78 70 63 63 Døgnåbent

DIN NÆRMESTE RÅDGIVER

Lavendla Bedemand Gentofte

Ring hele døgnet

Velkommen til Lavendla Begravelse Gentofte

Har du brug for hjælp, så ring til os på 78 70 63 63 eller tag selv kontakt til en af vores dygtige, lokale begravelsesrådgivere (bedemand).

Velkommen til Lavendla Bedemand Gentofte

Når du mister en, du elsker, kan det være svært at overskue andet end sorgen. Det er derfor, at Lavendla Bedemand Gentofte tilbyder at tage sig af hele processen omkring begravelsen fra start til slut. Vi kontakter præsten i den kirke, hvor I gerne vil holde begravelse i Gentofte. Vi søger begravelseshjælp for jer, klæder afdøde pænt på. Vi bestiller kiste, urne og rustvogn og gravsted og aftaler eventuel urnenedsænkning med graveren.

Lavendla Bedemand Gentofte hjælper med at planlægge en begravelse helt i tråd med afdøde og familiens ønsker. Vi tilbyder professionel hjælp baseret på vores mange års erfaring som bedemænd. Vi lytter, stiller spørgsmål og kommer med input, så I går fra mødet med en tryg fornemmelse af, at der er styr på tingene.

 

Bedemand møde Gentofte

Om Lavendla Begravelse Gentofte

På kortet kan du til inspiration se alle kirker og kapeller i dit område.

Det er vores vision at realisere det farvel, du ønsker. Mange års erfaring har lært os, at lydhørhed overfor jer pårørende, er det afgørende for at skabe de mest personlige afskedsceremonier. Derfor har vi bygget hele vores forretning op omkring jer som pårørende.

Vi er drevet af målet om at gøre det svære lettere, og vores værdier afspejler, hvem vi er, hvad vi gør, og også hvordan vi gør det undervejs.

Vores mål er at give dig præcis den støtte, du har brug for, når du planlægger en afsked.

Ofte stillede spørgsmål

Hvad kan Lavendla hjælpe med?

Lavendlas engagerade begravelsesrådgivere støtter de pårørende og sørger for at de får skabt den afsked, de ønsker. Begravelsesrådgiveren yder råd og vejledning gennem hele processen – fra første samtale og til ceremonien er afholdt. Ring til os på 78 70 63 63 så fortæller vi dig mere.

Hvad koster en begravelse / bisættelse i Gentofte?

En begravelse/bisættelse i Gentofte kan variere meget i pris. Prisen afhænger af valg af kiste, blomster mv. ligesom det har betydning, hvornår og hvor mange gange rustvognen skal køre kisten. Ring til os på 78 70 63 63 så fortæller vi dig mere.

 • Begravelse fra 13.510,-
 • Bisættelse fra 11.510,-
 • Askespredning fra 9.720,-
 • Bisættelse uden ceremoni fra 8,925,-

Hvordan kan jeg få rådgivning fra Lavendla?

Lavendlas rådgivere tilpasser sig dine behov for rådgivning. F.eks kan mødet afholdes i dit eget hjem, online eller på et af Lavendlas kontorer. Du har mulighed for selv at vælge den af Lavendlas begravelsesrådgivere, du ønsker. Ring til os på 78 70 63 63 så fortæller vi dig mere.

Hvad skal jeg medbringe til samtalen med begravelsesrådgiveren?

Afdødes cpr.nr. er vigtigt at medbringe, da begravelsesrådgiveren skal anmelde dødsfaldet og anmode om kremering og jordfæstelse. Hvis afdøde har udfyldt “Min sidste vilje”, er det en god ide også at tage dette dokument med.

Hvor længe må der gå, før begravelsen skal finde sted?

Som udgangspunkt skal afskedsceremonien være afholdt 1-2 uger efter dødsfaldet. Det er muligt at søge om at forlænge denne frist. Ring til os på 78 70 63 63 så fortæller vi dig mere.

Hvad er forskellen på en bisættelse og en begravelse?

Ved en bisættelsen, kremeres kisten. Ved begravelse jordfæstes kisten. Ring til os på 78 70 63 63 så fortæller vi dig mere.

Kan jeg få et økonomisk hjælp til udgifter ifm bisættelse / begravelse?

Regler for begravelseshjælp: Er afdøde født før 1957 udbetales et minimumsbeløb på 1050 kr. Er afdøde født efter 1957 kan der søges om formuebestemt begravelseshjælp. Forsikringer og fagforeninger yder også begravelseshjælp, hvis afdøde har aftale om dette. Ring til os på 78 70 63 63 så fortæller vi dig mere.

Hvad er fordelene ved Lavendlas mindesider?

Med en mindeside har de pårørende mulighed for at dele information om afskedsceremonien. Via mindesiden kan der ligeledes købes blomster, vises dødsannonce mv.

