet. Hvis dette ikke er en mulighed, kan der ansøges om forlængelse. Det hjælper vi dig med hos Lavendla Bedemand i Albertslund.

Ring til os på 35 15 61 00 hvis du har spørgsmål eller ønsker flere informationer.

Hvad er forskellen på bisættelse og begravelse?

Den primære forskel mellem en bisættelse og en begravelse er, hvad der sker med kroppen. Ved en bisættelse bliver kroppen kremeret, dvs. brændt og dernæst bisat i en urne. Ved en begravelse ligger kroppen i en kiste, som bliver nedsunket i en grav. Hvis du har spørgsmål, er du velkommen til at ringe til os på 35 15 61 00.

Eller læs mere her: Begravelse eller bisættelse – hvad er forskellen?

Kan jeg få økonomisk hjælp til udgifter?

Hvis afdøde havde ret til dansk sygesikring, er det muligt for de pårørende at søge om begravelseshjælp til at få dækket udgifter i forbindelse med begravelse eller bisættelse.

Om man gør sig gældende til begravelseshjælp, afhænger af boets formue. Undtagen hvis afdøde er født før 1. april 1957 eller er et barn under 18 år.

 • Altid: Afdøde personer, der er født før 1. april 1957, kan altid få mindst 1.050 kr. i begravelseshjælp
 • Altid: Er afdøde et barn under 18 år er hjælpen på 10.100 kr.
 • Ellers: Begravelseshjælp er ikke muligt, hvis boets formue er over 52.600 kr.

 

Læs mere om begravelseshjælp her

Eller ring til os på 35 15 61 00

Hvad er en mindeside?

På en mindeside kan I dele minder, hilsner og fortællinger om afdøde med hinanden. Der kan både skrives tekst og uploades billeder. Der kan også deles informationer som døds- og takkeannoncer, dato for begravelse mm.

Flere og flere i Danmark benytter sig af muligheden for en mindeside til at hylde afdøde og det levede liv.

Se mindesiderne hos Lavendla her 

 

 

Kan I hjælpe med en borgerlig begravelse?

Der er rig mulighed for at vælge en ikke-kirkelig begravelse eller bisættelse, hvis dette er et ønske.

Mange i dag vælger f.eks. askespredning eller skovbegravelse eller ceremoni i et kapel.

Det bliver mere og mere sædvanligt i Danmark, at pårørende vælger en anderledes og personlig afskedsceremoni for deres afdøde. Vi i Lavendla har stor erfaring med borgerlige afskedsceremonier. Vi hjælper jer gerne med sparring, gode råd og ideer til, hvordan det kan foregå.

Typiske steder for en borgerlig begravelse eller bisættelse kan være:

 • Kapel
 • Forsamlingshus
 • Skov
 • Strand
 • Hav
 • Privat hjemme
 • Restaurant

 

Læs mere på Borgerlig begravelse

 

Er begravelse med anden trosretning muligt gennem jer?

Ja, hos Lavendla kan du sagtens få hjælp og støtte til begravelse med en anden religion eller trosretning.

Læs mere her om:

Kan jeg få en billig begravelse?

Der vil altid være en del udgifter forbundet med en begravelse eller bisættelse, men du har mulighed for en række til- og fravalg, som gør det billigere for dig.

Askespredning er billigt

Den billigste form for begravelse er askespredning. Dvs. afdøde bliver kremeret, og asken spredes over åbent hav.
Der vil være udgifter til kiste, transport og kremering. Men I kan spare udgifter til gravsted og evt. urne.

Se mere her om askespredning

Læs mere her om Billig begravelse

Kan I hjælpe med en bæredygtig begravelse?

Ja, det kan vi.

I Lavendla har vi stor fokus på omtanke for miljøet og naturen. Vi vælger derfor kun danskproducerede produkter og har flere miljørigtige, bæredygtige valg i vores sortiment af kister, urner og gravsten. Vi bruger også kun lokale, bæredygtige blomster og genbrugspapir til sanghæfter.

Kontakt os endelig, hvis du vil drøfte dine muligheder. Sammen kan vi skabe en så miljørigtig, miljøvenlig og bæredygtig begravelse som muligt.

Ring til os på 35 15 61 00

Læs mere her om Bæredygtig Begravelse

 

Forskellige typer begravelser

Kistebegravelse eller bisættelse i urne, askespredning, borgerlig begravelse eller skovbegravelse. Der findes mange måder at blive begravet på i dag. Lavendla har erfaring med alle typer begravelser, og vi hjælper dig med at planlægge lige den begravelse, som du ønsker.

Begravelse i Albertslund

Lavendla Bedemand Albertslund hjælper familier med at arrangere kirkelige og borgerlige begravelser overalt i Albertslund.

