78 70 63 63 Døgnåbent

Ring hele døgnet

Velkommen til Lavendla Begravelse Brøndby

Har du brug for hjælp, så ring til os på 78 70 63 63 eller tag selv kontakt til en af vores dygtige, lokale begravelsesrådgivere (bedemand).

Velkommen til Lavendla, bedemand Brøndby

Lavendla Begravelse Brøndby giver tryghed og overblik i hele begravelsesprocessen. Vores erfarne bedemænd, eller begravelsesrådgivere som vi kalder det, kan arrangere begravelser i Brøndby uanset hvor og hjælpe med alle opgaver i forbindelse med begravelser og bisættelser. Vi står også klar til at besvare de mange spørgsmål der opstår i forbindelse med processen.

Lavendla i Brøndby har øje for at planlægge en fin og personlig afsked. Vi kan hjælpe med alle de opgaver, en bedemand normalt hjælper med- og mere til! Vi lytter og bistår med rådgivning, sparring og praktiske gøremål, så I får sagt det farvel I ønsker helt ned til mindste detalje.

Vi skaber trygge rammer. I får en personlig kontaktperson, så I altid møder et velkendt ansigt, som er godt inde i jeres situation og behov.

Bedemand møde

Om Lavendla Begravelse Brøndby

På kortet kan du til inspiration se alle kirker og kapeller i dit område.

Det er vores vision at realisere det farvel, du ønsker. Mange års erfaring har lært os, at lydhørhed overfor jer pårørende, er det afgørende for at skabe de mest personlige afskedsceremonier. Derfor har vi bygget hele vores forretning op omkring jer som pårørende.

Vi er drevet af målet om at gøre det svære lettere, og vores værdier afspejler, hvem vi er, hvad vi gør, og også hvordan vi gør det undervejs.

Vores mål er at give dig præcis den støtte, du har brug for, når du planlægger en afsked.

Ofte stillede spørgsmål

Hvad kan Lavendla hjælpe med?

Lavendlas engagerade begravelsesrådgivere støtter de pårørende og sørger for at de får skabt den afsked, de ønsker. Begravelsesrådgiveren yder råd og vejledning gennem hele processen – fra første samtale og til ceremonien er afholdt. Ring til os på 78 70 63 63 så fortæller vi dig mere.

Hvad koster en begravelse / bisættelse i Brøndby?

En begravelse/bisættelse i Brøndby kan variere meget i pris. Prisen afhænger af valg af kiste, blomster mv. ligesom det har betydning, hvornår og hvor mange gange rustvognen skal køre kisten. Ring til os på 78 70 63 63 så fortæller vi dig mere.

  • Begravelse fra 13.510,-
  • Bisættelse fra 11.510,-
  • Askespredning fra 9.720,-
  • Bisættelse uden ceremoni fra 8,925,-

Hvordan kan jeg få rådgivning fra Lavendla?

Lavendlas rådgivere tilpasser sig dine behov for rådgivning. F.eks kan mødet afholdes i dit eget hjem, online eller på et af Lavendlas kontorer. Du har mulighed for selv at vælge den af Lavendlas begravelsesrådgivere, du ønsker. Ring til os på 78 70 63 63 så fortæller vi dig mere.

Hvad skal jeg medbringe til samtalen med begravelsesrådgiveren?

Afdødes cpr.nr. er vigtigt at medbringe, da begravelsesrådgiveren skal anmelde dødsfaldet og anmode om kremering og jordfæstelse. Hvis afdøde har udfyldt “Min sidste vilje”, er det en god ide også at tage dette dokument med.

Hvor længe må der gå, før begravelsen skal finde sted?

Som udgangspunkt skal afskedsceremonien være afholdt 1-2 uger efter dødsfaldet. Det er muligt at søge om at forlænge denne frist. Ring til os på 78 70 63 63 så fortæller vi dig mere.

Hvad er forskellen på en bisættelse og en begravelse?

Ved en bisættelsen, kremeres kisten. Ved begravelse jordfæstes kisten. Ring til os på 78 70 63 63 så fortæller vi dig mere.

Kan jeg få et økonomisk hjælp til udgifter ifm bisættelse / begravelse?

Regler for begravelseshjælp: Er afdøde født før 1957 udbetales et minimumsbeløb på 1050 kr. Er afdøde født efter 1957 kan der søges om formuebestemt begravelseshjælp. Forsikringer og fagforeninger yder også begravelseshjælp, hvis afdøde har aftale om dette. Ring til os på 78 70 63 63 så fortæller vi dig mere.

Hvad er fordelene ved Lavendlas mindesider?

Med en mindeside har de pårørende mulighed for at dele information om afskedsceremonien. Via mindesiden kan der ligeledes købes blomster, vises dødsannonce mv.

