78 70 63 63 Døgnåbent

DIN NÆRMESTE RÅDGIVER

Lavendla Bedemand Dragør

Ring hele døgnet

Velkommen til Lavendla Begravelse Dragør

Har du brug for hjælp, så ring til os på 78 70 63 63 eller tag selv kontakt til en af vores dygtige, lokale begravelsesrådgivere (bedemand).

Velkommen til Lavendla Bedemand Dragør

Når en vi elsker dør, kan vi have brug for, at der er nogen, som tager os i hånden og hjælper med at planlægge en mindeværdig begravelse. Det gør vi. Lavendla Bedemand Dragør er en rutineret bedemandsservice, som har erfaring med både store og små, traditionelle og personliggjorte begravelser. Vi har prøvet det meste, og derfor er vi det oplagte valg ved begravelse i Dragør.

En af vores fornemmeste opgaver som bedemand er at lytte. Lytte til jeres tanker og sorg, jeres minder om afdøde og jeres ønsker til en begravelse. Derfor bliver I altid mødt af ansatte, som er lydhøre, empatiske og professionelle. 

Bedemand møde Dragør

Om Lavendla Begravelse Dragør

På kortet kan du til inspiration se alle kirker og kapeller i dit område.

Det er vores vision at realisere det farvel, du ønsker. Mange års erfaring har lært os, at lydhørhed overfor jer pårørende, er det afgørende for at skabe de mest personlige afskedsceremonier. Derfor har vi bygget hele vores forretning op omkring jer som pårørende.

Vi er drevet af målet om at gøre det svære lettere, og vores værdier afspejler, hvem vi er, hvad vi gør, og også hvordan vi gør det undervejs.

Vores mål er at give dig præcis den støtte, du har brug for, når du planlægger en afsked.

Ofte stillede spørgsmål

Hvad kan Lavendla hjælpe med?

Lavendlas engagerade begravelsesrådgivere støtter de pårørende og sørger for at de får skabt den afsked, de ønsker. Begravelsesrådgiveren yder råd og vejledning gennem hele processen – fra første samtale og til ceremonien er afholdt. Ring til os på 78 70 63 63 så fortæller vi dig mere.

Hvad koster en begravelse / bisættelse i Dragør?

En begravelse/bisættelse i Dragør kan variere meget i pris. Prisen afhænger af valg af kiste, blomster mv. ligesom det har betydning, hvornår og hvor mange gange rustvognen skal køre kisten. Ring til os på 78 70 63 63 så fortæller vi dig mere.

  • Begravelse fra 13.510,-
  • Bisættelse fra 11.510,-
  • Askespredning fra 9.720,-
  • Bisættelse uden ceremoni fra 8,925,-

Hvordan kan jeg få rådgivning fra Lavendla?

Lavendlas rådgivere tilpasser sig dine behov for rådgivning. F.eks kan mødet afholdes i dit eget hjem, online eller på et af Lavendlas kontorer. Du har mulighed for selv at vælge den af Lavendlas begravelsesrådgivere, du ønsker. Ring til os på 78 70 63 63 så fortæller vi dig mere.

Hvad skal jeg medbringe til samtalen med begravelsesrådgiveren?

Afdødes cpr.nr. er vigtigt at medbringe, da begravelsesrådgiveren skal anmelde dødsfaldet og anmode om kremering og jordfæstelse. Hvis afdøde har udfyldt “Min sidste vilje”, er det en god ide også at tage dette dokument med.

Hvor længe må der gå, før begravelsen skal finde sted?

Som udgangspunkt skal afskedsceremonien være afholdt 1-2 uger efter dødsfaldet. Det er muligt at søge om at forlænge denne frist. Ring til os på 78 70 63 63 så fortæller vi dig mere.

Hvad er forskellen på en bisættelse og en begravelse?

Ved en bisættelsen, kremeres kisten. Ved begravelse jordfæstes kisten. Ring til os på 78 70 63 63 så fortæller vi dig mere.

Kan jeg få et økonomisk hjælp til udgifter ifm bisættelse / begravelse?

Regler for begravelseshjælp: Er afdøde født før 1957 udbetales et minimumsbeløb på 1050 kr. Er afdøde født efter 1957 kan der søges om formuebestemt begravelseshjælp. Forsikringer og fagforeninger yder også begravelseshjælp, hvis afdøde har aftale om dette. Ring til os på 78 70 63 63 så fortæller vi dig mere.

Hvad er fordelene ved Lavendlas mindesider?

Med en mindeside har de pårørende mulighed for at dele information om afskedsceremonien. Via mindesiden kan der ligeledes købes blomster, vises dødsannonce mv.

Mindesidens vigtigste funktion er dog at være et sted, hvor de efterlevende kan dele minder og fortællinger om afdøde. På mindesiden kan der både skrives tekst og up-loades billeder. Ring til os på 78 70 63 63 så fortæller vi dig mere.

