78 70 63 63 Døgnåbent

DIN NÆRMESTE RÅDGIVER

Lavendla Bedemand Ballerup

Ring hele døgnet

Velkommen til Lavendla Begravelse Ballerup

Har du brug for hjælp, så ring til os på 78 70 63 63 eller tag selv kontakt til en af vores dygtige, lokale begravelsesrådgivere (bedemand).

Velkommen til Lavendla, bedemand Ballerup

Lavendla Begravelse Ballerup giver tryghed og overblik i hele begravelsesprocessen. Vores erfarne bedemænd, eller begravelsesrådgivere som vi kalder det, kan arrangere begravelser i Ballerup uanset hvor og hjælpe med alle opgaver i forbindelse med begravelser og bisættelser. Vi står også klar til at besvare de mange spørgsmål der opstår i forbindelse med processen.

Lavendla i Ballerup har øje for at planlægge en fin og personlig afsked. Vi kan hjælpe med alle de opgaver, en bedemand normalt hjælper med- og mere til! Vi lytter og bistår med rådgivning, sparring og praktiske gøremål, så I får sagt det farvel I ønsker helt ned til mindste detalje.

Vi skaber trygge rammer. I får en personlig kontaktperson, så I altid møder et velkendt ansigt, som er godt inde i jeres situation og behov.

Bedemand møde

Om Lavendla Begravelse Ballerup

På kortet kan du til inspiration se alle kirker og kapeller i dit område.

Det er vores vision at realisere det farvel, du ønsker. Mange års erfaring har lært os, at lydhørhed overfor jer pårørende, er det afgørende for at skabe de mest personlige afskedsceremonier. Derfor har vi bygget hele vores forretning op omkring jer som pårørende.

Vi er drevet af målet om at gøre det svære lettere, og vores værdier afspejler, hvem vi er, hvad vi gør, og også hvordan vi gør det undervejs.

Vores mål er at give dig præcis den støtte, du har brug for, når du planlægger en afsked.

Ofte stillede spørgsmål

Hvad kan Lavendla hjælpe med?

Lavendlas engagerade begravelsesrådgivere støtter de pårørende og sørger for at de får skabt den afsked, de ønsker. Begravelsesrådgiveren yder råd og vejledning gennem hele processen – fra første samtale og til ceremonien er afholdt. Ring til os på 78 70 63 63 så fortæller vi dig mere.

Hvad koster en begravelse / bisættelse i Ballerup?

En begravelse/bisættelse i Ballerup kan variere meget i pris. Prisen afhænger af valg af kiste, blomster mv. ligesom det har betydning, hvornår og hvor mange gange rustvognen skal køre kisten. Ring til os på 78 70 63 63 så fortæller vi dig mere.

 • Begravelse fra 13.510,-
 • Bisættelse fra 11.510,-
 • Askespredning fra 9.720,-
 • Bisættelse uden ceremoni fra 8,925,-

Hvordan kan jeg få rådgivning fra Lavendla?

Lavendlas rådgivere tilpasser sig dine behov for rådgivning. F.eks kan mødet afholdes i dit eget hjem, online eller på et af Lavendlas kontorer. Du har mulighed for selv at vælge den af Lavendlas begravelsesrådgivere, du ønsker. Ring til os på 78 70 63 63 så fortæller vi dig mere.

Hvad skal jeg medbringe til samtalen med begravelsesrådgiveren?

Afdødes cpr.nr. er vigtigt at medbringe, da begravelsesrådgiveren skal anmelde dødsfaldet og anmode om kremering og jordfæstelse. Hvis afdøde har udfyldt “Min sidste vilje”, er det en god ide også at tage dette dokument med.

Hvor længe må der gå, før begravelsen skal finde sted?

Som udgangspunkt skal afskedsceremonien være afholdt 1-2 uger efter dødsfaldet. Det er muligt at søge om at forlænge denne frist. Ring til os på 78 70 63 63 så fortæller vi dig mere.

Hvad er forskellen på en bisættelse og en begravelse?

Ved en bisættelsen, kremeres kisten. Ved begravelse jordfæstes kisten. Ring til os på 78 70 63 63 så fortæller vi dig mere.

Kan jeg få et økonomisk hjælp til udgifter ifm bisættelse / begravelse?

Regler for begravelseshjælp: Er afdøde født før 1957 udbetales et minimumsbeløb på 1050 kr. Er afdøde født efter 1957 kan der søges om formuebestemt begravelseshjælp. Forsikringer og fagforeninger yder også begravelseshjælp, hvis afdøde har aftale om dette. Ring til os på 78 70 63 63 så fortæller vi dig mere.

Hvad er fordelene ved Lavendlas mindesider?

Med en mindeside har de pårørende mulighed for at dele information om afskedsceremonien. Via mindesiden kan der ligeledes købes blomster, vises dødsannonce mv.

Mindesidens vigtigste funktion er dog at være et sted, hvor de efterlevende kan dele minder og fortællinger om afdøde. På mindesiden kan der både skrives tekst og up-loades billeder. Ring til os på 78 70 63 63 så fortæller vi dig mere.

