78 70 63 63 Døgnåbent

DIN NÆRMESTE RÅDGIVER

Lavendla Bedemand Brønshøj

Ring hele døgnet

Velkommen til Lavendla Begravelse Brønshøj

Har du brug for hjælp, så ring til os på 78 70 63 63 eller tag selv kontakt til en af vores dygtige, lokale begravelsesrådgivere (bedemand).

Lavendla Begravelsesforretning Brønshøj

Begravelser er svære af flere årsager. Det er et farvel til en person, som man har haft i sit liv, og det er en livsbegivenhed, hvor alt skal gå efter planen. Der er mange valg og beslutninger, som de færreste har taget stilling til på forhånd. Valg af begravelsestype, lokation, hvem der skal deltage og så videre, kan komme bag på de pårørende, som skal arrangere begravelsen eller bisættelsen. Derfor er der mange, der vælger at få hjælp fra en bedemand.

Hos Lavendla bedemand Brønshøj tilbyder vi hjælp til praktiske, juridiske og personlige spørgsmål og beslutninger. Vores begravelsesrådgivere har mange års erfaring indenfor bedemandsfaget, og kender til alle muligheder og begrænsninger. Derudover er vores begravelsesrådgivere veluddannet indenfor de juridiske aspekter af begravelser, og kan således hjælpe, når boet skal opgøres.

Vi ved, at tiden omkring en begravelse kan være svær. De mange beslutninger skal tages hurtigt, og derfor er det normalt at hverdagslivet lider under dette. For at hjælpe vores kunder med at opretholde så normalt et liv som muligt, tilbyder vi forskellige mødeformer og mødetidspunkter. I kan bestille almindelige fysiske møder, online videomøder og telefonmøder – både indenfor og udenfor normale kontoråbningstider. På den måde håber vi, at vi kan gøre det svære lidt lettere.

Bedemand møde Brønshøj

Om Lavendla Begravelse Brønshøj

På kortet kan du til inspiration se alle kirker og kapeller i dit område.

Det er vores vision at realisere det farvel, du ønsker. Mange års erfaring har lært os, at lydhørhed overfor jer pårørende, er det afgørende for at skabe de mest personlige afskedsceremonier. Derfor har vi bygget hele vores forretning op omkring jer som pårørende.

Vi er drevet af målet om at gøre det svære lettere, og vores værdier afspejler, hvem vi er, hvad vi gør, og også hvordan vi gør det undervejs.

Vores mål er at give dig præcis den støtte, du har brug for, når du planlægger en afsked.

Ofte stillede spørgsmål

Hvad kan Lavendla hjælpe med?

Lavendlas engagerade begravelsesrådgivere støtter de pårørende og sørger for at de får skabt den afsked, de ønsker. Begravelsesrådgiveren yder råd og vejledning gennem hele processen – fra første samtale og til ceremonien er afholdt. Ring til os på 78 70 63 63 så fortæller vi dig mere.

Hvad koster en begravelse / bisættelse i Brønshøj?

En begravelse/bisættelse i Brønshøj kan variere meget i pris. Prisen afhænger af valg af kiste, blomster mv. ligesom det har betydning, hvornår og hvor mange gange rustvognen skal køre kisten. Ring til os på 78 70 63 63 så fortæller vi dig mere.

  • Begravelse fra 13.510,-
  • Bisættelse fra 11.510,-
  • Askespredning fra 9.720,-
  • Bisættelse uden ceremoni fra 8,925,-

Hvordan kan jeg få rådgivning fra Lavendla?

Lavendlas rådgivere tilpasser sig dine behov for rådgivning. F.eks kan mødet afholdes i dit eget hjem, online eller på et af Lavendlas kontorer. Du har mulighed for selv at vælge den af Lavendlas begravelsesrådgivere, du ønsker. Ring til os på 78 70 63 63 så fortæller vi dig mere.

Hvad skal jeg medbringe til samtalen med begravelsesrådgiveren?

Afdødes cpr.nr. er vigtigt at medbringe, da begravelsesrådgiveren skal anmelde dødsfaldet og anmode om kremering og jordfæstelse. Hvis afdøde har udfyldt “Min sidste vilje”, er det en god ide også at tage dette dokument med.

Hvor længe må der gå, før begravelsen skal finde sted?

Som udgangspunkt skal afskedsceremonien være afholdt 1-2 uger efter dødsfaldet. Det er muligt at søge om at forlænge denne frist. Ring til os på 78 70 63 63 så fortæller vi dig mere.

Hvad er forskellen på en bisættelse og en begravelse?

Ved en bisættelsen, kremeres kisten. Ved begravelse jordfæstes kisten. Ring til os på 78 70 63 63 så fortæller vi dig mere.

Kan jeg få et økonomisk hjælp til udgifter ifm bisættelse / begravelse?

Regler for begravelseshjælp: Er afdøde født før 1957 udbetales et minimumsbeløb på 1050 kr. Er afdøde født efter 1957 kan der søges om formuebestemt begravelseshjælp. Forsikringer og fagforeninger yder også begravelseshjælp, hvis afdøde har aftale om dette. Ring til os på 78 70 63 63 så fortæller vi dig mere.

Hvad er fordelene ved Lavendlas mindesider?

Med en mindeside har de pårørende mulighed for at dele information om afskedsceremonien. Via mindesiden kan der ligeledes købes blomster, vises dødsannonce mv.

Mindesidens vigtigste funktion er dog at være et sted, hvor de efterlevende kan dele minder og fortællinger om afdøde. På mindesiden kan der både skrives tekst og up-loades billeder. Ring til os på 78 70 63 63 så fortæller vi dig mere.

Forskellige typer begravelser

Kistebegravelse, bisættelse eller askespredning, borgerlig begravelse eller skovbegravelse. Der findes mange måder at blive begravet på i dag. Lavendla har erfaring med alle typer begravelser, og vi hjælper dig med at planlægge lige den type begravelse, du ønsker.

Begravelse Brønshøj

Lavendla Bedemand i Brønshøj hjælper jer med at arrangere den type begravelse I ønsker – hvad enten det er en kirkelig eller borgerlig begravelse.

Kirkelige Begravelser i Brønshøj

Brønshøj Kirke: Kirken er en af de ældste i København og blev efter sigende opført af Absalon i 1180’erne. Kirken fulgte datidens mode og blev bygget i romansk arkitektur. I middelalderen blev kirken moderniseret i gotisk stil, og fik tilføjet sit himmelstræbende kirketårn. Efter reformationen blev der tilføjet typiske nordisk-lutherske bygningselementer i våbenhuset og sakristiet. Kirken ligger centralt i Brønshøj og kan nås via bustransport fra København H. Kommer man i bil, er der gode parkeringsmuligheder tæt ved kirken.

Borgerlige Begravelser i Brønshøj

Såfremt der ikke ønskes en kirkelig begravelse eller bisættelse kan I få arrangeret en borgerlig begravelse. En borgerlig begravelse/bisættelse vil ske fra kapellet ved Brønshøj Kirkegård.

Begravelsesplads i Brønshøj

Brønshøj Kirkegård: Kirkegården ligger som nabo til Brønshøj Kirke, og rummer både traditionelle gravsteder for kister og urner, og fællesgravsteder for kister og urner. Man finder kirkegården få meter øst for Brønshøj kirke, og der er ligeledes gode parkeringsmuligheder i området.