78 70 63 63 Døgnåbent

Ring hele døgnet

  • 78 70 63 63
  • Hedemarksvej 15, Albertslund (kun ved bestilt tid, ingen drop in)

Velkommen til Lavendla Begravelse Albertslund

Har du brug for hjælp, så ring til os på 78 70 63 63 eller tag selv kontakt til en af vores dygtige, lokale begravelsesrådgivere (bedemand).

Velkommen til Lavendla Bedemand Albertslund

Vi er en lokalkendt og professionel bedemand i Albertslund, som kan hjælpe jer med at arrangere en personlig og mindeværdig begravelse. Vi forstår vigtigheden af, at det sidste farvel skal være unikt og afspejle den person, afdøde var. Vi lytter til jeres families ønsker og forsøger at efterkomme ned i mindste detalje. 

Bedemand møde Albertslund

Om Lavendla Begravelse Albertslund

På kortet kan du til inspiration se alle kirker og kapeller i dit område.

Det er vores vision at realisere det farvel, du ønsker. Mange års erfaring har lært os, at lydhørhed overfor jer pårørende, er det afgørende for at skabe de mest personlige afskedsceremonier. Derfor har vi bygget hele vores forretning op omkring jer som pårørende.

Vi er drevet af målet om at gøre det svære lettere, og vores værdier afspejler, hvem vi er, hvad vi gør, og også hvordan vi gør det undervejs.

Vores mål er at give dig præcis den støtte, du har brug for, når du planlægger en afsked.

Ofte stillede spørgsmål

Hvad kan Lavendla hjælpe med?

Lavendlas engagerade begravelsesrådgivere støtter de pårørende og sørger for at de får skabt den afsked, de ønsker. Begravelsesrådgiveren yder råd og vejledning gennem hele processen – fra første samtale og til ceremonien er afholdt. Ring til os på 78 70 63 63 så fortæller vi dig mere.

Hvad koster en begravelse / bisættelse i Albertslund?

En begravelse/bisættelse i Albertslund kan variere meget i pris. Prisen afhænger af valg af kiste, blomster mv. ligesom det har betydning, hvornår og hvor mange gange rustvognen skal køre kisten. Ring til os på 78 70 63 63 så fortæller vi dig mere.

  • Begravelse fra 13.510,-
  • Bisættelse fra 11.510,-
  • Askespredning fra 9.720,-
  • Bisættelse uden ceremoni fra 8,925,-

Hvordan kan jeg få rådgivning fra Lavendla?

Lavendlas rådgivere tilpasser sig dine behov for rådgivning. F.eks kan mødet afholdes i dit eget hjem, online eller på et af Lavendlas kontorer. Du har mulighed for selv at vælge den af Lavendlas begravelsesrådgivere, du ønsker. Ring til os på 78 70 63 63 så fortæller vi dig mere.

Hvad skal jeg medbringe til samtalen med begravelsesrådgiveren?

Afdødes cpr.nr. er vigtigt at medbringe, da begravelsesrådgiveren skal anmelde dødsfaldet og anmode om kremering og jordfæstelse. Hvis afdøde har udfyldt “Min sidste vilje”, er det en god ide også at tage dette dokument med.

Hvor længe må der gå, før begravelsen skal finde sted?

Som udgangspunkt skal afskedsceremonien være afholdt 1-2 uger efter dødsfaldet. Det er muligt at søge om at forlænge denne frist. Ring til os på 78 70 63 63 så fortæller vi dig mere.

Hvad er forskellen på en bisættelse og en begravelse?

Ved en bisættelsen, kremeres kisten. Ved begravelse jordfæstes kisten. Ring til os på 78 70 63 63 så fortæller vi dig mere.

Kan jeg få et økonomisk hjælp til udgifter ifm bisættelse / begravelse?

Regler for begravelseshjælp: Er afdøde født før 1957 udbetales et minimumsbeløb på 1050 kr. Er afdøde født efter 1957 kan der søges om formuebestemt begravelseshjælp. Forsikringer og fagforeninger yder også begravelseshjælp, hvis afdøde har aftale om dette. Ring til os på 78 70 63 63 så fortæller vi dig mere.

Hvad er fordelene ved Lavendlas mindesider?

Med en mindeside har de pårørende mulighed for at dele information om afskedsceremonien. Via mindesiden kan der ligeledes købes blomster, vises dødsannonce mv.

Mindesidens vigtigste funktion er dog at være et sted, hvor de efterlevende kan dele minder og fortællinger om afdøde. På mindesiden kan der både skrives tekst og up-loades billeder. Ring til os på 78 70 63 63 så fortæller vi dig mere.

Forskellige typer begravelser

Kistebegravelse, bisættelse eller askespredning, borgerlig begravelse eller skovbegravelse. Der findes mange måder at blive begravet på i dag. Lavendla har erfaring med alle typer begravelser, og vi hjælper dig med at planlægge lige den type begravelse, du ønsker.

