DIN NÆRMESTE RÅDGIVER

Lavendla Bedemand Egedal

Ring hele døgnet

Tinghøjvej 5, Ølstykke (kun aftalte tidspunkter, ingen uanmeldte besøg)
Døgnåbent 78 70 63 63

Lavendla Begravelsesforretning Egedal

Hos Lavendla Bedemand Egedal tilbyder vi fleksible mødeformer og mødetidspunkter. Vi ved, at omstændighederne omkring en begravelse kan være stressende, og derfor er det vigtigt for os, at vores kunder føler, at deres ønsker og behov bliver hørte. Hos os, kan I booke almindelige fysiske møder, online videomøder eller telefonmøder – både indenfor og udenfor normale kontoråbningstider.

Vores begravelsesrådgivere har megen erfaring indenfor bedemandsfaget og kan hjælpe med både praktiske, juridiske og personlige spørgsmål og gøremål. Derudover er vores begravelsesrådgivere særligt uddannet indenfor den gældende jura på området, og kan dermed assistere, når boet skal gøres op, eller når lokale myndigheder skal kontaktes. På den måde håber vi, at vi kan gøre det svære lidt lettere.

Bedemand møde Egedal

Vi hjælper dig med at arrangere begravelser i Egedal

Om Lavendla Begravelsesforretning Egedal

Det er vores vision at realisere det farvel, du ønsker. Mange års erfaring har lært os, lydhørhed overfor jer pårørende, er det afgørende i at skabe de mest personlige afskedsceremonier. Derfor har vi bygget hele vores forretning op omkring jer som pårørende.

Vi er drevet af målet om at gøre det svære lettere, og vores værdier afspejler, hvem vi er, hvad vi gør, og også hvordan vi gør det undervejs.

Vores mål er at give dig præcis den støtte, du har brug for, når du planlægger en afsked.

Lydhørhed og mod, kvalitet og kreativitet. Det er Lavendla!

Ofte stillede spørgsmål

Hvad kan Lavendla hjælpe med?

Lavendlas engagerade begravelsesrådgivere støtter de pårørende og sørger for at de får skabt den afsked, de ønsker.

Begravelsesrådgiveren yder råd og vejledning gennem hele processen – fra første samtale og til ceremonien er afholdt.

Hvordan kan jeg få rådgivning fra Lavendla?

Lavendlas rådgivere tilpasser sig dine behov for rådgivning. F.eks kan mødet afholdes i dit eget hjem, online eller på et af Lavendlas kontorer.

Du har mulighed for selv at vælge den af Lavendlas begravelsesrådgivere, du ønsker. Se dine lokale rådgivere her.

Hvad skal jeg medbringe til samtalen med begravelsesrådgiveren?

Afdødes cpr.nr. er vigtigt at medbringe, da begravelsesrådgiveren skal anmelde dødsfaldet og anmode om kremering og jordfæstelse. Hvis afdøde har udfyldt “Min sidste vilje”, er det en god ide også at tage dette dokument med.

Hvor længe må der gå, før begravelsen skal finde sted?

Som udgangspunkt skal afskedsceremonien være afholdt 1-2 uger efter dødsfaldet. Det er muligt at søge om at forlænge denne frist.

Hvad er forskellen på en bisættelse og en begravelse?

Ved en bisættelsen, kremeres kisten. Ved begravelse jordfæstes kisten.

Hvad koster en begravelse / bisættelse i Egedal?

En begravelse/bisættelse i Egedal kan variere meget i pris. Prisen afhænger af valg af kiste, blomster mv. ligesom det har betydning, hvornår og hvor mange gange rustvognen skal køre kisten.

Kan jeg få et økonomisk hjælp til udgifter ifm bisættelse / begravelse?

Regler for begravelseshjælp: Er afdøde født før 1957 udbetales et minimumsbeløb på 1050 kr. Er afdøde født efter 1957 kan der søges om formuebestemt begravelseshjælp. Forsikringer og fagforeninger yder også begravelseshjælp, hvis afdøde har aftale om dette.

Hvad er fordelene ved Lavendlas mindesider?

Med en mindeside har de pårørende mulighed for at dele information om afskedsceremonien. Via mindesiden kan der ligeledes købes blomster, vises dødsannonce mv.

Mindesidens vigtigste funktion er dog at være et sted, hvor de efterlevende kan dele minder og fortællinger om afdøde. På mindesiden kan der både skrives tekst og up-loades billeder.

Forskellige typer begravelser

Begravelser varierer fra både religion og lokale traditioner. Lavendla har omfattende erfaring med alle typer begravelser, og vi arrangerer den type begravelse, du ønsker.

Begravelse Egedal

Lavendla Bedemand i Egedal hjælper jer med at arrangere den type begravelse I ønsker – hvad enten det er en kirkelig eller borgerlig begravelse.

Læs mere Læs mindre

Kirkelige Begravelser i Egedal

Kirkelige begravelser er ofte meget traditionsrige, og det som langt de fleste medlemmer af folkekirken vælger.

Egedal Kirke: Kirken er opført i 1990, og er således en relativt moderne kirke i det danske landskab. Den er tegnet af arkitektfirmaet Fogh & Følner. Egedal Kirke var fra starten tænkt som en flerrums- og arbejdskirke. Derfor finder man to fløje, som er tilsluttet hinanden via en forhals bygning, der fungerer som fælleslokale for besøgende og ansatte. Selve kirkerummet er designet som et klassisk processionsrum, der er hvidkalket efter dansk tradition. Generelt er Egedal Kirke et meget dansk bygningsværk, på trods af sit moderne udseende. Alle materiale er således bygget efter danske håndværkstraditioner, hvilket rodfæster den moderne kirke i den danske historie. Egedal Kirke ligger 1,1km fra Kokkedal Station. Kommer man i bil, kan man køre via Holmegårdsvej. Der er gode parkeringsmuligheder ved kirken.

Læs mere Læs mindre

Borgerlige Begravelser i Egedal

Såfremt der ikke ønskes en kirkelig begravelse eller bisættelse kan I få arrangeret en borgerlig begravelse. En borgerlig begravelse/bisættelse vil ske fra kapellet ved Hørsholm Kirkegård.

Læs mere Læs mindre

Begravelsesplads i Egedal

I Danmark er det tilladt for alle, uanset deres religiøse overbevisning, at blive begravet på en dansk kirkegård. Det samme er tilfældet i Egedal.

Hørsholm Kirkegård: Da Egedal og Kokkedal ikke har deres egne kirkegårde, benytter sognebørnene Hørsholm Kirkegård i stedet. Kirkegården er anlagt i 1807, efter at man ikke længere måtte begrave mennesker inde i kirkerne. Kirkegården har både et kapel og gravsteder. Der findes almindelige traditionelle gravsteder for kister og urner, fællesgravsteder og fællesplænegravsteder for urner. Hørsholm Kirkegård ligger 4,5km fra Egedal Kirke, men med gode offentlige transportforbindelser mellem de to. Derudover er det let at finde dertil i bil, og der er gode parkeringsfaciliteter ved kirkegården.

Læs mere Læs mindre