78 70 63 63 Døgnåbent

Ring hele døgnet

Vi arrangerer begravelser i Assens

Ring til os på 78 70 63 63 eller vælg selv en af vores dygtige, professionelle begravelsesrådgivere til at arrangere en begravelse/bisættelse med dig.

Velkommen til Lavendla, bedemand Assens

Lavendla Begravelse Assens giver tryghed og overblik i hele begravelsesprocessen. Vores erfarne bedemænd, eller begravelsesrådgivere som vi kalder det, kan arrangere begravelser i Assens uanset hvor og hjælpe med alle opgaver i forbindelse med begravelser og bisættelser. Vi står også klar til at besvare de mange spørgsmål der opstår i forbindelse med processen.

Lavendla i Assens har øje for at planlægge en fin og personlig afsked. Vi kan hjælpe med alle de opgaver, en bedemand normalt hjælper med- og mere til! Vi lytter og bistår med rådgivning, sparring og praktiske gøremål, så I får sagt det farvel I ønsker helt ned til mindste detalje.

Vi skaber trygge rammer. I får en personlig kontaktperson, så I altid møder et velkendt ansigt, som er godt inde i jeres situation og behov.

Bedemand møde

Om Lavendla Begravelsesforretning Assens

Det er vores vision at realisere det farvel, du ønsker. Mange års erfaring har lært os, lydhørhed overfor jer pårørende, er det afgørende i at skabe de mest personlige afskedsceremonier. Derfor har vi bygget hele vores forretning op omkring jer som pårørende.

Vi er drevet af målet om at gøre det svære lettere, og vores værdier afspejler, hvem vi er, hvad vi gør, og også hvordan vi gør det undervejs.

Vores mål er at give dig præcis den støtte, du har brug for, når du planlægger en afsked.

Lydhørhed og mod, kvalitet og kreativitet. Det er Lavendla!

Ofte stillede spørgsmål

Hvad kan Lavendla hjælpe med?

Lavendlas engagerade begravelsesrådgivere støtter de pårørende og sørger for at de får skabt den afsked, de ønsker. Begravelsesrådgiveren yder råd og vejledning gennem hele processen – fra første samtale og til ceremonien er afholdt. Ring til os på 78 70 63 63 så fortæller vi dig mere.

Hvad koster en begravelse / bisættelse i Assens?

En begravelse/bisættelse i Assens kan variere meget i pris. Prisen afhænger af valg af kiste, blomster mv. ligesom det har betydning, hvornår og hvor mange gange rustvognen skal køre kisten. Ring til os på 78 70 63 63 så fortæller vi dig mere.

  • Begravelse fra 13.510,-
  • Bisættelse fra 11.510,-
  • Askespredning fra 9.720,-
  • Bisættelse uden ceremoni fra 8,925,-

Hvordan kan jeg få rådgivning fra Lavendla?

Lavendlas rådgivere tilpasser sig dine behov for rådgivning. F.eks kan mødet afholdes i dit eget hjem, online eller på et af Lavendlas kontorer. Du har mulighed for selv at vælge den af Lavendlas begravelsesrådgivere, du ønsker. Ring til os på 78 70 63 63 så fortæller vi dig mere.

Hvad skal jeg medbringe til samtalen med begravelsesrådgiveren?

Afdødes cpr.nr. er vigtigt at medbringe, da begravelsesrådgiveren skal anmelde dødsfaldet og anmode om kremering og jordfæstelse. Hvis afdøde har udfyldt “Min sidste vilje”, er det en god ide også at tage dette dokument med.

Hvor længe må der gå, før begravelsen skal finde sted?

Som udgangspunkt skal afskedsceremonien være afholdt 1-2 uger efter dødsfaldet. Det er muligt at søge om at forlænge denne frist. Ring til os på 78 70 63 63 så fortæller vi dig mere. Ring til os på 78 70 63 63 så fortæller vi dig mere.

Hvad er forskellen på en bisættelse og en begravelse?

Ved en bisættelsen, kremeres kisten. Ved begravelse jordfæstes kisten. Ring til os på 78 70 63 63 så fortæller vi dig mere.

Kan jeg få et økonomisk hjælp til udgifter ifm bisættelse / begravelse?

Regler for begravelseshjælp: Er afdøde født før 1957 udbetales et minimumsbeløb på 1050 kr. Er afdøde født efter 1957 kan der søges om formuebestemt begravelseshjælp. Forsikringer og fagforeninger yder også begravelseshjælp, hvis afdøde har aftale om dette. Ring til os på 78 70 63 63 så fortæller vi dig mere.

Hvad er fordelene ved Lavendlas mindesider?

Med en mindeside har de pårørende mulighed for at dele information om afskedsceremonien. Via mindesiden kan der ligeledes købes blomster, vises dødsannonce mv.

Mindesidens vigtigste funktion er dog at være et sted, hvor de efterlevende kan dele minder og fortællinger om afdøde. På mindesiden kan der både skrives tekst og up-loades billeder. Ring til os på 78 70 63 63 så fortæller vi dig mere.

Forskellige typer begravelser

Begravelser varierer fra både religion og lokale traditioner. Lavendla har omfattende erfaring med alle typer begravelser, og vi arrangerer den type begravelse, du ønsker.

Begravelser i Assens

Lavendla Bedemand i Assens hjælper jer med at arrangere den begravelse I ønsker – hvad enten det er en kirkelig, en borgerlig eller en begravelse fra andre trossamfund.

Kirkelige begravelser i Assens

Assens Pastorat dækker over de tre kirker: Vor Frue Kirke, Baagø Kirke og Gamtofte Kirke.

Vor Frue Kirke: Kirken ligger centralt i Assens på Damgade 17, tæt ved havnen. Kirken centrale placering gør det let at finde ved, uanset om I kommer fra Odense eller Middelfart. Vor Frue Kirke blev grundlagt i 1200tallet, men gennemgik en større renovering i 1400tallet, hvor den fik tilføjet den gotiske stil, der præger kirken i dag.

Baagø Kirke: Kirken ligger på øen Bågø lidt nordvest for Assens. Som ø-kirke må I benytte færgen fra Assens for at kunne komme til lokationen. Kirken blev indviet i 1861, og der er plads til 125 siddende kirkegængere.

Gamtofte Kirke: Kirken ligger i den lille landsby Gamtofte, som kan nås via Gamtoftevej. Den stod færdigbygget i 1100 og er i dag en af de største landsbykirker på Fyn.

Borgerlige begravelser i Assens

Hvis der ikke ønskes en kirkelig begravelse, er der mulighed for at få arrangeret en borgerlig begravelse. Det vil typisk foregå i kirkegårdens kapel, eller i kapellet ved Assens Sygehus.

Begravelsesplads i Assens

Til hver af de tre kirker i Assens Pastorat findes der en tilhørende kirkegård.

Assens Kirkegårde

I Assens by er der to kirkegårde tilknyttet Vor Frue Kirke. Den ”gamle” kirkegård ligger på Ny Adelgade, som nås via Fåborgvej. Den ”nye” kirkegård ligger få hundrede meter fra den ”gamle” på hjørnet mellem Stadionvej og Møllevej.

Baagø Kirkegård

Baagø Kirkegård ligger i forbindelse med Baagø Kirke.

Gamtofte Kirkegård

Gamtofte Kirkegård ligger i forbindelse med Gamtofte kirke.