78 70 63 63 Døgnåbent

DIN NÆRMESTE RÅDGIVER

Lavendla Bedemand Frederikssund

Ring hele døgnet

Velkommen til Lavendla Begravelse Frederikssund

Har du brug for hjælp, så ring til os på 78 70 63 63 eller tag selv kontakt til en af vores dygtige, lokale begravelsesrådgivere (bedemand).

Velkommen til Lavendla Bedemand Frederikssund

Når en af vores elskede dør, er vi fyldt med smerte og savn. Så selvom vi måske har en idé om, hvordan vi ønsker at afholde begravelsen, kan det virke uoverskueligt at få planlagt en unik begravelse og få den ført ud i livet. Heldigvis har Lavendla Bedemand både overblikket og erfaringen fra vores mange års virke som bedemand. Vi kan for eksempel hjælpe familien med at kontakte præst og kirke. Desuden kan vi hjælpe med valg af kiste og urne, pynt til kirken, blomster og kranse og tage stilling til, om der skal være gravkaffe efter begravelsen.

Vi har også en række dygtige juridiske medarbejdere. De står klar til at besvare alle spørgsmål om arv, testamente og dødsboer og guide jer sikkert igennem skifteretten.

Bedemand møde Fredrikssund

Om Lavendla Begravelse Frederikssund

På kortet kan du til inspiration se alle kirker og kapeller i dit område.

Det er vores vision at realisere det farvel, du ønsker. Mange års erfaring har lært os, at lydhørhed overfor jer pårørende, er det afgørende for at skabe de mest personlige afskedsceremonier. Derfor har vi bygget hele vores forretning op omkring jer som pårørende.

Vi er drevet af målet om at gøre det svære lettere, og vores værdier afspejler, hvem vi er, hvad vi gør, og også hvordan vi gør det undervejs.

Vores mål er at give dig præcis den støtte, du har brug for, når du planlægger en afsked.

Ofte stillede spørgsmål

Hvad kan Lavendla hjælpe med?

Lavendlas engagerade begravelsesrådgivere støtter de pårørende og sørger for at de får skabt den afsked, de ønsker. Begravelsesrådgiveren yder råd og vejledning gennem hele processen – fra første samtale og til ceremonien er afholdt. Ring til os på 78 70 63 63 så fortæller vi dig mere.

Hvad koster en begravelse / bisættelse i Frederikssund?

En begravelse/bisættelse i Frederikssund kan variere meget i pris. Prisen afhænger af valg af kiste, blomster mv. ligesom det har betydning, hvornår og hvor mange gange rustvognen skal køre kisten. Ring til os på 78 70 63 63 så fortæller vi dig mere.

  • Begravelse fra 13.510,-
  • Bisættelse fra 11.510,-
  • Askespredning fra 9.720,-
  • Bisættelse uden ceremoni fra 8,925,-

Hvordan kan jeg få rådgivning fra Lavendla?

Lavendlas rådgivere tilpasser sig dine behov for rådgivning. F.eks kan mødet afholdes i dit eget hjem, online eller på et af Lavendlas kontorer. Du har mulighed for selv at vælge den af Lavendlas begravelsesrådgivere, du ønsker. Ring til os på 78 70 63 63 så fortæller vi dig mere.

Hvad skal jeg medbringe til samtalen med begravelsesrådgiveren?

Afdødes cpr.nr. er vigtigt at medbringe, da begravelsesrådgiveren skal anmelde dødsfaldet og anmode om kremering og jordfæstelse. Hvis afdøde har udfyldt “Min sidste vilje”, er det en god ide også at tage dette dokument med.

Hvor længe må der gå, før begravelsen skal finde sted?

Som udgangspunkt skal afskedsceremonien være afholdt 1-2 uger efter dødsfaldet. Det er muligt at søge om at forlænge denne frist. Ring til os på 78 70 63 63 så fortæller vi dig mere.

Hvad er forskellen på en bisættelse og en begravelse?

Ved en bisættelsen, kremeres kisten. Ved begravelse jordfæstes kisten. Ring til os på 78 70 63 63 så fortæller vi dig mere.

Kan jeg få et økonomisk hjælp til udgifter ifm bisættelse / begravelse?

Regler for begravelseshjælp: Er afdøde født før 1957 udbetales et minimumsbeløb på 1050 kr. Er afdøde født efter 1957 kan der søges om formuebestemt begravelseshjælp. Forsikringer og fagforeninger yder også begravelseshjælp, hvis afdøde har aftale om dette. Ring til os på 78 70 63 63 så fortæller vi dig mere.

Hvad er fordelene ved Lavendlas mindesider?

Med en mindeside har de pårørende mulighed for at dele information om afskedsceremonien. Via mindesiden kan der ligeledes købes blomster, vises dødsannonce mv.

Mindesidens vigtigste funktion er dog at være et sted, hvor de efterlevende kan dele minder og fortællinger om afdøde. På mindesiden kan der både skrives tekst og up-loades billeder. Ring til os på 78 70 63 63 så fortæller vi dig mere.