Mindesidens vigtigste funktion er dog at være et sted, hvor de efterlevende kan dele minder og fortællinger om afdøde. På mindesiden kan der både skrives tekst og up-loades billeder. Ring til os på 78 70 63 63 så fortæller vi dig mere.

Forskellige typer begravelser

Kistebegravelse, bisættelse eller askespredning, borgerlig begravelse eller skovbegravelse. Der findes mange måder at blive begravet på i dag. Lavendla har erfaring med alle typer begravelser, og vi hjælper dig med at planlægge lige den type begravelse, du ønsker.

Begravelse i Gentofte

Lavendla Bedemand hjælper familier med at arrangere kirkelige og borgerlige begravelser overalt i Gentofte.

Kirkelig begravelse i Gentofte

Kirker i Gentofte

Gentofte Kirke

Gentofte Kirke er Gentofte Kommunes ældste kirke, og den blev opført i 1100-tallet. Kirken er beliggende på en gammel kirkegård og er siden opførelsen blevet om- og tilbygget flere gange. Meget af inventaret i kirken er antikt, som for eksempel altertavlen fra omkring 1625, sølvlysestagerne fra 1871, kalkstensdøbefonden fra 1693 og prædikestolen fra 1636. Fra nyere tid, mere nøjagtigt 2008, er 11 glasmosaikvinduer, som pryder middelalderkirken, udført af kunstneren Per Kirkeby. Gentofte Kirke er en hyggelig og traditionel kirke med ca. 325 siddepladser, som skaber de rette rammer for en stemningsfuld begravelse.

Dyssegårdskirken

Dyssegårdskirken er en anden kirke i Gentofte Kommune, som stod færdig i 1961. Kirken ligger i Dyssegård Sogn i udkanten af Gentofte Kommune. Den husede tidligere gården Dyssegård, der brændte ned i 1933. I 1996 blev kirken moderniseret med et nyt kapel og en sognegård og har plads til 280 personer inklusive 140 siddepladser.      

Kirkelig begravelse i Gentofte fra andre kirker

 • Jægersborg Kirke
 • Vangede Kirke
 • Ordrup Kirke
 • Helleruplund Kirke
 • Messiaskirken
 • Skovshoved Kirke
 • Hellerup Kirke        
 • Sankt Therese Kirke
 • Sankt Lukasstiftelsens Kirke
 • Sankt Andreas Kirke
 • International Church of Copenhagen, Gentofte

Borgerlig begravelse i Gentofte

Lavendla Bedemand Gentoftes spidskompetence er at arrangere kirkelige og borgerlige begravelser, og vores erfaring, empati og professionelle tilgang til tingene gør os til det oplagte valg, når du skal vælge en bedemand i Gentofte. Hvis du gerne vil holde en borgerlig begravelse, hjælper vi med at booke kapel, musikanlæg og planlægge den ceremoni, I ønsker. Vi har tidligere til stor tilfredshed blandt vores kunder arrangeret katolske begravelser, muslimske begravelser og jødiske begravelser såvel som ikke-religiøs bisættelse og begravelse i Gentofte.

Der arrangeres borgerlige begravelser i Gentofte fra et af de to kapeller på Mariebjerg Kirkegård og kapellet fra Hellerup Kirkegård.

Muslimsk begravelsesplads

Muslimske borgere i Gentofte kan på en begravelsesplads på en af byens kirkegårde som f.eks. Gentofte Kirkegård, Mariebjerg Kirkegård, Ordrup Kirkegård eller Hellerup Kirkegård. Det er også muligt at blive begravet på Danmarks første muslimske gravplads, som er beliggende i Brøndby.

 

Begravelsesplads i Gentofte

Gentofte kirkegård

Mariebjerg Kirkegård i Gentofte er begravelsesplads for alle borgere i Gentofte Kommune. Den knapt 100 år gamle kirkegård er beliggende i Vangede Sogn og kan tilgås fra både Lyngbyvejen og Nybrovej. Kirkegården er, i modsætning til Gentofte Kirkegård, ikke tilknyttet en kirke, men blev indviet i 1936 pga. befolkningstilvæksten i kommunen. Kirkegården, som er arkittekttegnet, har til gengæld et både stort og et lille kapel og krematorium tilknyttet, og kirkegården har modtaget flere priser for sin arkitektur. De 266.000 m2 land har prominente navne som Jørgen Buckhøj, Leo Mathisen og Poul Reumert liggende til hvile.

Kirkegården ligger i de smukkeste grønne naturomgivelser og er rig på kultur- og gravminder fra fortiden. Mariebjerg Kirkegård er bygget op af en række rektangler: Yderst en allé af skovfyr, inderst en allé af avnbøg. De to rektangler bindes sammen af to tværgående alleer: En stor allé af spidsløn og en mindre af pil. Kirkegården er igen underinddelt med store takshække. Hele kirkegården er indrammet af et stort skovmassiv.

Andre begravelsespladser i Gentofte

 • Ordrup Kirkegård
 • Gentofte Kirkegård
 • Hellerup Kirkegård