78 70 63 63 Døgnåbent

Ring hele døgnet

Velkommen til Lavendla Begravelse Bagsværd

Har du brug for hjælp, så ring til os på 78 70 63 63 eller tag selv kontakt til en af vores dygtige, lokale begravelsesrådgivere (bedemand).

Lavendla Begravelsesforretning Bagsværd

Begravelser er svære at arrangere. Der skal tages masser af valg, som de fleste ikke har taget stilling til på forhånd. Derfor kan det være en udfordring, når man ønsker at arrangere den helt rigtige afsked med ens afdøde familiemedlem, ægtefælle eller bekendte. Mange vælger af den grund at benytte en bedemand, som kan hjælpe med at arrangere den helt rigtige afsked.

Hos Lavendla Bedemand Bagsværd tilbyder vi hjælp til praktiske, juridiske og personlige valg i forbindelse med planlægning af begravelser. Vores begravelsesrådgivere har stor erfaring indenfor bedemandsfaget og kender til alle muligheder og begrænsninger, når det kommer til at skulle arrangere en begravelse.

Vi sætter en stor ære i vores medmenneskelighed og lydhørhed. Vi sætter altid vores kunders behov forrest, og forsøger at imødekomme alle ønsker og behov. Derfor tager vi os også tid til at tale med vores kunder. Vi tilbyder både almindelige fysiske møder, online videomøder og telefonmøder – både indenfor og udenfor normale kontoråbningstider. På den måde sikrer vi, at vi får gjort det svære lidt lettere.

 

bedemand møde Bagsværd

Om Lavendla Begravelse Bagsværd

På kortet kan du til inspiration se alle kirker og kapeller i dit område.

Det er vores vision at realisere det farvel, du ønsker. Mange års erfaring har lært os, at lydhørhed overfor jer pårørende, er det afgørende for at skabe de mest personlige afskedsceremonier. Derfor har vi bygget hele vores forretning op omkring jer som pårørende.

Vi er drevet af målet om at gøre det svære lettere, og vores værdier afspejler, hvem vi er, hvad vi gør, og også hvordan vi gør det undervejs.

Vores mål er at give dig præcis den støtte, du har brug for, når du planlægger en afsked.

Ofte stillede spørgsmål

Hvad kan Lavendla hjælpe med?

Lavendlas engagerade begravelsesrådgivere støtter de pårørende og sørger for at de får skabt den afsked, de ønsker. Begravelsesrådgiveren yder råd og vejledning gennem hele processen – fra første samtale og til ceremonien er afholdt. Ring til os på 78 70 63 63 så fortæller vi dig mere.

Hvad koster en begravelse / bisættelse i Bagsværd?

En begravelse/bisættelse i Bagsværd kan variere meget i pris. Prisen afhænger af valg af kiste, blomster mv. ligesom det har betydning, hvornår og hvor mange gange rustvognen skal køre kisten. Ring til os på 78 70 63 63 så fortæller vi dig mere.

  • Begravelse fra 13.510,-
  • Bisættelse fra 11.510,-
  • Askespredning fra 9.720,-
  • Bisættelse uden ceremoni fra 8,925,-

Hvordan kan jeg få rådgivning fra Lavendla?

Lavendlas rådgivere tilpasser sig dine behov for rådgivning. F.eks kan mødet afholdes i dit eget hjem, online eller på et af Lavendlas kontorer. Du har mulighed for selv at vælge den af Lavendlas begravelsesrådgivere, du ønsker. Ring til os på 78 70 63 63 så fortæller vi dig mere.

Hvad skal jeg medbringe til samtalen med begravelsesrådgiveren?

Afdødes cpr.nr. er vigtigt at medbringe, da begravelsesrådgiveren skal anmelde dødsfaldet og anmode om kremering og jordfæstelse. Hvis afdøde har udfyldt “Min sidste vilje”, er det en god ide også at tage dette dokument med.

Hvor længe må der gå, før begravelsen skal finde sted?

Som udgangspunkt skal afskedsceremonien være afholdt 1-2 uger efter dødsfaldet. Det er muligt at søge om at forlænge denne frist. Ring til os på 78 70 63 63 så fortæller vi dig mere.

Hvad er forskellen på en bisættelse og en begravelse?

Ved en bisættelsen, kremeres kisten. Ved begravelse jordfæstes kisten. Ring til os på 78 70 63 63 så fortæller vi dig mere.

Kan jeg få et økonomisk hjælp til udgifter ifm bisættelse / begravelse?

Regler for begravelseshjælp: Er afdøde født før 1957 udbetales et minimumsbeløb på 1050 kr. Er afdøde født efter 1957 kan der søges om formuebestemt begravelseshjælp. Forsikringer og fagforeninger yder også begravelseshjælp, hvis afdøde har aftale om dette. Ring til os på 78 70 63 63 så fortæller vi dig mere.

Hvad er fordelene ved Lavendlas mindesider?

Med en mindeside har de pårørende mulighed for at dele information om afskedsceremonien. Via mindesiden kan der ligeledes købes blomster, vises dødsannonce mv.

Mindesidens vigtigste funktion er dog at være et sted, hvor de efterlevende kan dele minder og fortællinger om afdøde. På mindesiden kan der både skrives tekst og up-loades billeder. Ring til os på 78 70 63 63 så fortæller vi dig mere.

Forskellige typer begravelser

Kistebegravelse eller bisættelse i urne – askespredning, borgerlig begravelse eller skovbegravelse. Der findes mange måder at blive begravet på i dag. Lavendla har erfaring med alle typer begravelser, og vi hjælper dig med at planlægge lige den type begravelse, du ønsker.

Begravelse Bagsværd

Lavendla Bedemand Bagsværd hjælper jer med at arrangere den type begravelse I ønsker – hvad enten det er en kirkelig eller borgerlig begravelse.

Kirkelige Begravelser i Bagsværd

Bagsværd Kirke: Kirken har en ret lang historie, men har kun eksisteret i sin nuværende form siden 1976. Der har nemlig tidligere eksisteret en kirke i Bagsværd, som blev revet ned på kongens ordrer i 1538, da kirkens byggematerialer skulle bruges på universitetet og lutherske bygninger inde i København. Bagsværd Kirke ligger 750meter fra Bagsværd Station. Kommer man i bil, er der lettest adgang via Bagsværd Hovedgade og Taxvej, hvor der også er gode parkeringsmuligheder.

Borgerlige Begravelser i Bagsværd

Såfremt der ikke ønskes en kirkelig begravelse eller bisættelse kan I få arrangeret en borgerlig begravelse. En borgerlig begravelse/bisættelse vil ske fra kapellet ved Gladsaxe Kirkegård.

Begravelsesplads i Bagsværd

I Danmark har alle, uanset deres religiøse overbevisning, ret til at blive gravlagt på en dansk kirkegård. Det er naturligvis også tilfældet på Gladsaxe Kirkegård.

Gladsaxe Kirkegård: Da Bagsværd ikke har sin egen kirkegård, benyttes Gladsaxe Kirkegård i stedet for. Kirkegården har både traditionelle gravpladser for kister og urner, samt fællesgravpladser for kister og urner – med og uden plade. Gladsaxe Kirkegård ligger 4km fra Bagsværd Kirke, men kan nås med offentlig transport via S-tog og bus. Kommer man i bil, er der let adgang via Hillerødmotorvejen og Gladsaxe Ringvej, hvor der findes gode parkeringsmuligheder tæt ved.