78 70 63 63 Døgnåbent

DIN NÆRMESTE RÅDGIVER

Lavendla Bedemand Charlottenlund

Ring hele døgnet

  • 78 70 63 63
  • Charlottenlund Stationsplads 2, Charlottenlund (kun ved bestilt tid, ingen drop in)

Velkommen til Lavendla Begravelse Charlottenlund

Har du brug for hjælp, så ring til os på 78 70 63 63 eller tag selv kontakt til en af vores dygtige, lokale begravelsesrådgivere (bedemand).

Lavendla Begravelsesforretning Charlottenlund

Når et menneske dør, skal en række processer sættes i gang. Den afdøde skal meldes bortgået på borger.dk, der skal påbegyndes planlægning af begravelse og kontaktes kirke samt kirkegård, der skal inviteres til begravelsen eller bisættelsen, og til sidst skal boet gøres op og arven fordeles. Det kan være en udfordring for pårørende at stå med alle disse opgaver alene. Derfor vælger mange at få hjælp fra en bedemand.

Hos Lavendla bedemand Charlottenlund tilbyder vi hjælp til både praktiske, juridiske og personlige gøremål i forbindelse med begravelsesplanlægning. Vores begravelsesrådgivere er veluddannede indenfor bedemandsfaget og kender til alle muligheder og begrænsninger. Derudover gennemgår de fleste af vores begravelsesrådgivere grundig uddannelse i den gældende jura på området. Dette betyder, at vi også kan assistere, når boet skal gøres op.

Vi ved, at tiden omkring en begravelse kan være presset. Derfor tilbyder vi fleksible mødeformer og mødetidspunkter. Hos os, kan i booke almindelige fysiske møder, online videomøder eller telefonmøder – både indenfor og udenfor normale kontoråbningstider. På den måde håber vi, at vi kan gøre det svære lidt lettere.

Bedemand møde Charlottenlund

Om Lavendla Begravelse Charlottenlund

På kortet kan du til inspiration se alle kirker og kapeller i dit område.

Det er vores vision at realisere det farvel, du ønsker. Mange års erfaring har lært os, at lydhørhed overfor jer pårørende, er det afgørende for at skabe de mest personlige afskedsceremonier. Derfor har vi bygget hele vores forretning op omkring jer som pårørende.

Vi er drevet af målet om at gøre det svære lettere, og vores værdier afspejler, hvem vi er, hvad vi gør, og også hvordan vi gør det undervejs.

Vores mål er at give dig præcis den støtte, du har brug for, når du planlægger en afsked.

Ofte stillede spørgsmål

Hvad kan Lavendla hjælpe med?

Lavendlas engagerade begravelsesrådgivere støtter de pårørende og sørger for at de får skabt den afsked, de ønsker. Begravelsesrådgiveren yder råd og vejledning gennem hele processen – fra første samtale og til ceremonien er afholdt. Ring til os på 78 70 63 63 så fortæller vi dig mere.

Hvad koster en begravelse / bisættelse i Charlottenlund?

En begravelse/bisættelse i Charlottenlund kan variere meget i pris. Prisen afhænger af valg af kiste, blomster mv. ligesom det har betydning, hvornår og hvor mange gange rustvognen skal køre kisten. Ring til os på 78 70 63 63 så fortæller vi dig mere.

  • Begravelse fra 13.510,-
  • Bisættelse fra 11.510,-
  • Askespredning fra 9.720,-
  • Bisættelse uden ceremoni fra 8,925,-

Hvordan kan jeg få rådgivning fra Lavendla?

Lavendlas rådgivere tilpasser sig dine behov for rådgivning. F.eks kan mødet afholdes i dit eget hjem, online eller på et af Lavendlas kontorer. Du har mulighed for selv at vælge den af Lavendlas begravelsesrådgivere, du ønsker. Ring til os på 78 70 63 63 så fortæller vi dig mere.

Hvad skal jeg medbringe til samtalen med begravelsesrådgiveren?

