78 70 63 63 Døgnåbent

DIN NÆRMESTE RÅDGIVER

Lavendla Bedemand Dyssegård

Ring hele døgnet

Velkommen til Lavendla Begravelse Dyssegård

Har du brug for hjælp, så ring til os på 78 70 63 63 eller tag selv kontakt til en af vores dygtige, lokale begravelsesrådgivere (bedemand).

Lavendla Begravelsesforretning Dyssegård

Dødsfald er svære. Ikke nok med, at man mister en person, som man har kendt, så er der også en række praktiske opgaver, som de færreste har erfaring med at udføre. Det kan være alt fra valg af kiste- eller urnemateriale, til valg af lokation for ceremonien. Derudover er der alle de juridiske aspekter, og den kontakt til myndighederne, som man skal tage for at få meldt den afdøde bortgået i de offentlige registre. Det kan være en stor mundfuld for de fleste, og derfor vælger mange at hyre en bedemand, til at hjælpe.

Hos Lavendla bedemand Dyssegård tilbyder vi hjælp til både praktiske, juridiske og personlige spørgsmål og gøremål. Vores begravelsesrådgivere har stor erfaring indenfor bedemandsfaget. De er særligt udvalgte på baggrund af deres medmenneskelighed og lydhørhed, så vi sikrer, at vores kunder føler, at deres ønsker og behov bliver hørt. Derudover uddanner vi vores begravelsesrådgivere indenfor den gældende jura på området, så de også kan assistere, når boet skal gøres op.

Vi ved, at tiden omkring en begravelse kan være svær. De mange beslutninger skal ofte foretages i hast, samtidig med at livet omkring går sin vanlige gang. Det kan være svært at finde tid til det hele. Derfor tilbyder vi fleksible mødeformer og mødetidspunkter. Hos os kan I booke almindelige fysiske møder, online videomøder og telefonmøder. Det kan I gøre både indenfor og udenfor normale kontoråbningstider. På den måde håber vi, at vi kan gøre det svære lidt lettere.

 

bedemand møde Dyssegård

Om Lavendla Begravelse Dyssegård

På kortet kan du til inspiration se alle kirker og kapeller i dit område.

Det er vores vision at realisere det farvel, du ønsker. Mange års erfaring har lært os, at lydhørhed overfor jer pårørende, er det afgørende for at skabe de mest personlige afskedsceremonier. Derfor har vi bygget hele vores forretning op omkring jer som pårørende.

Vi er drevet af målet om at gøre det svære lettere, og vores værdier afspejler, hvem vi er, hvad vi gør, og også hvordan vi gør det undervejs.

Vores mål er at give dig præcis den støtte, du har brug for, når du planlægger en afsked.

Ofte stillede spørgsmål

Hvad kan Lavendla hjælpe med?

Lavendlas engagerade begravelsesrådgivere støtter de pårørende og sørger for at de får skabt den afsked, de ønsker. Begravelsesrådgiveren yder råd og vejledning gennem hele processen – fra første samtale og til ceremonien er afholdt. Ring til os på 78 70 63 63 så fortæller vi dig mere.

Hvad koster en begravelse / bisættelse i Dyssegård?

En begravelse/bisættelse i Dyssegård kan variere meget i pris. Prisen afhænger af valg af kiste, blomster mv. ligesom det har betydning, hvornår og hvor mange gange rustvognen skal køre kisten. Ring til os på 78 70 63 63 så fortæller vi dig mere.

  • Begravelse fra 13.510,-
  • Bisættelse fra 11.510,-
  • Askespredning fra 9.720,-
  • Bisættelse uden ceremoni fra 8,925,-

Hvordan kan jeg få rådgivning fra Lavendla?

Lavendlas rådgivere tilpasser sig dine behov for rådgivning. F.eks kan mødet afholdes i dit eget hjem, online eller på et af Lavendlas kontorer. Du har mulighed for selv at vælge den af Lavendlas begravelsesrådgivere, du ønsker. Ring til os på 78 70 63 63 så fortæller vi dig mere.

Hvad skal jeg medbringe til samtalen med begravelsesrådgiveren?

Afdødes cpr.nr. er vigtigt at medbringe, da begravelsesrådgiveren skal anmelde dødsfaldet og anmode om kremering og jordfæstelse. Hvis afdøde har udfyldt “Min sidste vilje”, er det en god ide også at tage dette dokument med.

Hvor længe må der gå, før begravelsen skal finde sted?

Som udgangspunkt skal afskedsceremonien være afholdt 1-2 uger efter dødsfaldet. Det er muligt at søge om at forlænge denne frist. Ring til os på 78 70 63 63 så fortæller vi dig mere.

Hvad er forskellen på en bisættelse og en begravelse?

Ved en bisættelsen, kremeres kisten. Ved begravelse jordfæstes kisten. Ring til os på 78 70 63 63 så fortæller vi dig mere.

Kan jeg få et økonomisk hjælp til udgifter ifm bisættelse / begravelse?

Regler for begravelseshjælp: Er afdøde født før 1957 udbetales et minimumsbeløb på 1050 kr. Er afdøde født efter 1957 kan der søges om formuebestemt begravelseshjælp. Forsikringer og fagforeninger yder også begravelseshjælp, hvis afdøde har aftale om dette. Ring til os på 78 70 63 63 så fortæller vi dig mere.

Hvad er fordelene ved Lavendlas mindesider?

Med en mindeside har de pårørende mulighed for at dele information om afskedsceremonien. Via mindesiden kan der ligeledes købes blomster, vises dødsannonce mv.

Mindesidens vigtigste funktion er dog at være et sted, hvor de efterlevende kan dele minder og fortællinger om afdøde. På mindesiden kan der både skrives tekst og up-loades billeder. Ring til os på 78 70 63 63 så fortæller vi dig mere.

Forskellige typer begravelser

Kistebegravelse eller bisættelse i urne – askespredning, borgerlig begravelse eller skovbegravelse. Der findes mange måder at blive begravet på i dag. Lavendla har erfaring med alle typer begravelser, og vi hjælper dig med at planlægge lige den type begravelse, du ønsker.

Begravelse Dyssegård

Lavendla Bedemand Dyssegård hjælper jer med at arrangere den type begravelse I ønsker – hvad enten det er en kirkelig eller borgerlig begravelse.

 

Kirkelige Begravelser i Dyssegård

Dyssegårdskirken: Kirken er forholdsvis ung. Den blev bygget mellem 1957 og 1961 på et højdedrag, hvor den tidligere Dyssegård lå. Selvom Dyssegårdskirken er bygget i funkisstil, er det tydeligt at se, at der har været inspiration fra 1200-tallets romanske og arkitektoniske stiltræk, sammen med højmiddelalderens gotiske tårne. Kirken ligger på Dyssegårdsvej overfor Dyssegårdsskolen. Der er gode parkeringsfaciliteter ved kirken, hvis man kommer i bil. Kommer man via offentlig transport, kan man tage toget til Dyssegård Station og gå de små 290meter til kirken via Dyssegårdsvej.

Borgerlige Begravelser i Dyssegård

Såfremt der ikke ønskes en kirkelig begravelse eller bisættelse kan I få arrangeret en borgerlig begravelse. En borgerlig begravelse/bisættelse vil ske fra et af kapellerne i Gentofte Kommune.

Begravelsesplads i Dyssegård

Dyssegårdskirken har ikke sin egen kirkegård, og sognebørnene må derfor benytte andre kirkegårde i Gentofte Kommune.