78 70 63 63 Døgnåbent

DIN NÆRMESTE RÅDGIVER

Lavendla Bedemand Amager

Ring hele døgnet

 • 78 70 63 63
 • Vermlandsgade 51, KBH S. (kun ved bestilt tid, ingen drop in)

Vi arrangerer begravelser på Amager

Ring til os på 78 70 63 63 eller vælg selv en af vores dygtige, professionelle begravelsesrådgivere til at arrangere en begravelse/bisættelse med dig.

Velkommen til Lavendla Bedemand Amager

Vi er en erfaren og professionel bedemand på Amager, som hjælper pårørende og familier med at gøre begravelsen til et smukt farvel og minde. Vi har mange års erfaring med at arrangere begravelser, som lever op til afdøde og de efterladtes ønsker og behov. Lavendla Bedemand Amager sætter en ære i at være en støtte for jer gennem hele processen. Det gælder alt fra kontakt til kirken, beslutning om hvordan begravelsen skal foregår samt valg af gravsted.

Bedemand møde Amager

Om Lavendla Begravelsesforretning Amager

Det er vores vision at realisere det farvel, du ønsker. Mange års erfaring har lært os, lydhørhed overfor jer pårørende, er det afgørende i at skabe de mest personlige afskedsceremonier. Derfor har vi bygget hele vores forretning op omkring jer som pårørende.

Vi er drevet af målet om at gøre det svære lettere, og vores værdier afspejler, hvem vi er, hvad vi gør, og også hvordan vi gør det undervejs.

Vores mål er at give dig præcis den støtte, du har brug for, når du planlægger en afsked.

Lydhørhed og mod, kvalitet og kreativitet. Det er Lavendla!

Ofte stillede spørgsmål

Hvad kan Lavendla hjælpe med?

Lavendlas engagerade begravelsesrådgivere støtter de pårørende og sørger for at de får skabt den afsked, de ønsker. Begravelsesrådgiveren yder råd og vejledning gennem hele processen – fra første samtale og til ceremonien er afholdt. Ring til os på 78 70 63 63 så fortæller vi dig mere.

Hvad koster en begravelse / bisættelse på Amager?

En begravelse/bisættelse på Amager kan variere meget i pris. Prisen afhænger af valg af kiste, blomster mv. ligesom det har betydning, hvornår og hvor mange gange rustvognen skal køre kisten. Ring til os på 78 70 63 63 så fortæller vi dig mere.

 • Begravelse fra 13.510,-
 • Bisættelse fra 11.510,-
 • Askespredning fra 9.720,-
 • Bisættelse uden ceremoni fra 8,925,-

Hvordan kan jeg få rådgivning fra Lavendla?

Lavendlas rådgivere tilpasser sig dine behov for rådgivning. F.eks kan mødet afholdes i dit eget hjem, online eller på et af Lavendlas kontorer. Du har mulighed for selv at vælge den af Lavendlas begravelsesrådgivere, du ønsker. Ring til os på 78 70 63 63 så fortæller vi dig mere.

Hvad skal jeg medbringe til samtalen med begravelsesrådgiveren?

Afdødes cpr.nr. er vigtigt at medbringe, da begravelsesrådgiveren skal anmelde dødsfaldet og anmode om kremering og jordfæstelse. Hvis afdøde har udfyldt “Min sidste vilje”, er det en god ide også at tage dette dokument med.

Hvor længe må der gå, før begravelsen skal finde sted?

Som udgangspunkt skal afskedsceremonien være afholdt 1-2 uger efter dødsfaldet. Det er muligt at søge om at forlænge denne frist. Ring til os på 78 70 63 63 så fortæller vi dig mere. Ring til os på 78 70 63 63 så fortæller vi dig mere.

Hvad er forskellen på en bisættelse og en begravelse?

Ved en bisættelsen, kremeres kisten. Ved begravelse jordfæstes kisten. Ring til os på 78 70 63 63 så fortæller vi dig mere.

Kan jeg få et økonomisk hjælp til udgifter ifm bisættelse / begravelse?

Regler for begravelseshjælp: Er afdøde født før 1957 udbetales et minimumsbeløb på 1050 kr. Er afdøde født efter 1957 kan der søges om formuebestemt begravelseshjælp. Forsikringer og fagforeninger yder også begravelseshjælp, hvis afdøde har aftale om dette. Ring til os på 78 70 63 63 så fortæller vi dig mere.

Hvad er fordelene ved Lavendlas mindesider?

Med en mindeside har de pårørende mulighed for at dele information om afskedsceremonien. Via mindesiden kan der ligeledes købes blomster, vises dødsannonce mv.

Mindesidens vigtigste funktion er dog at være et sted, hvor de efterlevende kan dele minder og fortællinger om afdøde. På mindesiden kan der både skrives tekst og up-loades billeder. Ring til os på 78 70 63 63 så fortæller vi dig mere.

Forskellige typer begravelser

Begravelser varierer fra både religion og lokale traditioner. Lavendla har omfattende erfaring med alle typer begravelser, og vi arrangerer den type begravelse, du ønsker.

Begravelse på Amager

Lavendla Bedemand Amager hjælper med at arrangerer smukke kirkelige og borgerlige begravelser overalt på Amager, så I ikke står alene med en uoverskuelig planlægning.

