78 70 63 63 Døgnåbent

Ring hele døgnet

Velkommen til Lavendla Begravelse Frederiksværk

Har du brug for hjælp, så ring til os på 78 70 63 63 eller tag selv kontakt til en af vores dygtige, lokale begravelsesrådgivere (bedemand).

Velkommen til Lavendla, bedemand Frederiksværk

Lavendla Begravelse Frederiksværk giver tryghed og overblik i hele begravelsesprocessen. Vores erfarne bedemænd, eller begravelsesrådgivere som vi kalder det, kan arrangere begravelser i Frederiksværk uanset hvor og hjælpe med alle opgaver i forbindelse med begravelser og bisættelser. Vi står også klar til at besvare de mange spørgsmål der opstår i forbindelse med processen.

Lavendla i Frederiksværk har øje for at planlægge en fin og personlig afsked. Vi kan hjælpe med alle de opgaver, en bedemand normalt hjælper med- og mere til! Vi lytter og bistår med rådgivning, sparring og praktiske gøremål, så I får sagt det farvel I ønsker helt ned til mindste detalje.

Vi skaber trygge rammer. I får en personlig kontaktperson, så I altid møder et velkendt ansigt, som er godt inde i jeres situation og behov.

Bedemand møde

Om Lavendla Begravelse Frederiksværk

På kortet kan du til inspiration se alle kirker og kapeller i dit område.

Det er vores vision at realisere det farvel, du ønsker. Mange års erfaring har lært os, at lydhørhed overfor jer pårørende, er det afgørende for at skabe de mest personlige afskedsceremonier. Derfor har vi bygget hele vores forretning op omkring jer som pårørende.

Vi er drevet af målet om at gøre det svære lettere, og vores værdier afspejler, hvem vi er, hvad vi gør, og også hvordan vi gør det undervejs.

Vores mål er at give dig præcis den støtte, du har brug for, når du planlægger en afsked.

Ofte stillede spørgsmål

Hvad kan Lavendla hjælpe med?

Lavendlas engagerade begravelsesrådgivere støtter de pårørende og sørger for at de får skabt den afsked, de ønsker. Begravelsesrådgiveren yder råd og vejledning gennem hele processen – fra første samtale og til ceremonien er afholdt. Ring til os på 78 70 63 63 så fortæller vi dig mere.

Hvad koster en begravelse / bisættelse i Frederiksværk?

En begravelse/bisættelse i Frederiksværk kan variere meget i pris. Prisen afhænger af valg af kiste, blomster mv. ligesom det har betydning, hvornår og hvor mange gange rustvognen skal køre kisten. Ring til os på 78 70 63 63 så fortæller vi dig mere.

  • Begravelse fra 13.510,-
  • Bisættelse fra 11.510,-
  • Askespredning fra 9.720,-
  • Bisættelse uden ceremoni fra 8,925,-

Hvordan kan jeg få rådgivning fra Lavendla?

Lavendlas rådgivere tilpasser sig dine behov for rådgivning. F.eks kan mødet afholdes i dit eget hjem, online eller på et af Lavendlas kontorer. Du har mulighed for selv at vælge den af Lavendlas begravelsesrådgivere, du ønsker. Ring til os på 78 70 63 63 så fortæller vi dig mere.

Hvad skal jeg medbringe til samtalen med begravelsesrådgiveren?

Afdødes cpr.nr. er vigtigt at medbringe, da begravelsesrådgiveren skal anmelde dødsfaldet og anmode om kremering og jordfæstelse. Hvis afdøde har udfyldt “Min sidste vilje”, er det en god ide også at tage dette dokument med.

Hvor længe må der gå, før begravelsen skal finde sted?

Som udgangspunkt skal afskedsceremonien være afholdt 1-2 uger efter dødsfaldet. Det er muligt at søge om at forlænge denne frist. Ring til os på 78 70 63 63 så fortæller vi dig mere.

Hvad er forskellen på en bisættelse og en begravelse?