Forskellige typer begravelser

Kistebegravelse, bisættelse eller askespredning, borgerlig begravelse eller skovbegravelse. Der findes mange måder at blive begravet på i dag. Lavendla har erfaring med alle typer begravelser, og vi hjælper dig med at planlægge lige den type begravelse, du ønsker.

Begravelse Ballerup

Lavendla Bedemand Ballerup arrangerer begravelse i Ballerup, så det passer til jeres behov. Om det er en kirkelig begravelse eller en borgerlig begravelse, I ønsker, så lytter vi til jer og kommer med vores input baseret på vores mangeårige erfaring.

Kirkelig begravelse Ballerup

Kirker i Ballerup

Der findes i dag fem kirker i Ballerup Kommune, hvor borgere kan blive begravet eller bisat fra. Ved et indledende møde taler I med jeres personlige rådgiver fra Lavendla Bedemand Ballerup, og sammen kommer vi frem til præcis de ønsker, I har til begravelse af afdøde i Ballerup.

Ballerup Kirke

Ballerup Kirke er den største af Ballerup sogns tre kirker, hvorfra man kan blive begravet eller bisat. Kirken er centralt beliggende for enden af byens gågade, hvor man får adgang gennem den tilhørende kirkegård. I den smukke kirke i romansk stil, som er opført sidst i 1100-tallet, bliver det sidste farvel sagt i stemningsfulde omgivelser. Oprindeligt bestod kirken af skibet, koret og apsissen, men kirken har gennemgået flere tilbygninger og restaureringer, så den i dag også har et tårn, et sideskib, et våbenhus og et sakristi. Kirken har ca. plads til 200 siddende gæster ved en bisættelse eller begravelse i Ballerup. Ønsker I en kirkelig begravelse eller bisættelse fra Ballerup Kirke, kan Lavendla Bedemand Ballerup være behjælpelig med at tage kontakt til præsten og finde et tidspunkt, hvor den kan finde sted. Desuden kan menighedslokalerne ved siden af kirken lejes inkl. opdækning af bord med service, lys, blomster og servietter.

Skovvejskirken

Skovvejskirken ligger i den nordlige del af Ballerup og blev oprindeligt etableret i forbindelse med oprettelsen af en ny kirkegård for at aflaste den gamle kirkegård pga. kraftig befolkningstilvækst. Skovvejskirken var oprindelig tiltænkt som en midlertidig kapelløsning, men der viste sig hurtigt et stort behov for at bevare denne nye kirke. Stilen er mere nutidig i lave, røde murstensbygninger. Indvendigt er den udstyret med stolerækker med plads til 150 siddende gæster i stedet for de gammeldags kirkebænke og holdt i hvide vægge, lyst træ og moderne belysning, som bidrager til den hyggelige atmosfære.

Kirkelig begravelse fra andre kirker i Ballerup

 • Måløv Kirke
 • Vestkirken
 • Hedegårdskirken
 • Skovlunde Kirke

Borgerlig begravelse Ballerup

Hvis du ønsker at afholde en borgerlig begravelse i Ballerup uden for kirkeligt regi, er Lavendla Bedemand Ballerup også behjælpelig her. Vi hjælper blandt andet med at holde katolske ceremonier, muslimske begravelser, jødiske begravelser og andre former for begravelser og ceremonier efter ønske fra jer som pårørende og afdøde.

I kapellet i Skovvejskirken kan Lavendla Bedemand Ballerup hjælpe med at arrangere en borgerlig begravelse. Skovvejskirken har stadig officielt status af kapelkrematorie, som det oprindeligt blev bygget til i 1968, og borgerlig begravelse afholdes i den lille kapelsal.

Begravelsesesplads Ballerup

Begravelse Ballerup kirkegård

Når man træder ind på Ballerup kirkegård, befinder man sig pludselig i en oase af naturlig ro. Selvom man er med næsten nålestikspræcision i centrum af byen (gågaden, der løber op til kirkegården, hedder Centrumgaden), så mærker man ikke meget til byens liv og larm, når en af de mange porte har lukket sig. Lavendla Bedemand Ballerup kan hjælpe med at arrangere en begravelsesplads på Ballerup Kirkegård.

Kirkegårdens beliggenhed gør det bekvemt at arrangere begravelse, fordi Ballerup station ligger fem minutter derfra med adgang til bus, S-tog og taxa. Dermed kan gæster nemt deltage i et sidste farvel til afdøde. Lavendla Bedemand Ballerup hjælper med at foretage den obligatoriske anmodning om begravelse på borger.dk, bestille tid til samtale med præsten og arrangere de praktisk detaljer med valg af gravsten, gravsted og urtenedsænkning.

Andre begravelsespladser i Ballerup

Der findes følgende øvrige begravelsespladser i Ballerup:

 • Måløv Kirkegård
 • Skovvejens Kirkegård og krematorium
 • Skovlunde kirkegård