78 70 63 63 Døgnåbent

Ring hele døgnet

  • 78 70 63 63
  • Gl. Kongevej 60, Frederiksberg (kun ved bestilt tid, ingen drop in)

Vi arrangerer begravelser på Frederiksberg

Ring til os på 78 70 63 63 eller vælg selv en af vores dygtige, professionelle begravelsesrådgivere til at arrangere en begravelse/bisættelse med dig.

Lavendla Bedemand Frederiksberg

Lavendla Bedemand er jeres lokale bedemand på Frederiksberg. Vi har et stort lokalkendskab til området og mange års erfaring med at arrangere begravelse og bisættelse. Der kan du trygt overlade det til os at hjælpe jer med kirkelige og borgerlige begravelser overalt på Frederiksberg.

Vi behandler dine behov med medfølelse og hjælper nænsomt og respektfuldt familien gennem alle trin i begravelsesprocessen. Vi ser det som vores kald at give dig den bedste rådgivning, så du kan planlægge en smuk begravelse for afdøde. Vi lytter til jeres ideer og behov og gør vores bedste for at levere personlige og meningsfulde resultater. 

Bedemand møde Frederiksberg

Om Lavendla Begravelsesforretning Frederiksberg

Det er vores vision at realisere det farvel, du ønsker. Mange års erfaring har lært os, lydhørhed overfor jer pårørende, er det afgørende i at skabe de mest personlige afskedsceremonier. Derfor har vi bygget hele vores forretning op omkring jer som pårørende.

Vi er drevet af målet om at gøre det svære lettere, og vores værdier afspejler, hvem vi er, hvad vi gør, og også hvordan vi gør det undervejs.

Vores mål er at give dig præcis den støtte, du har brug for, når du planlægger en afsked.

Lydhørhed og mod, kvalitet og kreativitet. Det er Lavendla!

Ofte stillede spørgsmål

Hvad kan Lavendla hjælpe med?

Lavendlas engagerade begravelsesrådgivere støtter de pårørende og sørger for at de får skabt den afsked, de ønsker.

Begravelsesrådgiveren yder råd og vejledning gennem hele processen – fra første samtale og til ceremonien er afholdt.

Hvad koster en begravelse / bisættelse på Frederiksberg?

En begravelse/bisættelse på Frederiksberg kan variere meget i pris. Prisen afhænger af valg af kiste, blomster mv. ligesom det har betydning, hvornår og hvor mange gange rustvognen skal køre kisten. Se priseksempler.

Hvordan kan jeg få rådgivning fra Lavendla?

Lavendlas rådgivere tilpasser sig dine behov for rådgivning. F.eks kan mødet afholdes i dit eget hjem, online eller på et af Lavendlas kontorer.

Du har mulighed for selv at vælge den af Lavendlas begravelsesrådgivere, du ønsker. Se dine lokale rådgivere her.

Hvad skal jeg medbringe til samtalen med begravelsesrådgiveren?

Afdødes cpr.nr. er vigtigt at medbringe, da begravelsesrådgiveren skal anmelde dødsfaldet og anmode om kremering og jordfæstelse. Hvis afdøde har udfyldt “Min sidste vilje”, er det en god ide også at tage dette dokument med.

Hvor længe må der gå, før begravelsen skal finde sted?

Som udgangspunkt skal afskedsceremonien være afholdt 1-2 uger efter dødsfaldet. Det er muligt at søge om at forlænge denne frist.

Hvad er forskellen på en bisættelse og en begravelse?

Ved en bisættelsen, kremeres kisten. Ved begravelse jordfæstes kisten.

Kan jeg få et økonomisk hjælp til udgifter ifm bisættelse / begravelse?

Regler for begravelseshjælp: Er afdøde født før 1957 udbetales et minimumsbeløb på 1050 kr. Er afdøde født efter 1957 kan der søges om formuebestemt begravelseshjælp. Forsikringer og fagforeninger yder også begravelseshjælp, hvis afdøde har aftale om dette.

Hvad er fordelene ved Lavendlas mindesider?

Med en mindeside har de pårørende mulighed for at dele information om afskedsceremonien. Via mindesiden kan der ligeledes købes blomster, vises dødsannonce mv.

Mindesidens vigtigste funktion er dog at være et sted, hvor de efterlevende kan dele minder og fortællinger om afdøde. På mindesiden kan der både skrives tekst og up-loades billeder.

Forskellige typer begravelser

Begravelser varierer fra både religion og lokale traditioner. Lavendla har omfattende erfaring med alle typer begravelser, og vi arrangerer den type begravelse, du ønsker.

