Din nærmeste rådgiver

Lavendla Bedemand Gentofte

Velkommen til Lavendla Bedemand Gentofte

Når du mister en, du elsker, kan det være svært at overskue andet end sorgen. Det er derfor, at Lavendla Bedemand Gentofte tilbyder at tage sig af hele processen omkring begravelsen fra start til slut. Vi kontakter præsten i den kirke, hvor I gerne vil holde begravelse i Gentofte. Vi søger begravelseshjælp for jer, klæder afdøde pænt på. Vi bestiller kiste, urne og rustvogn og gravsted og aftaler eventuel urnenedsænkning med graveren.

Lavendla Bedemand Gentofte hjælper med at planlægge en begravelse helt i tråd med afdøde og familiens ønsker. Vi tilbyder professionel hjælp baseret på vores mange års erfaring som bedemænd. Vi lytter, stiller spørgsmål og kommer med input, så I går fra mødet med en tryg fornemmelse af, at der er styr på tingene.

 

Bedemand møde Gentofte

Vi hjælper dig med at arrangere begravelser i Gentofte

Om Lavendla Begravelsesforretning Gentofte

Lavendla begravelsesforretning i Gentofte tager ansvar for alle detaljerne ved begravelsen. Vor bedemand fungerer som din kontakt igennem hele processen. Vi ved, hvor turbulent og krævende det kan være at miste en pårørende. Derfor gør vi alt, hvad vi kan, for at tilpasse os netop dine frie tidspunkter, så hverdagen kan gå op. På den måde kan vi gøre det svære lidt lettere.

Vores rådgivere findes i hele landet, og gør deres bedste for at tilbyde tider, der passer ind i din hverdag. Mange foretrækker at mødes eller at snakke om aftenen, når børnene er lagt i seng, eller i weekenden, hvor hverdagen er sat på pause. Ønsker du, at vi mødes fysisk, vil det foregå tæt på dig, da vores kunder altid er centrum for vores virke.

 

Forskellige typer begravelser

Begravelser varierer fra både religion og lokale traditioner. Lavendla har omfattende erfaring med alle typer begravelser, og vi arrangerer den type begravelse, du ønsker.

Begravelse i Gentofte

Lavendla Bedemand hjælper familier med at arrangere kirkelige og borgerlige begravelser overalt i Gentofte.

Læs mere Læs mindre

Kirkelig begravelse i Gentofte

Kirker i Gentofte

Gentofte Kirke

Gentofte Kirke er Gentofte Kommunes ældste kirke, og den blev opført i 1100-tallet. Kirken er beliggende på en gammel kirkegård og er siden opførelsen blevet om- og tilbygget flere gange. Meget af inventaret i kirken er antikt, som for eksempel altertavlen fra omkring 1625, sølvlysestagerne fra 1871, kalkstensdøbefonden fra 1693 og prædikestolen fra 1636. Fra nyere tid, mere nøjagtigt 2008, er 11 glasmosaikvinduer, som pryder middelalderkirken, udført af kunstneren Per Kirkeby. Gentofte Kirke er en hyggelig og traditionel kirke med ca. 325 siddepladser, som skaber de rette rammer for en stemningsfuld begravelse.

Dyssegårdskirken

Dyssegårdskirken er en anden kirke i Gentofte Kommune, som stod færdig i 1961. Kirken ligger i Dyssegård Sogn i udkanten af Gentofte Kommune. Den husede tidligere gården Dyssegård, der brændte ned i 1933. I 1996 blev kirken moderniseret med et nyt kapel og en sognegård og har plads til 280 personer inklusive 140 siddepladser.      

Kirkelig begravelse i Gentofte fra andre kirker

 • Jægersborg Kirke
 • Vangede Kirke
 • Ordrup Kirke
 • Helleruplund Kirke
 • Messiaskirken
 • Skovshoved Kirke
 • Hellerup Kirke        
 • Sankt Therese Kirke
 • Sankt Lukasstiftelsens Kirke
 • Sankt Andreas Kirke
 • International Church of Copenhagen, Gentofte
Læs mere Læs mindre

Borgerlig begravelse i Gentofte

Lavendla Bedemand Gentoftes spidskompetence er at arrangere kirkelige og borgerlige begravelser, og vores erfaring, empati og professionelle tilgang til tingene gør os til det oplagte valg, når du skal vælge en bedemand i Gentofte. Hvis du gerne vil holde en borgerlig begravelse, hjælper vi med at booke kapel, musikanlæg og planlægge den ceremoni, I ønsker. Vi har tidligere til stor tilfredshed blandt vores kunder arrangeret katolske begravelser, muslimske begravelser og jødiske begravelser såvel som ikke-religiøs bisættelse og begravelse i Gentofte.

Der arrangeres borgerlige begravelser i Gentofte fra et af de to kapeller på Mariebjerg Kirkegård og kapellet fra Hellerup Kirkegård.

Muslimsk begravelsesplads

Muslimske borgere i Gentofte kan på en begravelsesplads på en af byens kirkegårde som f.eks. Gentofte Kirkegård, Mariebjerg Kirkegård, Ordrup Kirkegård eller Hellerup Kirkegård. Det er også muligt at blive begravet på Danmarks første muslimske gravplads, som er beliggende i Brøndby.

 

Læs mere Læs mindre

Begravelsesplads i Gentofte

Gentofte kirkegård

Mariebjerg Kirkegård i Gentofte er begravelsesplads for alle borgere i Gentofte Kommune. Den knapt 100 år gamle kirkegård er beliggende i Vangede Sogn og kan tilgås fra både Lyngbyvejen og Nybrovej. Kirkegården er, i modsætning til Gentofte Kirkegård, ikke tilknyttet en kirke, men blev indviet i 1936 pga. befolkningstilvæksten i kommunen. Kirkegården, som er arkittekttegnet, har til gengæld et både stort og et lille kapel og krematorium tilknyttet, og kirkegården har modtaget flere priser for sin arkitektur. De 266.000 m2 land har prominente navne som Jørgen Buckhøj, Leo Mathisen og Poul Reumert liggende til hvile.

Kirkegården ligger i de smukkeste grønne naturomgivelser og er rig på kultur- og gravminder fra fortiden. Mariebjerg Kirkegård er bygget op af en række rektangler: Yderst en allé af skovfyr, inderst en allé af avnbøg. De to rektangler bindes sammen af to tværgående alleer: En stor allé af spidsløn og en mindre af pil. Kirkegården er igen underinddelt med store takshække. Hele kirkegården er indrammet af et stort skovmassiv.

Andre begravelsespladser i Gentofte

 • Ordrup Kirkegård
 • Gentofte Kirkegård
 • Hellerup Kirkegård
Læs mere Læs mindre