Afdødes cpr.nr. er vigtigt at medbringe, da begravelsesrådgiveren skal anmelde dødsfaldet og anmode om kremering og jordfæstelse. Hvis afdøde har udfyldt “Min sidste vilje”, er det en god ide også at tage dette dokument med.

Hvor længe må der gå, før begravelsen skal finde sted?

Som udgangspunkt skal afskedsceremonien være afholdt 1-2 uger efter dødsfaldet. Det er muligt at søge om at forlænge denne frist. Ring til os på 78 70 63 63 så fortæller vi dig mere.

Hvad er forskellen på en bisættelse og en begravelse?

Ved en bisættelsen, kremeres kisten. Ved begravelse jordfæstes kisten. Ring til os på 78 70 63 63 så fortæller vi dig mere.

Kan jeg få et økonomisk hjælp til udgifter ifm bisættelse / begravelse?

Regler for begravelseshjælp: Er afdøde født før 1957 udbetales et minimumsbeløb på 1050 kr. Er afdøde født efter 1957 kan der søges om formuebestemt begravelseshjælp. Forsikringer og fagforeninger yder også begravelseshjælp, hvis afdøde har aftale om dette. Ring til os på 78 70 63 63 så fortæller vi dig mere.

Hvad er fordelene ved Lavendlas mindesider?

Med en mindeside har de pårørende mulighed for at dele information om afskedsceremonien. Via mindesiden kan der ligeledes købes blomster, vises dødsannonce mv.

Mindesidens vigtigste funktion er dog at være et sted, hvor de efterlevende kan dele minder og fortællinger om afdøde. På mindesiden kan der både skrives tekst og up-loades billeder. Ring til os på 78 70 63 63 så fortæller vi dig mere.

Forskellige typer begravelser

Kistebegravelse eller bisættelse i urne – askespredning, borgerlig begravelse eller skovbegravelse. Der findes mange måder at blive begravet på i dag. Lavendla har erfaring med alle typer begravelser, og vi hjælper dig med at planlægge lige den type begravelse, du ønsker.

Begravelse Charlottenlund

Lavendla Bedemand Charlottenlund hjælper jer med at arrangere den type begravelse I ønsker – hvad enten det er en kirkelig eller borgerlig begravelse.

Kirkelige Begravelser i Charlottenlund

Messiaskirken: Kirken blev bygget mellem 1918 og 1926. Messiaskirken er designet af arkitekten Carl Schiøtz, som ville, at kirken skulle bære stilistiske træk fra både nybarokken og gotikken. Kirken har på den måde fået et internationalt udtryk, der både trækker på danske byggestile og engelske byggestile. Messiaskirken ligger ud til Eivindsvej, tæt ved HIK’s sportsanlæg og Maglegårdshallen. Der er cirka 1,2km til Charlottenlund Station til fods. Kommer man i bil via Eivindsvej, kan man parkere både ved kirken og ved de omkringliggende sportsanlæg.

Borgerlige Begravelser i Charlottenlund

Såfremt der ikke ønskes en kirkelig begravelse eller bisættelse kan I få arrangeret en borgerlig begravelse. En borgerlig begravelse/bisættelse vil ske fra et af kapellerne i Nordkøbenhavn.

Begravelsesplads i Charlottenlund

Ordrup Kirkegård: Den eneste kirkegård med adresse i Charlottenlund er Ordrup Kirkegård. Kirkegården ligger 2,7km til fods fra Messiaskirken, og cirka 3,6km væk i bil. Kirkegården er sidste hvilested for en del berømte skuespillere og kunstnere, hvorfor selve stedet fungerer som et kulturbevarende parkanlæg. Der findes både traditionelle gravsteder for kister og urner, samt fællesgravsteder for både kister og urner. Ankommer man via offentlig transport, er det lettest at tage toget til Ordrup Station, og gå de 550meter fra stationen til Ordrup Kirkegård. I bil kan man tage Bernstorffsvej og Ordrupvej, hvilket tager omkring 8 minutter.