35 15 61 00 Døgnåbent

Ring hele døgnet

 • 35 15 61 00
 • Gl. Kongevej 60, Frederiksberg (kun ved bestilt tid, ingen drop in)

Velkommen til Lavendla Begravelse Frederiksberg

Har du brug for hjælp, så ring til os på 35 15 61 00 eller tag selv kontakt til en af vores dygtige, lokale begravelsesrådgivere (bedemand).

Lavendla Bedemand Frederiksberg

Lavendla Bedemand er jeres lokale bedemand på Frederiksberg. Vi har et stort lokalkendskab til området og mange års erfaring med at arrangere begravelse og bisættelse. Der kan du trygt overlade det til os at hjælpe jer med kirkelige og borgerlige begravelser overalt på Frederiksberg.

Vi behandler dine behov med medfølelse og hjælper nænsomt og respektfuldt familien gennem alle trin i begravelsesprocessen. Vi ser det som vores kald at give dig den bedste rådgivning, så du kan planlægge en smuk begravelse for afdøde. Vi lytter til jeres ideer og behov og gør vores bedste for at levere personlige og meningsfulde resultater. 

Bedemand møde Frederiksberg

Om Lavendla Begravelsesforretning Frederiksberg

På kortet kan du til inspiration se alle kirker og kapeller i dit område.

Det er vores vision at realisere det farvel, du ønsker. Mange års erfaring har lært os, at lydhørhed overfor jer pårørende, er det afgørende for at skabe de mest personlige afskedsceremonier. Derfor har vi bygget hele vores forretning op omkring jer som pårørende.

Vi er drevet af målet om at gøre det svære lettere, og vores værdier afspejler, hvem vi er, hvad vi gør, og også hvordan vi gør det undervejs.

Vores mål er at give dig præcis den støtte, du har brug for, når du planlægger en afsked.

Spørgsmål og svar

Hvordan kan Lavendla Bedemand på Frederiksberg hjælpe mig?

At miste en nærtstående kan være svært og udfordrende, og der er mange praktiske opgaver, som skal håndteres. Hos Lavendla Bedemand Odense bestræber vi os på at gøre det svære lettere for dig, som har mistet.

Få støtte, råd og praktisk hjælp af Lavendla Bedemand gennem hele processen, lige fra første samtale og til begravelsen eller bisættelsen er afholdt.

 • Begravelse og bisættelse: Vi planlægger og arrangerer begravelser og bisættelser, så det passer til din personlig præference og tro.
 • Rådgivning: Vores erfarne begravelsesrådgivere yder empatisk og professionel rådgivning om alle aspekter af begravelsen, herunder valg af kiste, urne og gravsted.
 • Administration af formaliteter: Vi tager hånd om alle de nødvendige dokumenter og formelle tilladelser, så du ikke skal fokusere på det.
 • Personlig ceremoni: Vi hjælper dig med at skabe en betydningsfuld og personlig ceremoni, der afspejler afdøde og jeres familie.
 • Min sidste vilje: Vi kommer til dig og sammen udfylder vi dine ønsker for din egen begravelse. På den måde hjælper du dine efterladte.
 • Samtale med pårørende og døende: Støtte og omsorg, hvis I som familie har brug for en samtale, som måske føles svær.

 

Konkret hjælper vi dig med blandt andet:

Hvordan kan jeg få rådgivning fra Lavendla?

Lavendlas rådgivere tilpasser sig dine behov for rådgivning. F.eks kan mødet afholdes i dit eget hjem, online eller på et af Lavendlas kontorer. Du har mulighed for selv at vælge den af Lavendlas begravelsesrådgivere, du ønsker.

Hvad koster en begravelse eller bisættelse på Frederiksberg?

Prisen for en begravelse eller bisættelse kan variere afhængig af hvad I vælger, og hvilke ønsker og behov I har, herunder valg af kiste, blomster, transport af kisten og meget mere.

Prisen på en bisættelse ligger fra 11.940 kr, med begravelseshjælp.

Prisen på en begravelse ligger fra ca. 14.135 kr, med begravelseshjælp.

Du er altid velkommen til at ringe til os på 35 15 61 00 for mere detaljerede oplysninger.

 

Hvad skal jeg medbringe til samtalen med begravelsesrådgiveren?

Ved det første møde med begravelsesrådgiveren er det vigtigt at medbringe afdødes CPR-nummer. Dette er nødvendigt for, at vi kan anmelde dødsfaldet på borger.dk og anmode om kremering eller jordfæstelse. Hvis afdøde har udfyldt et dokument med titlen “Min sidste vilje”, vil det også være nyttigt at tage dette med.

