78 70 63 63 Døgnåbent

DIN NÆRMESTE RÅDGIVER

Lavendla Bedemand Birkerød

Ring hele døgnet

Velkommen til Lavendla Begravelse Birkerød

Har du brug for hjælp, så ring til os på 78 70 63 63 eller tag selv kontakt til en af vores dygtige, lokale begravelsesrådgivere (bedemand).

Velkommen til Lavendla Bedemand Birkerød

Vi er en professionel og erfaren bedemand, som har mange års erfaring med at arrangere begravelser. Hos Lavendla Bedemand sætter vi en ære i at tage hånd om familien og hjælpe jer med at arrangere en smuk smuk afsked med afdøde efter jeres ønske.

Når man står midt i sorgen, kan det være svært at overskue alle de ting, en begravelse omfatter. Vi arrangerer en rolig og tryg indledende snak med en af vores dygtige medarbejdere. De sætter sig ind i jeres behov og ønsker og holder herefter løbende kontakt. Derfor kan I være sikre på, at vi efterlever jeres ønsker ned i mindste detalje, hvis det er muligt. Vores store lokalkendskab gør os til det oplagte valg ved begravelse i Birkerød.

Bedemand møde Birkerød

Om Lavendla Begravelse Birkerød

På kortet kan du til inspiration se alle kirker og kapeller i dit område.

Det er vores vision at realisere det farvel, du ønsker. Mange års erfaring har lært os, at lydhørhed overfor jer pårørende, er det afgørende for at skabe de mest personlige afskedsceremonier. Derfor har vi bygget hele vores forretning op omkring jer som pårørende.

Vi er drevet af målet om at gøre det svære lettere, og vores værdier afspejler, hvem vi er, hvad vi gør, og også hvordan vi gør det undervejs.

Vores mål er at give dig præcis den støtte, du har brug for, når du planlægger en afsked.

Ofte stillede spørgsmål

Hvad kan Lavendla hjælpe med?

Lavendlas engagerade begravelsesrådgivere støtter de pårørende og sørger for at de får skabt den afsked, de ønsker. Begravelsesrådgiveren yder råd og vejledning gennem hele processen – fra første samtale og til ceremonien er afholdt. Ring til os på 78 70 63 63 så fortæller vi dig mere.

Hvad koster en begravelse / bisættelse i Birkerød?

En begravelse/bisættelse i Birkerød kan variere meget i pris. Prisen afhænger af valg af kiste, blomster mv. ligesom det har betydning, hvornår og hvor mange gange rustvognen skal køre kisten. Ring til os på 78 70 63 63 så fortæller vi dig mere.

  • Begravelse fra 13.510,-
  • Bisættelse fra 11.510,-
  • Askespredning fra 9.720,-
  • Bisættelse uden ceremoni fra 8,925,-

Hvordan kan jeg få rådgivning fra Lavendla?

Lavendlas rådgivere tilpasser sig dine behov for rådgivning. F.eks kan mødet afholdes i dit eget hjem, online eller på et af Lavendlas kontorer. Du har mulighed for selv at vælge den af Lavendlas begravelsesrådgivere, du ønsker. Ring til os på 78 70 63 63 så fortæller vi dig mere.

Hvad skal jeg medbringe til samtalen med begravelsesrådgiveren?

Afdødes cpr.nr. er vigtigt at medbringe, da begravelsesrådgiveren skal anmelde dødsfaldet og anmode om kremering og jordfæstelse. Hvis afdøde har udfyldt “Min sidste vilje”, er det en god ide også at tage dette dokument med.

Hvor længe må der gå, før begravelsen skal finde sted?

Som udgangspunkt skal afskedsceremonien være afholdt 1-2 uger efter dødsfaldet. Det er muligt at søge om at forlænge denne frist. Ring til os på 78 70 63 63 så fortæller vi dig mere.

Hvad er forskellen på en bisættelse og en begravelse?

Ved en bisættelsen, kremeres kisten. Ved begravelse jordfæstes kisten. Ring til os på 78 70 63 63 så fortæller vi dig mere.

Kan jeg få et økonomisk hjælp til udgifter ifm bisættelse / begravelse?

Regler for begravelseshjælp: Er afdøde født før 1957 udbetales et minimumsbeløb på 1050 kr. Er afdøde født efter 1957 kan der søges om formuebestemt begravelseshjælp. Forsikringer og fagforeninger yder også begravelseshjælp, hvis afdøde har aftale om dette. Ring til os på 78 70 63 63 så fortæller vi dig mere.

Hvad er fordelene ved Lavendlas mindesider?

Med en mindeside har de pårørende mulighed for at dele information om afskedsceremonien. Via mindesiden kan der ligeledes købes blomster, vises dødsannonce mv.