Kirkelig begravelse i Albertslund

Kirker i Albertslund

Borgere kan blive begravet fra en af de mere end fem kirker i Albertslund, som de hører til eller har tilknytning til. I forbindelse med dødsfald kan Lavendla Bedemand Albertslund hjælpe med at kontakte præst og kirke. Herstedøster Kirke og Herstedvester Kirke er to af de mest benyttede kirker til begravelser.

Herstedøster Kirke

Herstedøster Kirke er en knapt 1.000 år gammel kirke, der som navnet antyder, ligger i på Herstedøstergade midt i landsbyen i Albertslund. Kirken er bygget i den klassiske romanske stil med kirketårn og våbenhus i sengotisk stil. Interiøret i kirken er holdt i hvidkalkede vægge og mørke bænkerækker med to store buede vinduer op mod alteret. Man træder fra gangen mellem bænkerækkerne og op mod alteret via to små trappetrin, der går gennem en stor buet og åben indgang. Kirken har plads til 80 siddende gæster. Der kører bus ca. fem minutter til og fra kirken, og- og metrostationer ligger ikke i gåafstand. 

 

Herstedvester Kirke

Herstedvester Kirke blev bygget sidste i 1100-tallet/begyndelsen af 1200-tallet som mange andre landsbykirker. Kor, skib og tårn, som er de oprindelige dele af kirken er bygget i romansk stil, mens det nordlige våbenhus er bygget i sengotisk stil i 1300-tallet og tårnoverdelen og det sydlige våbenhus er bygget til endnu senere. Kirkens interiør er holdt i hvide vægge og traditionelle bænkerækker i rød, sort og guld. Der er plads til 100 siddende tilhørere i kirken, som ligger på Herstedvesterstræde, og der kører bus ca. 10 minutters gang fra kirken. Nærmeste togstation er Albertslund station, som ikke ligger i gåafstand.

 

Kirkelig begravelse i Albertslund fra andre potentielle kirker

 • Holsbjerg Kirke 
 • Birkelundkirken
 • Opstandelseskirken

 

Borgerlig begravelse i Albertslund

Lavendla Bedemand Albertslund bistår ved arrangement af borgerlige begravelser. Det kan være alle typer begravelser, som afdøde eller familien ikke ønsker skal finde sted i et kirkeligt regi. Eksempler på dette kan være muslimske begravelser, ikke-religiøse begravelser eller katolske begravelser.

Kapel i Albertslund

Der ligger ikke noget kapel til begravelse i Albertslund. Borgerne henvises derfor til et kapel i nærområderne som for eksempel Glostrup Kapel og krematorium. I kapelsalen er der plads til 120 siddende gæster, og der må i alt være 150 personer til sted ved en begravelse eller bisættelse. Kisten står i salen under ceremonien, med mindre den skal transporteres til begravelse efterfølgende. I kapellet kan der finde borgerlige ceremonier sted, og salen kan lejes for en halv time ad gangen. For borgere i Glostrup Sogn, der er medlemmer af folkekirken, er det dog gratis. I kapellet kan man låne CD-afspiller med USB-stik, og uddannede organister kan låne orglet. Der er gode adgangsforhold til kapellet for kørestolsbrugere og almindelige og handicaptoiletter ved indgangen. Lavendla Bedemand Albertslund kan hjælpe pårørende med at booke kapellet gennem kordegnen. Vi vil også være til stede under ceremonien til at bistå jer med det praktiske.

Muslimsk begravelse i Albertslund

Lavendla Bedemand Albertslund kan hjælpe familier med at arrangere muslimske begravelser. I 2005 blev der indviet en muslimsk afdeling på den nye kirkegård. Nu er der derforogså er begravelsesplads for de ca. 3000 muslimer, som bor i Albertslund kommune. Derudover kan muslimske familier også vælge at begrave afdøde på den særlige muslimske gravplads i Brøndby, som blev indviet i 2006.

 

Begravelsesplads i Albertslund

Begravelse i Albertslund fra Herstedvester Kirkegård 

Herstedvester Kirkegård i Albertslund består af en ny og en gammel kirkegård, som ligger i forbindelse med Herstedvester Kirke. Her kan borgerne blive begravet i den klassiske kirkegrav, hvor afdøde, efter en kirkelig højtidelighed, jordfæstes. Derudover er der en henholdsvis kistefællesgrav og kendt kistefællesgrav. Sidstnævnte markeres af en navneplade på fællesplænen. Urnegravene findes også som særskilte gravsteder eller kendte/ukendte fællesgrave. Den tidligere omtalte muslimske begravelsesplads i Albertslund er beliggende på Herstedvester Kirkegård. Lavendla Bedemand Albertslund hjælper familier med at arrangere den type begravelsesplads, som afdøde og familier ønsker.