Forskellige typer begravelser

Kistebegravelse, bisættelse eller askespredning, borgerlig begravelse eller skovbegravelse. Der findes mange måder at blive begravet på i dag. Lavendla har erfaring med alle typer begravelser, og vi hjælper dig med at planlægge lige den type begravelse, du ønsker.

Begravelse i Dragør

Lavendla Bedemand hjælper familier med at arrangere kirkelige og borgerlige begravelser overalt i Dragør.

Kirkelig begravelse i Dragør

Der findes i dag to  kirker i Dragør, som borgere kan blive begravet eller bisat fra. Lavendla Bedemand Dragør hjælper jer med at kontakte den præst og kirke i Dragør, hvor I ønsker at afholde begravelsen. To af de mest brugte kirker i Dragør er Dragør Kirke og St. Magleby Kirke.

Dragør Kirke

Dragør Kirke blev opført i 1885 og er opført i nygotisk stil. Kirken er bygget i røde sten, og både skibets tag og kirketårnets spire er sølvgråt. Kirkerummet har hvide vægge og mahognifarvet loft og bænkerækker med plads til 350 siddende gæster. Loftet er prydet af gigantiske lysekroner, og det lyse kirkegulv har en lang røde løber op til alteret. Kirken ligger to minutters gang fra Dragør stationsplads, hvor der kører flere busser til og fra. Der er få parkeringspladser ved kirken. Hvis I ønsker at holde en kirkelig begravelse for afdøde, kan Lavendla Bedemand Dragør være behjælpelig med at kontakte kirken og aftale et tidspunkt for begravelsen.

St. Magleby Kirke

St. Magleby Kirke er en af Dragørs to kirker og blev opført mellem 1193 og 1370. Kirken ligger i området ved den gamle landsby St. Magleby, og kirken fik sit nuværende udseende ved en større ombygning i 1731. Den nuværende kirke er en kvadratisk hvidmalet bygning med sort tag og et mindre kirketårn med spir. Kirkerummet har ikke gennemgået større ændringer siden 1855. Vægge og lofter er hvide med store ovalt buede vinduer, og de traditionelle bænkerækker i træ har plads til ca. 600 siddende gæster. Kirken ligger relativt langt fra metro og S-tog, men der kører busser med ca. to minutters gang til og fra kirken.

Borgerlig begravelse i Dragør

Lavendla Bedemand Dragør hjælper pårørende med at arrangere borgerlige begravelser. Vi kan for eksempel hjælpe med at arrangere katolske ceremonier, muslimsk begravelse, ikke-religiøs begravelse og jødisk begravelse i Dragør.

Borgerlig begravelse fra kapel nær Dragør

Et af Dragørs nærmeste kapeller er Sundby Kirkegårds kapelsal. Her kan der være 150 personer, heraf 64 siddende. De pårørende kan sidde på begge sider af kisten, så de kan føle sig tæt på afdøde til det sidste. Borgerlige begravelser og andre begravelsesceremonier kan afholdes i kapellet tirsdag til lørdag kl. 11:00 – 11:30, 13:00 – 13:30 og 15:00 – 15:30. Der er parkering foran kapellet, og der er andre gode forhold og adgang for gangbesværede og folk i kørestol. Familien kan tage deres egen musik med, som kan afspilles på kapellets musikanlæg til CD, telefon og tablet. Der er desuden teleslynge, som kan anvendes. Der kan bestilles organist og sanger gennem kapellet, hvis man ønsker at gøre brug af det elektroniske orgel. Lavendla Bedemand Dragør hjælper gerne med at kontakte kirken og arrangere de praktiske ting vedrørende brug af kapellet.

Muslimsk begravelse i Dragør

Muslimer skal ifølge almen islamisk skik begraves hurtigst muligt og i kiste. Lavendla Bedemand Dragør har lang erfaring med at arrangere muslimsk begravelse, som er i overensstemmelse med islamisk tradition. Vi kan hjælpe familien med rådgivning og sparring, hvis I er usikre på kutymen, og er der noget, vi ikke ved, har vi netværket til at undersøge det, og give jer et korrekt svar. Muslimer kan begraves på en af de mange særligt indrettede muslimske gravpladser på københavnske og storkøbenhavnske kirkegårde eller på Den muslimske gravplads i Brøndby. Vi kan hjælpe jer med at vælge en gravplads, bestille rustvogn til den lokale moske og arrangere de praktiske foranstaltninger for selve begravelsen.

Begravelsesplads i Dragør

Begravelse i Dragør fra Dragør Kirkegård 

På Dragør Kirkegård kan afdøde begraves på alle de almene former for gravpladser. Der er traditionelle kistegravpladser med plads til en eller to kister, traditionelle individuelle urnegravsteder, plænegravsteder til kister og urner og fælles urnegravsteder. Lavendla Bedemand Dragør kan bistå pårørende med at vælge gravpladstype og forestå de praktiske opgaver i denne forbindelse.