Mindesidens vigtigste funktion er dog at være et sted, hvor de efterlevende kan dele minder og fortællinger om afdøde. På mindesiden kan der både skrives tekst og up-loades billeder. Ring til os på 78 70 63 63 så fortæller vi dig mere.

Forskellige typer begravelser

Kistebegravelse eller bisættelse i urne – askespredning, borgerlig begravelse eller skovbegravelse. Der findes mange måder at blive begravet på i dag. Lavendla har erfaring med alle typer begravelser, og vi hjælper dig med at planlægge lige den type begravelse, du ønsker.

Begravelse i Birkerød

Lavendla Bedemand hjælper familier med at arrangere kirkelige og borgerlige begravelser overalt i Birkerød.

Kirkelig begravelse i Birkerød

I Birkerød kan borgerne blive begravet fra en af områdets tre kirker. Lavendla Bedemand Birkerød hjælper jer med at kontakte den præst og kirke i Birkerød, som I ønsker at benytte til begravelsen. To af de mest brugte kirker i Birkerød er Birkerød Kirke og Bistrup Kirke.

Birkerød Kirke

Birkerød Kirke stammer tilbage fra 1100-tallet, hvor kor og skib blev opført i romansk stil i rå kampesten. Herfra er også bevaret fire rundbuede vinduer i romansk stil. Tårnet blev påbegyndt i 1475, mens det nuværende nordkapel blev opført i 1503 og våbenhuset i 1525. Kirken har en del bevaret inventar, som stammer helt tilbage fra 1400-tallet og er blandt andet kendt for sine smukke kalkmalerier. Kirkens hvælvinger blev bygget omkring 1325-50, og  kirkebænkene med plads til 300 tilskuere er holdt i grønne og gyldne farver. Kirken ligger centralt i Birkerød by og kun fem minutters gang fra Birkerød Station. Omkring bymidten er der omkring 700 gratis parkeringspladser, og hvis du ikke har mulighed for at komme til og fra kirken, kan Lavendla Bedemand Birkerød hjælpe med at arrangere kirkebil.  

Bistrup Kirke

Bistrup Kirke blev opført i årene 1962-67, da befolkningstilvækst skabte behov for en ny kirke i området. Kirken er en såkaldt selvbyggerkirke, hvilket vil sige, at den er bygget af borgere uden hjælp af håndværkere, og den blev også primært bygget for midler indsamlet blandt menigheden. Bygningen er lavet i mørke rødbrune sten med højtsiddende vinduer. Indvendigt er den holdt i lyse farver og med store trædøre. Der er plads til ca. 450 siddende gæster på de lyse bænkerækker. Kirken ligger lidt uden for centrum, cirka en halv times gang fra Birkerød Station. Der kan blandt andet parkeres bag ved Meny på Vasevej, og der kører busser til og fra Bistrup Trafikplads, som ligger to minutters gang fra kirken. 

Kirkelig begravelse i Birkerød fra andre potentielle kirker

  • Høsterkøb Kirke

 

Borgerlig begravelse i Birkerød

Lavendla Bedemand Birkerød hjælper pårørende med at arrangere borgerlige begravelser. Vi kan for eksempel hjælpe med at arrangere katolske ceremonier, muslimske begravelser, ikke-religiøse begravelser og jødiske begravelser.

Maria kapel i Birkerød

Personer i Birkerød, som ønsker en borgerlig begravelse, kan afholde ceremonien i Maria Kapel, der ligger på nordsiden af Birkerød kirke, og som blev opført i 1503. Lavendla Bedemand Birkerød kan hjælpe familien med at tage kontakt til præsten eller kirkekontoret og stå for det praktiske med at booke kapel, sørge for pynt, musik m.m.

Muslimsk begravelse i Birkerød

Lavendla Bedemand Birkerød kan hjælpe familier med at arrangere muslimske begravelser. Vi har mange års erfaring med at arrangere begravelse af muslimer. Vi kan hjælpe med at arrangere det på en af de særlige muslimske afdelinger på Københavns kirkegårde eller på Den muslimske gravplads i Brøndby. Vi er desuden behjælpelig med alle de praktiske foranstaltninger ved begravelsen som bestilling af rustvogn, kontakt til den lokale moske og imam, afvaskning og påklædning af afdøde og bestilling af gravplads.

Begravelsesplads i Birkerød

Begravelse i Birkerød fra Birkerød Kirkegård 

På Birkerød Kirkegård kan afdøde blive begravet på alle de traditionelle måder som selvstændige kistegrave og urnegrave og fælles anonyme kistegrave og urnegrave. Hvis I ønsker at begrave afdøde på kirkegården, kan Lavendla Bedemand Birkerød være behjælpelig med at kontakte kirken og aftale et tidspunkt for begravelsen.