Kirkelig begravelse på Amager

Der findes i dag mere end ni kirker, hvorfra vi kan arrangere en kirkelig begravelse på Amager. Lavendla Bedemand Amager hjælper jer med booke tid til begravelse i kirken, arrangere møde med præsten, udvælge kiste, urne og gravsted og sørge for alle de små detaljer, som gør en begravelse smuk, personlig og individuel.

Sundby Kirke

Sundby Kirke ligger på Amagerbrogade tæt ved Amagerbro Station og blev opført tilbage i 1870. Bygningen er opført som en korskirke i nyromansk stil med en ottesidet tagrytter på taget. Kirkens interiør og farver blev i 1960erne forvandlet fra mørk nygotik til lyse vægge, bøgeparketgulve og blå bænkerækker med plads til 340 siddende gæster. Kirken blev desuden udstyret med et nyt orgel. Lavendla Bedemand Amager kan hjælpe med at tage kontakt til kirke og præst og arrangere alle de praktiske ting i forbindelse med en begravelse på Amager fra valg af salmer, kiste, pynt i kirken m.m.

Tårnby Kirke

Lavendla Bedemand Amager hjælper familier med at arrangere begravelser på Amager fra Tårnby Kirke. Tårnby kirke blev oprindelig opført i 1150 og har sidenhen gennemgået forskellige tilbygninger og nedrivninger med døbefonten som den eneste oprindelige undtagelse. Der er plads til 275 siddende gæster i kirken, og vi kan også være behjælpelige med at arrangere kirkebil for gæster, som har svært ved at komme til og fra begravelsen.  Kirken ligger tæt på Tårnby Station med adgang til bus og tog.

Kirkelig begravelse på Amager fra andre potentielle kirker

 • Sundkirken
 • Højdevangs Kirke
 • Simon Peters Kirke
 • Filips Kirke
 • Nathanaels Kirke
 • Allehelgens Kirke
 • Solvang Kirke
 • Hans Tausens Kirke 
 • Dragør Kirke
 • Kastrup Kirke
 • Kirken i Ørestad

 

Borgerlig begravelse på Amager

Lavendla Bedemand Amager hjælper pårørende med at arrangere borgerlige begravelser, så det lever op til jeres ønsker om en traditionel eller alternativ borgerlig begravelse. Vi hjælper blandt andet med at arrangere muslimske begravelser, ikke-religiøse eller ateistiske begravelser, jødiske begravelser og katolske ceremonier. Vi bistår også med planlægningen af andre typer af ceremonier og begravleser.

En borgerlig begravelse fra Sundby Kirkegårds kapelsal

Sundby Kirkegårds kapelsal har plads til 150 personer, heraf 64 siddepladser. Der er siddepladser på begge sider af kisten, så de nærmeste pårørende kan sidde tæt på og samles om kisten, og der er fast udsmykning af lysrække bag kisten. Højtideligheder fra Sundby Kirkegårds Kapel kan afholdes tirsdag til lørdag kl. 11:00 – 11:30, 13:00 – 13:30 og 15:00 – 15:30. Der er parkeringspladser foran kapellet og gode adgangsforhold for gangbesværede, folk i kørestol og andre bevægelseshandicap. Det er muligt at medbringe egen musik til afspilning på kapellets musikanlæg til CD, telefon og tablet, ligesom man kan bruge teleslynge. Der er desuden et elektronisk orgel, og Lavendla Bedemand kan være behjælpelig med bestilling af organist og sanger gennem kapellet. 

Muslimsk begravelse

En muslimsk begravelse omfatter en række forskellige traditioner og skikke, selvom de kan variere mellem islamiske kulturer. For eksempel ved vi, at en muslimsk begravelse helst skal foregå inden for 24 timer . Vi er også opmærksomme på, at den afdøde skal vaskes og pakkes ind på en bestemt måde, ligesom der skal læses særlige begravelsesbønner. Den fysiske begravelse skal også foregå på en bestemt måde, ligesom liget skal ligge på højre side med ansigtet mod Mekka. Alt det kan Lavendla Bedemand Amager hjælpe med at gøre forberedelserne til. Vi kan også hjælpe med at træffe foranstaltninger til begravelse på Den muslimske gravplads i Brøndby eller på en af de muslimske afdelinger på de københavnske kirkegårde.

Begravelse på Amager på kirkegårde

Sundby Kirkegård

Sundby Kirkegård er Amagers lokale kirkegård, som første gang blev taget i brug i 1873, og som tilbyder et bredt udvalg af gravpladser. Afdøde kan begraves på traditionelle kistegravsteder. Der findes også kistefællesgrav, traditionelle urnegravsteder og urnefællesgrave. Derudover findes askefællesgraven, de ukendtes grav med anonyme urnenedsættelse på græs. 

Man kan desuden blive begravet på Kolumbariet eller urnehallen på Sundby Kirkegård, som er et sidelokale til kirkegårdens kapel, hvor kun brugere med særlig adgangsnøgle har adgang. Her bliver porcelæns- eller keramikurnerne anbragt på åbne urnepladser, hvor der kan sættes blomster eller anden udsmykning.

Sundby Kirkegård har også særlige gravsteder til børn på to steder med plads til en barnekiste på 1,5 m2 gravsted. Enten kan man vælge et fællesgravsted til kister på græs uden indhegning, hvor der må lægges blomster, men ikke plantes noget. Eller også kan man vælge et indhegnet gravsted med fire siders hæk.