Begravelse i Albertslund

Lavendla Bedemand Albertslund hjælper familier med at arrangere kirkelige og borgerlige begravelser overalt i Albertslund.

Kirkelig begravelse i Albertslund

Kirker i Albertslund

Borgere kan blive begravet fra en af de mere end fem kirker i Albertslund, som de hører til eller har tilknytning til. I forbindelse med dødsfald kan Lavendla Bedemand Albertslund hjælpe med at kontakte præst og kirke. Herstedøster Kirke og Herstedvester Kirke er to af de mest benyttede kirker til begravelser.

Herstedøster Kirke

Herstedøster Kirke er en knapt 1.000 år gammel kirke, der som navnet antyder, ligger i på Herstedøstergade midt i landsbyen i Albertslund. Kirken er bygget i den klassiske romanske stil med kirketårn og våbenhus i sengotisk stil. Interiøret i kirken er holdt i hvidkalkede vægge og mørke bænkerækker med to store buede vinduer op mod alteret. Man træder fra gangen mellem bænkerækkerne og op mod alteret via to små trappetrin, der går gennem en stor buet og åben indgang. Kirken har plads til 80 siddende gæster. Der kører bus ca. fem minutter til og fra kirken, og- og metrostationer ligger ikke i gåafstand. 

 

Herstedvester Kirke

Herstedvester Kirke blev bygget sidste i 1100-tallet/begyndelsen af 1200-tallet som mange andre landsbykirker. Kor, skib og tårn, som er de oprindelige dele af kirken er bygget i romansk stil, mens det nordlige våbenhus er bygget i sengotisk stil i 1300-tallet og tårnoverdelen og det sydlige våbenhus er bygget til endnu senere. Kirkens interiør er holdt i hvide vægge og traditionelle bænkerækker i rød, sort og guld. Der er plads til 100 siddende tilhørere i kirken, som ligger på Herstedvesterstræde, og der kører bus ca. 10 minutters gang fra kirken. Nærmeste togstation er Albertslund station, som ikke ligger i gåafstand.

 

Kirkelig begravelse i Albertslund fra andre potentielle kirker

  • Holsbjerg Kirke 
  • Birkelundkirken
  • Opstandelseskirken

 

Borgerlig begravelse i Albertslund

Lavendla Bedemand Albertslund bistår ved arrangement af borgerlige begravelser. Det kan være alle typer begravelser, som afdøde eller familien ikke ønsker skal finde sted i et kirkeligt regi. Eksempler på dette kan være muslimske begravelser, ikke-religiøse begravelser eller katolske begravelser.

Kapel i Albertslund

Der ligger ikke noget kapel til begravelse i Albertslund. Borgerne henvises derfor til et kapel i nærområderne som for eksempel Glostrup Kapel og krematorium. I kapelsalen er der plads til 120 siddende gæster, og der må i alt være 150 personer til sted ved en begravelse eller bisættelse. Kisten står i salen under ceremonien, med mindre den skal transporteres til begravelse efterfølgende. I kapellet kan der finde borgerlige ceremonier sted, og salen kan lejes for en halv time ad gangen. For borgere i Glostrup Sogn, der er medlemmer af folkekirken, er det dog gratis. I kapellet kan man låne CD-afspiller med USB-stik, og uddannede organister kan låne orglet. Der er gode adgangsforhold til kapellet for kørestolsbrugere og almindelige og handicaptoiletter ved indgangen. Lavendla Bedemand Albertslund kan hjælpe pårørende med at booke kapellet gennem kordegnen. Vi vil også være til stede under ceremonien til at bistå jer med det praktiske.

Muslimsk begravelse i Albertslund

Lavendla Bedemand Albertslund kan hjælpe familier med at arrangere muslimske begravelser. I 2005 blev der indviet en muslimsk afdeling på den nye kirkegård. Nu er der derforogså er begravelsesplads for de ca. 3000 muslimer, som bor i Albertslund kommune. Derudover kan muslimske familier også vælge at begrave afdøde på den særlige muslimske gravplads i Brøndby, som blev indviet i 2006.

 

Begravelsesplads i Albertslund

Begravelse i Albertslund fra Herstedvester Kirkegård 

Herstedvester Kirkegård i Albertslund består af en ny og en gammel kirkegård, som ligger i forbindelse med Herstedvester Kirke. Her kan borgerne blive begravet i den klassiske kirkegrav, hvor afdøde, efter en kirkelig højtidelighed, jordfæstes. Derudover er der en henholdsvis kistefællesgrav og kendt kistefællesgrav. Sidstnævnte markeres af en navneplade på fællesplænen. Urnegravene findes også som særskilte gravsteder eller kendte/ukendte fællesgrave. Den tidligere omtalte muslimske begravelsesplads i Albertslund er beliggende på Herstedvester Kirkegård. Lavendla Bedemand Albertslund hjælper familier med at arrangere den type begravelsesplads, som afdøde og familier ønsker.