Din nærmeste rådgiver

Bedemand Frederiksberg

Ring hele døgnet

Døgnåbent 78 70 63 63

Velkommen til Lavendla Bedemand Frederiksberg

Lavendla Bedemand er jeres lokale bedemand på Frederiksberg. Vi har et stort lokalkendskab til området og mange års erfaring med at arrangere begravelse og bisættelse. Der kan du trygt overlade det til os at hjælpe jer med kirkelige og borgerlige begravelser overalt på Frederiksberg. Vi behandler dine behov med medfølelse og hjælper nænsomt og respektfuldt familien gennem alle trin i begravelsesprocessen. Vi ser det som vores kald at give dig den bedste rådgivning, så du kan planlægge en smuk begravelse for afdøde. Vi lytter til jeres ideer og behov og gør vores bedste for at levere personlige og meningsfulde resultater. 

Bedemand møde Frederiksberg

Vi hjælper dig med at arrangere begravelser i Frederiksberg

Om Lavendla Begravelsesforretning Frederiksberg

Lavendla begravelsesforretning i Frederiksberg tager ansvar for alle detaljerne ved begravelsen. Vor bedemand fungerer som din kontakt igennem hele processen. Vi ved, hvor turbulent og krævende det kan være at miste en pårørende. Derfor gør vi alt, hvad vi kan, for at tilpasse os netop dine frie tidspunkter, så hverdagen kan gå op. På den måde kan vi gøre det svære lidt lettere.

Vores rådgivere findes i hele landet, og gør deres bedste for at tilbyde tider, der passer ind i din hverdag. Mange foretrækker at mødes eller at snakke om aftenen, når børnene er lagt i seng, eller i weekenden, hvor hverdagen er sat på pause. Ønsker du, at vi mødes fysisk, vil det foregå tæt på dig, da vores kunder altid er centrum for vores virke.

 

Forskellige typer begravelser

Begravelser varierer fra både religion og lokale traditioner. Lavendla har omfattende erfaring med alle typer begravelser, og vi arrangerer den type begravelse, du ønsker.

Begravelse i Frederiksberg

Lavendla Bedemand hjælper familier med at arrangere kirkelige og borgerlige begravelser overalt i Frederiksberg.

Læs mere Læs mindre

Kirkelig begravelse på Frederiksberg

Frederiksberg har mere end ni kirker, hvorfra borgere kan blive begravet eller bisat. To af de hyppigst benyttede kirker til begravelse på Frederiksberg er

  • Frederiksberg Kirke
  • Godthaabskirken

 

Frederiksberg Kirke

Frederiksberg Kirke er en ottekantet kirke, som ligger over for Frederiksberg Have på hjørnet af Pile Allé og Frederiksberg Allé. Kirken har pyramidetag af skifer og spir og er bygget i hollandsk stil fra 1730’erne, som den hollandske arkitekt havde taget med fra sit hjemland. Den har hele 800 siddepladser i det kantede kirkerum med lofthvælving, som hviler på otte træsøjler. Gæster til begravelsen kan parkere ved parkeringsanlægget APCOA PARKING på Pile Allé eller tage metroen til Frederiksberg Allé station og gå de ca. 500 meter derfra. Lavendla Bedemand Frederiksberg kan hjælpe pårørende med at kontakte præsterne, hvis I ønsker at afholde begravelse i Frederiksberg Kirke.

Godthaabskirken

Godthaabskirken er en anden kirke, som ofte benyttes til begravelse på Frederiksberg. Den er opført som en klassisk middelalderkirke med røde teglsten og et ottesidet spir. Beliggende på Nyelandsvej blev den opført i 1911 og har plads til 450 siddende gæster. Kirkerummet har klassiske mahognifarvede bænkerækker og store vinduer, der er afrundede foroven. Der kan parkeres på en af parkeringspladserne- eller anlæggene i nærheden af kirken eller gæster til begravelsen kan tage metroen til Fasanvej station eller Frederiksberg station, som begge ligger i gåafstand. 

Kirkelig begravelse på Frederiksberg fra andre potentielle kirker

  • Nazaret Kirke
  • Solbjerg Kirke
  • Sankt Lukas Kirke
  • Lindevang Kirke 
  • Flintholm Kirke 
  • Sankt Thomas 
  • Mariendal Kirke 
  • Sankt Markus Kirke

 

Læs mere Læs mindre

Borgerlig begravelse på Frederiksberg

Lavendla Bedemand Frederiksberg hjælper pårørende med at arrangere borgerlige begravelser som for eksempel katolske ceremonier, muslimske begravelser, ikke-religiøse begravelser og jødiske begravelser.

Søndermark kapel

Søndermark Kapel ligger på Søndermark Kirkegård på Roskildevej på Frederiksberg og har to sale: Den ene er Søndermarks Kapels Lille Sal, som har plads til 58 siddende gæster. Der er orgel, musikanlæg og teleslynge. I kapellets Store Sal er der 183 siddepladser, og der er venterum med faneplads. Lavendla Bedemand Frederiksberg kan være behjælpelige med booke kapellet gennem Borgerservice og pynte det, så det passer til den ceremoni, I vil holde.

Muslimsk begravelse

Lavendla Bedemand Frederiksberg hjælper muslimske familier med at arrangere begravelse i overensstemmelse med islamisk skik. Muslimer på Frederiksberg kan vælge at blive begravet på en af de dertil indrettede muslimske afdelinger på kirkegårdene i København eller på den særlige muslimske gravplads i Brøndby, som åbnede i 2006.

Læs mere Læs mindre

Begravelse på Frederiksberg kirkegård

Begravelse på en af de tre kirkegårde på Frederiksberg 

Der er tre kirkegårde, som tilbyder forskellige typer af begravelse på Frederiksberg. Frederiksberg Ældre Kirkegård ligger ved Frederiksberg Have med Frederiksberg Allé, Pile Allé, Jacobys Allé og Frydendalsvej rundt om. Den blev anlagt i 1734 i forbindelse med opførelsen af Frederiksberg Kirke og er siden blev udvidet til den størrelse, den har i dag. 

Solbjerg Parkkirkegård blev åbnet i 1865. Den har tidligere gået under navnene Frederiksberg Sogns Assistens Kirkegård, Fasankirkegården og Solbjerg Kirkegård, før den i 1998 fik sit nuværende navn. Søndermark Kirkegård er den nyeste af Frederiksbergs tre kirkegårde og blev anlagt i 1929. Her finder man blandt andet krematoriebygningen, som er tegnet af arkitekterne Edvard Thomsen og Frits Schlegel. 

På Frederiksberg Ældre kirkegård kan man blive begravet på et familiegravsted på et kistegravsted eller et urnegravsted, hvor der er plads til mindst to urner. 

Der er kun en fælles askefællesgrav, Birkelunden, som ligger på Søndermark Kirkegård og deles af alle Frederiksbergs tre kirkegårde. Der må ikke lægges blomster på gravene i Birkelunden, som i stedet skal flyttes til kransepladsen samme sted. 

Solbjerg Parkkirkegård og Søndermark Kirkegård tilbyder desuden fælles græsanlæg med urnegrave og urnegrave med fælles beplantning på Frederiksberg ældre Kirkegård. På Solbjerg Parkkirkegård er der fællesgrave til kister.

Søndermark Kirkegård og Frederiksberg ældre Kirkegård har urnehaller, hvor der kan sættes urner med inskription i brændt ler, sten, bronze eller lignende på pladser af forskellige størrelser.

Læs mere Læs mindre