Begravelse på Frederiksberg

Lavendla Bedemand hjælper familier med at arrangere kirkelige og borgerlige begravelser overalt på Frederiksberg.

Kirkelig begravelse på Frederiksberg

Frederiksberg har mere end ni kirker, hvorfra borgere kan blive begravet eller bisat. To af de hyppigst benyttede kirker til begravelse på Frederiksberg er Frederiksberg Kirke og Godthaabskirken.

Frederiksberg Kirke er en ottekantet kirke, som ligger over for Frederiksberg Have på hjørnet af Pile Allé og Frederiksberg Allé. Lavendla Bedemand Frederiksberg kan hjælpe pårørende med at kontakte præsterne, hvis I ønsker at afholde begravelse i Frederiksberg Kirke.

Godthaabskirken er en anden kirke, som ofte benyttes til begravelse på Frederiksberg. Der kan parkeres på en af parkeringspladserne- eller anlæggene i nærheden af kirken eller gæster til begravelsen kan tage metroen til Fasanvej station eller Frederiksberg station, som begge ligger i gåafstand. 

Kirkelig begravelse på Frederiksberg fra andre potentielle kirker

  • Nazaret Kirke
  • Solbjerg Kirke
  • Sankt Lukas Kirke
  • Lindevang Kirke
  • Flintholm Kirke
  • Sankt Thomas
  • Mariendal Kirke
  • Sankt Markus Kirke

 

Borgerlig begravelse på Frederiksberg

Lavendla Bedemand Frederiksberg hjælper pårørende med at arrangere borgerlige begravelser som for eksempel katolske ceremonier, muslimske begravelser, ikke-religiøse begravelser og jødiske begravelser.

Søndermark kapel

Søndermark Kapel ligger på Søndermark Kirkegård på Roskildevej på Frederiksberg og har to sale: Den ene er Søndermarks Kapels Lille Sal, som har plads til 58 siddende gæster. Der er orgel, musikanlæg og teleslynge. I kapellets Store Sal er der 183 siddepladser, og der er venterum med faneplads. Lavendla Bedemand Frederiksberg kan være behjælpelige med booke kapellet gennem Borgerservice og pynte det, så det passer til den ceremoni, I vil holde.

Muslimsk begravelse

Lavendla Bedemand Frederiksberg hjælper muslimske familier med at arrangere begravelse i overensstemmelse med islamisk skik. Muslimer på Frederiksberg kan vælge at blive begravet på en af de dertil indrettede muslimske afdelinger på kirkegårdene i København eller på den særlige muslimske gravplads i Brøndby, som åbnede i 2006.

Begravelse på Frederiksberg kirkegård

Der er tre kirkegårde, som tilbyder forskellige typer af begravelse på Frederiksberg. Frederiksberg Ældre Kirkegård ligger ved Frederiksberg Have med Frederiksberg Allé, Pile Allé, Jacobys Allé og Frydendalsvej rundt om. Den blev anlagt i 1734 i forbindelse med opførelsen af Frederiksberg Kirke og er siden blev udvidet til den størrelse, den har i dag. 

Solbjerg Parkkirkegård blev åbnet i 1865. Den har tidligere gået under navnene Frederiksberg Sogns Assistens Kirkegård, Fasankirkegården og Solbjerg Kirkegård, før den i 1998 fik sit nuværende navn. Søndermark Kirkegård er den nyeste af Frederiksbergs tre kirkegårde og blev anlagt i 1929. Her finder man blandt andet krematoriebygningen, som er tegnet af arkitekterne Edvard Thomsen og Frits Schlegel. 

På Frederiksberg Ældre kirkegård kan man blive begravet på et familiegravsted på et kistegravsted eller et urnegravsted, hvor der er plads til mindst to urner. 

Der er kun en fælles askefællesgrav, Birkelunden, som ligger på Søndermark Kirkegård og deles af alle Frederiksbergs tre kirkegårde. Der må ikke lægges blomster på gravene i Birkelunden, som i stedet skal flyttes til kransepladsen samme sted. 

Solbjerg Parkkirkegård og Søndermark Kirkegård tilbyder desuden fælles græsanlæg med urnegrave og urnegrave med fælles beplantning på Frederiksberg ældre Kirkegård. På Solbjerg Parkkirkegård er der fællesgrave til kister.

Søndermark Kirkegård og Frederiksberg ældre Kirkegård har urnehaller, hvor der kan sættes urner med inskription i brændt ler, sten, bronze eller lignende på pladser af forskellige størrelser.