Ved en bisættelsen, kremeres kisten. Ved begravelse jordfæstes kisten. Ring til os på 78 70 63 63 så fortæller vi dig mere.

Kan jeg få et økonomisk hjælp til udgifter ifm bisættelse / begravelse?

Regler for begravelseshjælp: Er afdøde født før 1957 udbetales et minimumsbeløb på 1050 kr. Er afdøde født efter 1957 kan der søges om formuebestemt begravelseshjælp. Forsikringer og fagforeninger yder også begravelseshjælp, hvis afdøde har aftale om dette. Ring til os på 78 70 63 63 så fortæller vi dig mere.

Hvad er fordelene ved Lavendlas mindesider?

Med en mindeside har de pårørende mulighed for at dele information om afskedsceremonien. Via mindesiden kan der ligeledes købes blomster, vises dødsannonce mv.

Mindesidens vigtigste funktion er dog at være et sted, hvor de efterlevende kan dele minder og fortællinger om afdøde. På mindesiden kan der både skrives tekst og up-loades billeder. Ring til os på 78 70 63 63 så fortæller vi dig mere.

Forskellige typer begravelser

Kistebegravelse, bisættelse eller askespredning, borgerlig begravelse eller skovbegravelse. Der findes mange måder at blive begravet på i dag. Lavendla har erfaring med alle typer begravelser, og vi hjælper dig med at planlægge lige den type begravelse, du ønsker.

Begravelse i Frederiksværk

Lavendla Bedemand hjælper familier med at arrangere kirkelige og borgerlige begravelser overalt i Frederiksværk.

Kirkelig begravelse i Frederiksværk

Der findes i dag mere end fire kirker i Frederiksværk og omegn, som borgere kan blive begravet eller bisat fra. Lavendla Bedemand Frederiksværk hjælper jer med at kontakte den præst og kirke, hvor I ønsker at afholde begravelsen. To af de mest brugte kirker i Frederiksværk er Frederiksværk Kirke og Vinderød Kirke.

Frederiksværk Kirke

Frederiksværk Kirke blev bygget i 1911 og er en kirke opført i nyromansk stil med røde sten, tag i sortglaserede teglsten samt kobberbelagt spir. Indeni er kirkebygningen bygget med mønstermuring i røde mursten, store hvide hvælvinger i loft og sidemure samt traditionelle mahognifarvede kirkebænke med grønne puder, hvor der kan sidde 350 gæster. Frederiksværk Kirke ligger centralt i Frederiksværk by, kun 700 meter fra Frederiksværk Station. Der er glimrende parkeringsforhold bag ved kirken, og derudover er der en stor parkeringsplads i nærheden af kirken.

Vinderød Kirke

Vinderød Kirke ligger i Vinderød nordøst for Frederiksværk og blev bygget i 1883. Der har siden middelalderen ligget andre kirker på stedet, men den nuværende er bygget i nygotisk stil med røde mursten, sort tag og kobberspir. Kirkerummet har hvide vægge og loftshvælvinger samt rødbrunt flisegulv, og der er plads til 225 gæster på de grønmalede kirkebænke. Vinderød Kirke ligger ikke tæt på nogen station. Den nærmeste, Frederiksværk Station, ligger 2,5 kilometer væk. Kirken ligger tæt på Hillerødvej, og der kan blandt andet parkeres ved præstegårdens parkeringsplads. Hvis I ønsker at holde en kirkelig begravelse for afdøde, kan Lavendla Bedemand Frederiksværk være behjælpelige med at kontakte kirken og aftale et tidspunkt for begravelsen.

 

Borgerlig begravelse i Frederiksværk

Lavendla Bedemand Frederiksværk hjælper pårørende med at arrangere borgerlige begravelser. Vi kan for eksempel hjælpe med at arrangere katolske ceremonier, muslimske begravelser, ikke-religiøse begravelser og jødiske begravelser.

Kapel i Frederiksværk fra Vinderup Kirke

Personer, som ønsker en borgerlig begravelse, kan afholde den i kapellet ved Vinderup Kirke.