Medbring:

 • Afdødes CPR.nr.
 • Evt. Min sidste vilje

Hvor længe må der gå, før begravelsen skal finde sted?

Som udgangspunkt skal begravelsen/bisættelsen være afholdt 1-2 uger efter dødsfaldet. Hvis dette ikke er en mulighed, kan der ansøges om forlængelse. Det hjælper vi dig med hos Lavendla Bedemand på Frederiksberg.

Ring til os på 35 15 61 00 hvis du har spørgsmål eller ønsker flere informationer.

Hvad er forskellen på bisættelse og begravelse?

Den primære forskel mellem en bisættelse og en begravelse er, hvad der sker med kroppen. Ved en bisættelse bliver kroppen kremeret, dvs. brændt og dernæst bisat i en urne. Ved en begravelse ligger kroppen i en kiste, som bliver nedsunket i en grav. Hvis du har spørgsmål, er du velkommen til at ringe til os på 35 15 61 00.

Eller læs mere her: Begravelse eller bisættelse – hvad er forskellen?

Kan jeg få økonomisk hjælp til udgifter?

Hvis afdøde havde ret til dansk sygesikring, er det muligt for de pårørende at søge om begravelseshjælp til at få dækket udgifter i forbindelse med begravelse eller bisættelse.

Om man gør sig gældende til begravelseshjælp, afhænger af boets formue. Undtagen hvis afdøde er født før 1. april 1957 eller er et barn under 18 år.

 • Altid: Afdøde personer, der er født før 1. april 1957, kan altid få mindst 1.050 kr. i begravelseshjælp
 • Altid: Er afdøde et barn under 18 år er hjælpen på 10.100 kr.
 • Ellers: Begravelseshjælp er ikke muligt, hvis boets formue er over 52.600 kr.

 

Læs mere om begravelseshjælp her

Eller ring til os på 35 15 61 00

Hvad er en mindeside?

På en mindeside kan I dele minder, hilsner og fortællinger om afdøde med hinanden. Der kan både skrives tekst og uploades billeder. Der kan også deles informationer som døds- og takkeannoncer, dato for begravelse mm.

Flere og flere i Danmark benytter sig af muligheden for en mindeside til at hylde afdøde og det levede liv.

Se mindesiderne hos Lavendla her 

 

 

Kan I hjælpe med en borgerlig begravelse?

Der er rig mulighed for at vælge en ikke-kirkelig begravelse eller bisættelse, hvis dette er et ønske.

Mange i dag vælger f.eks. askespredning eller skovbegravelse eller ceremoni i et kapel.

Det bliver mere og mere sædvanligt i Danmark, at pårørende vælger en anderledes og personlig afskedsceremoni for deres afdøde. Vi i Lavendla har stor erfaring med borgerlige afskedsceremonier. Vi hjælper jer gerne med sparring, gode råd og ideer til, hvordan det kan foregå.

Typiske steder for en borgerlig begravelse eller bisættelse kan være:

 • Kapel
 • Forsamlingshus
 • Skov
 • Strand
 • Hav
 • Privat hjemme
 • Restaurant

 

Læs mere på Borgerlig begravelse

 

Er begravelse med anden trosretning muligt gennem jer?

Ja, hos Lavendla kan du sagtens få hjælp og støtte til begravelse med en anden religion eller trosretning.

Læs mere her om:

Kan jeg få en billig begravelse?

Der vil altid være en del udgifter forbundet med en begravelse eller bisættelse, men du har mulighed for en række til- og fravalg, som gør det billigere for dig.

Askespredning er billigt

Den billigste form for begravelse er askespredning. Dvs. afdøde bliver kremeret, og asken spredes over åbent hav.
Der vil være udgifter til kiste, transport og kremering. Men I kan spare udgifter til gravsted og evt. urne.

Se mere her om askespredning

Læs mere her om Billig begravelse

Kan I hjælpe med en bæredygtig begravelse?

Ja, det kan vi.

I Lavendla har vi stor fokus på omtanke for miljøet og naturen. Vi vælger derfor kun danskproducerede produkter og har flere miljørigtige, bæredygtige valg i vores sortiment af kister, urner og gravsten. Vi bruger også kun lokale, bæredygtige blomster og genbrugspapir til sanghæfter.

Kontakt os endelig, hvis du vil drøfte dine muligheder. Sammen kan vi skabe en så miljørigtig, miljøvenlig og bæredygtig begravelse som muligt.

Ring til os på 35 15 61 00

Læs mere her om Bæredygtig Begravelse

 

Forskellige typer begravelser

Kistebegravelse eller bisættelse i urne, askespredning, borgerlig begravelse eller skovbegravelse. Der findes mange måder at blive begravet på i dag. Lavendla har erfaring med alle typer begravelser, og vi hjælper dig med at planlægge lige den begravelse, som du ønsker.