Forskellige typer begravelser

Kistebegravelse, bisættelse eller askespredning, borgerlig begravelse eller skovbegravelse. Der findes mange måder at blive begravet på i dag. Lavendla har erfaring med alle typer begravelser, og vi hjælper dig med at planlægge lige den type begravelse, du ønsker.

Begravelse i Frederikssund

Lavendla Bedemand hjælper familier med at arrangere kirkelige og borgerlige begravelser overalt i Frederikssund.

Kirkelig begravelse i Frederikssund

Der findes i dag mere end fem kirker i Frederikssund, som borgere kan blive begravet eller bisat fra. Lavendla Bedemand Frederikssund hjælper jer med at kontakte den præst og kirke i Frederikssund, hvor I ønsker at afholde begravelsen. To af de mest brugte kirker i Frederikssund er Frederikssund Kirke og Islebjerg Kirke.

Frederikssund Kirke

Frederikssund ligger midt i byen og blev opført omkring år 1200. Kirken hed oprindeligt Ude Sundby Kirke og blev +brugt som kirke af beboerne i landsbyerne Ude Sundby, Bonderup og Sundbylille. Kor og kirkeskib er fra omkring 1100-tallet, og i 1400 blev hvælvingerne anlagt og tårn og våbenhus opført. Kirken har form som Danmarks klassiske middelalderkirker i røde sten og tag og med levn fra både nygotisk og senromansk tid. Vægge, loft og hvælvinger er hvidmalede inde i kirken, og bænkerækkerne er i hvidt træ med vinrøde puder. Kirken har 200 siddepladser. Frederikssund kirke ligger kun ca. 500 meter fra Frederikssund Station, hvor der kører bus og tog til og fra. 

Islebjerg Kirke 

Islebjerg Kirke er en relativt ny kirke i Frederikssund, som stod endelig færdig i 1998. Kirken er opført i flere etaper, som blev påbegyndt i 1960’erne, og derfor er den sammensat af tre bygninger. Den har et moderne udtryk bygget i rødbrune mursten og med to laver bygninger, som hænger sammen med kirketårnet. Kirkerummet har rødbrune murstensvægge og rødbrune kakler på gulvet, og der er plads til 200 siddende gæster på stolerækkerne. Islebjerg Kirke ligger i det nordlige Frederikssund, ca. et kvarters gang fra Frederikssund Station. Folk i bil kan parkere på den store parkeringsplads på Heimdalsvej, hvorfra der er adgang til kirken via flisestien på nordsiden af kirken. Lavendla Bedemand Frederikssund hjælper familier med at kontakte kirken og arrangere de praktiske detaljer omkring begravelse i kirken.

Kirkelig begravelse i Frederikssund fra andre potentielle kirker

  • Snostrup Kirke
  • Oppe Sundby Kirke
  • Sigerslevvester Kirke

Borgerlig begravelse i Frederikssund

Lavendla Bedemand Frederikssund hjælper pårørende med at arrangere borgerlige begravelser. Vi kan for eksempel hjælpe med at arrangere katolske ceremonier, muslimske begravelser, ikke-religiøse begravelser og jødiske begravelser.

Kapel i Frederikssund

For familier, der ønsker at holde en borgerlig begravelse i Frederikssund for afdøde, er det muligt at benytte kapellet, som ligger ved Nordsjælland Hospital Frederikssund.

Muslimsk begravelse i Frederikssund

Lavendla Bedemand Frederikssund har mange års erfaring med at arrangere muslimske begravelser og kan også hjælpe jeres familie. Vi har et godt indblik i de islamiske skikke og traditioner, og vi kan hjælpe med at planlægge begravelsen på en af de særlige muslimske afdelinger på de københavnske kirkegårde eller på Den muslimske gravplads i Brøndby. Vi kan derudover være behjælpelige med at føre særlige ønsker til muslimske begravelser ud i livet.

 

Begravelsesplads i Frederikssund

Begravelse i Frederikssund på Frederikssund Kirkegård 

Afdøde kan blive begravet på både traditionelle og nye måder på Frederikssund Kirkegårds forskellige afdelinger. På de individuelle kistegravsteder er der plads til flere kister, som inden for reglerne, kan anlægges ifølge afdøde og pårørendes ønsker. Gravstederne kan også anlægges på et græsdække med en mindesten eller på en anonym plads på en fælles plæne, hvor der kun må udsmykkes på den fælles kranseplads.

På de almindelige urnegravsteder er der plads til op til seks urner, og der kan vælges mellem monument og beplantning. Desuden er der urnegravsteder til to urner og urnegravsteder på fælles plæne eller rosenhave med mindeplade. På den fælles urnegrav med anonym placering af urnen og fælles plads til udsmykning, og endelig er der den nyeste afdeling, den kendte fællesgrav, hvor pårørende kan deltage i urnenedsættelsen. Blomster og kranse skal placeres på en fælles plads.