Mindesidens vigtigste funktion er dog at være et sted, hvor de efterlevende kan dele minder og fortællinger om afdøde. På mindesiden kan der både skrives tekst og up-loades billeder. Ring til os på 78 70 63 63 så fortæller vi dig mere.

Forskellige typer begravelser

Kistebegravelse, bisættelse eller askespredning, borgerlig begravelse eller skovbegravelse. Der findes mange måder at blive begravet på i dag. Lavendla har erfaring med alle typer begravelser, og vi hjælper dig med at planlægge lige den type begravelse, du ønsker.

Begravelse i Brøndby

Lavendla Bedemand hjælper familier med at arrangere kirkelige og borgerlige begravelser overalt i Brøndby.

Kirkelig begravelse i Brøndby

Der er fire kirker i Brøndby og omegn, som borgere kan blive begravet eller bisat fra, hvis de bor i sognet eller har en tilknytning dertil. Lavendla Bedemand Brøndby hjælper jer med at kontakte den præst og kirke i Brøndby, hvor I gerne vil afholde begravelsen. 

Brøndbyøster Kirke

Brøndbyøster Kirke ligger på en lille høj i den sydlige del af Brøndbyøster Landsby. Bygget i år 1150 er det en af Danmarks ældste kirker. Udefra ligner det en typisk middelalderkirke i en blanding af romansk og nygotisk stil. Kirketårnet er bygget i rødbrune sten, mens resten af kirkebygningen er hvid med rødt teglstenstag. Kirkens interiør er holdt i lyse farver med hvide lofter og vægge, hvide kirkebænke og guldlysekrone i loftet. Der er plads til ca. 85 siddende gæster i kirken. Kirken ligger tæt på Hillerødmotorvejen, og der er gratis parkering ved kirken, ved annexgården samt den store kirkegård. Brøndbyøster Station ligger omtrent en halv times gang derfra, og der kører busser lige til døren. Hvis I ønsker at holde en kirkelig begravelse for afdøde, kan Lavendla Bedemand Brøndby være behjælpelige med at kontakte kirken og aftale et tidspunkt for begravelsen.

Brøndbyvester Kirke

Brøndbyvesterkirke er en af Danmarks mange middelalderkirker og blev oprindeligt opført af kridtsten i 1100-tallet. Kirken blev siden udvidet i 1400-tallet og 1500-tallet med blandt andet et våbenhus, skib, kapel og kirketårn. Indeni er den præget af de smukke hvælvinger i loftet, som er hvidmalede ligesom de mange bænkerækker. Der er plads til ca. 150 siddende personer i kirken. Kirken ligger tæt på motorvejen, men ikke i gåafstand til metro og tog. 

Kirkelig begravelse i Brøndby fra andre potentielle kirker

  • Brøndby Strand Kirke 
  • Nygårdskirken

Borgerlig begravelse i Brøndby

Lavendla Bedemand Brøndby hjælper pårørende med at arrangere borgerlige begravelser. Vi kan for eksempel hjælpe med at arrangere katolske ceremonier, muslimske begravelser, ikke-religiøse begravelser og jødiske begravelser.

Kapel i Brøndby

Der ligger ikke noget kapel i Brøndby, så borgerne henvises til et af kapellerne i nærområderne som for eksempel Glostrup Kapel og krematorium. I kapelsalen er der plads til 120 siddende gæster, og der må i alt være 150 personer til stede ved en begravelse eller bisættelse. Kisten står i salen under ceremonien, med mindre den efterfølgende skal transporteres til begravelse.

I kapellet kan der finde borgerlige ceremonier sted, og salen kan lejes for en halv time ad gangen. For borgere i Glostrup Sogn, der er medlemmer af folkekirken, er det dog gratis. I kapellet kan man låne CD-afspiller med USB-stik, og uddannede organister kan låne orglet. Der er gode adgangsforhold til kapellet for kørestolsbrugere og almindelige og handicaptoiletter ved indgangen. Lavendla Bedemand Brøndby kan hjælpe pårørende med at booke kapellet gennem kordegnen, og vi vil også være til stede under ceremonien til at bistå jer med det praktiske.

Begravelsesplads i Brøndby

Begravelse i Brøndby fra Brøndbyvester Kirkegård 

På Brøndbyvester Kirkegård kan borgerne blive begravet på alle de traditionelle gravpladser som individuelle kistegrave og urnegrave, fælles kistegrave og urnegrave og anonyme fællesgrave. Kirkegården har blandt andet oprettet en afdeling for nyligt med 48 nye urnegravsteder i otte afsnit opdelt på midten med beplantning og fuglebad. Hvert afsnit har seks gravsteder, der hver har plads til to urner.

Andre kirkegårde

  • Brøndbyøster kirkegård