Din nærmeste rådgiver

Bedemand Christianshavn

Lavendla begravelsesforretning

Et dødsfald er en stor livsændring for de efterladte og i den første tid, er fokus rettet mod at få planlagt den afsked, man ønsker. Derfor er det vigtigt med kompetent rådgivning, sparring og praktisk hjælp til begravelsen.

Når du vælger os som bedemand, er det en opgave vi går til med den allerstørste respekt og lydhørhed. Vi lytter, spørger og kommer med forslag, og vi sætter en ære i at planlægge dine ønsker ned til mindste detalje. Vi står til rådighed gennem hele processen og hjælper dig med at få skabt præcis den afskedsceremoni, du ønsker.

Vi forstår vigtigheden af, at det sidste farvel skal være unikt og afspejle den person, afdøde var. Du får tildelt en begravelsesrådgiver i Christianshavn, som sætter sig grundigt ind i, hvem afdøde var, og i hvad jeres familie kunne have af ønsker til en begravelse.

En af vores fornemmeste opgaver som bedemand er til jeres tanker og minder om afdøde, så vi bedst kan imødekomme jeres ønsker til begravelsesceremonien. Derfor bliver I altid mødt af ansatte, som er lydhøre, empatiske og professionnelle. Vi tilbyder professionel hjælp baseret på vores mange års erfaring og på vores ønske om at afskedsceremonien skal være et godt minde. Velkommen til Lavendla bedemand Christianshavn.

Vi hjælper dig med at arrangere begravelser i Christianshavn

Om Lavendla Begravelsesforretning Christianshavn

Lavendla begravelsesforretning i Christianshavn tager ansvar for alle detaljerne ved begravelsen. Vor bedemand fungerer som din kontakt igennem hele processen. Vi ved, hvor turbulent og krævende det kan være at miste en pårørende. Derfor gør vi alt, hvad vi kan, for at tilpasse os netop dine frie tidspunkter, så hverdagen kan gå op. På den måde kan vi gøre det svære lidt lettere.

Vores rådgivere findes i hele landet, og gør deres bedste for at tilbyde tider, der passer ind i din hverdag. Mange foretrækker at mødes eller at snakke om aftenen, når børnene er lagt i seng, eller i weekenden, hvor hverdagen er sat på pause. Ønsker du, at vi mødes fysisk, vil det foregå tæt på dig, da vores kunder altid er centrum for vores virke.

 

Ofte stillede spørgsmål

Hvad kan Lavendla hjælpe med?

Lavendlas engagerade begravelsesrådgivere støtter de pårørende og sørger for at de får skabt den afsked, de ønsker.

Begravelsesrådgiveren yder råd og vejledning gennem hele processen – fra første samtale og til ceremonien er afholdt.

Hvordan kan jeg få rådgivning fra Lavendla?

Lavendlas rådgivere tilpasser sig dine behov for rådgivning. F.eks kan mødet afholdes i dit eget hjem, online eller på et af Lavendlas kontorer.

Du har mulighed for selv at vælge den af Lavendlas begravelsesrådgivere, du ønsker. Se dine lokale rådgivere her.

Hvad skal jeg medbringe til samtalen med begravelsesrådgiveren?

Afdødes cpr.nr. er vigtigt at medbringe, da begravelsesrådgiveren skal anmelde dødsfaldet og anmode om kremering og jordfæstelse. Hvis afdøde har udfyldt “Min sidste vilje”, er det en god ide også at tage dette dokument med.

Hvor længe må der gå, før begravelsen skal finde sted?

Som udgangspunkt skal afskedsceremonien være afholdt 1-2 uger efter dødsfaldet. Det er muligt at søge om at forlænge denne frist.

Hvad er forskellen på en bisættelse og en begravelse?

Ved en bisættelsen, kremeres kisten. Ved begravelse jordfæstes kisten.

Hvad koster en begravelse / bisættelse i Christianshavn?

En begravelse/bisættelse i Christianshavn kan variere meget i pris. Prisen afhænger af valg af kiste, blomster mv. ligesom det har betydning, hvornår og hvor mange gange rustvognen skal køre kisten.

Kan jeg få et økonomisk hjælp til udgifter ifm bisættelse / begravelse?

Regler for begravelseshjælp: Er afdøde født før 1957 udbetales et minimumsbeløb på 1050 kr. Er afdøde født efter 1957 kan der søges om formuebestemt begravelseshjælp. Forsikringer og fagforeninger yder også begravelseshjælp, hvis afdøde har aftale om dette.

Hvad er fordelene ved Lavendlas mindesider?

Med en mindeside har de pårørende mulighed for at dele information om afskedsceremonien. Via mindesiden kan der ligeledes købes blomster, vises dødsannonce mv.

Mindesidens vigtigste funktion er dog at være et sted, hvor de efterlevende kan dele minder og fortællinger om afdøde. På mindesiden kan der både skrives tekst og up-loades billeder.

Forskellige typer begravelser

Begravelser varierer fra både religion og lokale traditioner. Lavendla har omfattende erfaring med alle typer begravelser, og vi arrangerer den type begravelse, du ønsker.