Begravelse på Frederiksberg

Lavendla Bedemand hjælper familier med at arrangere kirkelige og borgerlige begravelser overalt på Frederiksberg.

Kirkelig begravelse på Frederiksberg

Frederiksberg har mere end ni kirker, hvorfra borgere kan blive begravet eller bisat. To af de hyppigst benyttede kirker til begravelse på Frederiksberg er Frederiksberg Kirke og Godthaabskirken.

Frederiksberg Kirke er en ottekantet kirke, som ligger over for Frederiksberg Have på hjørnet af Pile Allé og Frederiksberg Allé. Lavendla Bedemand Frederiksberg kan hjælpe pårørende med at kontakte præsterne, hvis I ønsker at afholde begravelse i Frederiksberg Kirke.

Godthaabskirken er en anden kirke, som ofte benyttes til begravelse på Frederiksberg. Der kan parkeres på en af parkeringspladserne- eller anlæggene i nærheden af kirken eller gæster til begravelsen kan tage metroen til Fasanvej station eller Frederiksberg station, som begge ligger i gåafstand. 

Kirkelig begravelse på Frederiksberg fra andre potentielle kirker

 • Nazaret Kirke
 • Solbjerg Kirke
 • Sankt Lukas Kirke
 • Lindevang Kirke
 • Flintholm Kirke
 • Sankt Thomas
 • Mariendal Kirke
 • Sankt Markus Kirke

 

Borgerlig begravelse på Frederiksberg

Lavendla Bedemand Frederiksberg hjælper pårørende med at arrangere borgerlige begravelser som for eksempel katolske ceremonier, muslimske begravelser, ikke-religiøse begravelser og jødiske begravelser.

Søndermark kapel

Søndermark Kapel ligger på Søndermark Kirkegård på Roskildevej på Frederiksberg og har to sale: Den ene er Søndermarks Kapels Lille Sal, som har plads til 58 siddende gæster. Der er orgel, musikanlæg og teleslynge. I kapellets Store Sal er der 183 siddepladser, og der er venterum med faneplads. Lavendla Bedemand Frederiksberg kan være behjælpelige med booke kapellet gennem Borgerservice og pynte det, så det passer til den ceremoni, I vil holde.

Muslimsk begravelse

Lavendla Bedemand Frederiksberg hjælper muslimske familier med at arrangere begravelse i overensstemmelse med islamisk skik. Muslimer på Frederiksberg kan vælge at blive begravet på en af de dertil indrettede muslimske afdelinger på kirkegårdene i København eller på den særlige muslimske gravplads i Brøndby, som åbnede i 2006.

Begravelse på Frederiksberg kirkegård

Der er tre kirkegårde, som tilbyder forskellige typer af begravelse på Frederiksberg. Frederiksberg Ældre Kirkegård ligger ved Frederiksberg Have med Frederiksberg Allé, Pile Allé, Jacobys Allé og Frydendalsvej rundt om. Den blev anlagt i 1734 i forbindelse med opførelsen af Frederiksberg Kirke og er siden blev udvidet til den størrelse, den har i dag. 

Solbjerg Parkkirkegård blev åbnet i 1865. Den har tidligere gået under navnene Frederiksberg Sogns Assistens Kirkegård, Fasankirkegården og Solbjerg Kirkegård, før den i 1998 fik sit nuværende navn. Søndermark Kirkegård er den nyeste af Frederiksbergs tre kirkegårde og blev anlagt i 1929. Her finder man blandt andet krematoriebygningen, som er tegnet af arkitekterne Edvard Thomsen og Frits Schlegel. 

På Frederiksberg Ældre kirkegård kan man blive begravet på et familiegravsted på et kistegravsted eller et urnegravsted, hvor der er plads til mindst to urner. 

Der er kun en fælles askefællesgrav, Birkelunden, som ligger på Søndermark Kirkegård og deles af alle Frederiksbergs tre kirkegårde. Der må ikke lægges blomster på gravene i Birkelunden, som i stedet skal flyttes til kransepladsen samme sted. 

Solbjerg Parkkirkegård og Søndermark Kirkegård tilbyder desuden fælles græsanlæg med urnegrave og urnegrave med fælles beplantning på Frederiksberg ældre Kirkegård. På Solbjerg Parkkirkegård er der fællesgrave til kister.

Søndermark Kirkegård og Frederiksberg ældre Kirkegård har urnehaller, hvor der kan sættes urner med inskription i brændt ler, sten, bronze eller lignende på pladser af forskellige størrelser.